Οι έξυπνες SEO Λύσεις για DNS Server

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στο SEO Hosting είναι η προσφορά διακομιστή DNS. Μια κακή στρατηγική DNS μπορεί να αφήσει ίχνη αλλά μπορεί επίσης και να επιβαρύνει τις ιστοσελίδες σας. Σε άλλα χέρια, μια σωστή και σωστά σχεδιασμένη προσέγγιση παρέχει πλεονασμό και θα πρέπει να εμφανίζεται ως αρχιτεκτονικός σχεδιασμός σε επίπεδο επιχείρησης στα μάτια της Google.

Διαθέσιμες επιλογές μέσω Smart SEO Hosting

Υπάρχουν δύο κατηγορίες παροχής διακομιστών DNS οι οποίες παρέχονται δωρεάν με κάθε πακέτο SEO Hosting:

1. Οι προεπιλεγμένοι διακομιστές DNS που περιλαμβάνονται στο email καλωσορίσματος.

Αυτή είναι μακράν η πιο απλή επιλογή. Με κάθε νέα παραγγελία και ως μέρος του email καλωσορίσματος, οι πελάτες μας λαμβάνουν τα στοιχεία 2 έως 5 διαφορετικών διακομιστών DNS. Κάθε καταχωρημένος διακομιστής DNS προέρχεται από διαφορετικό κέντρο δεδομένων και εντελώς διαφορετική γεωγραφία (ΗΠΑ, Ευρώπη και ...). Η ύπαρξη διακομιστών DNS από διαφορετικούς DC βοηθά με δύο τρόπους:

  • Σε περίπτωση προβλήματος σε ένα από τα κέντρα δεδομένων, Οι άλλοι διακομιστές DNS μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα αιτήματα.
  • Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν διακομιστή DNS ο οποίος βρίσκεται σε κοντινότερη τοποθεσία με αποτέλεσμα την γρήγορη απόκριση.
Η χρήση αυτής της επιλογής είναι επίσης πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξετε τους nameservers μέσω του domain καταχωρητή και δεν απαιτούνται εγγραφές διακομιστή ονομάτων. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτής της επιλογής είναι το γεγονός ότι όλες οι IP είναι αποκλειστικές IP DNS. Εκεί δηλαδή δεν υπάρχει άλλος SMTP ή διακομιστής Web εγκατεστημένο σε αυτούς τους διακομιστές.

2. Ρύθμιση DNS με ένα κλικ μέσω εσωτερικής ανάπτυξης “SEO DNS Manager Plugin”.

Smart SEO Hosting plugins list Για τους πιο προχωρημένους χρήστες μας, έχουμε αναπτύξει μια εσωτερική προσθήκη WHM που παρέχει 3 ακόμη διακομιστές DNS επιλογές. Αυτό το plugin είναι διαθέσιμο στην ενότητα “Smart SEO Hosting” κάθε λογαριασμού μεταπωλητή WHM. Όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης, αυτή η ενότητα είναι η δεύτερη ενότητα από την κορυφή και το "SEO DNS Manager" είναι ένα από τα στοιχεία του μενού. Για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτό το πρόσθετο, πρέπει πρώτα να βεβαιωθούμε ότι η "Έξυπνη φιλοξενία SEO" η ενότητα επεκτείνεται και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο μενού. Η απλή διεπαφή έχει 2 κύριες ενότητες. Στην πιο αριστερή πλευρά, υπάρχει μια λίστα με όλους τους τομείς κάτω από το τρέχον λογαριασμό μεταπωλητή. Στη δεξιά πλευρά, υπάρχουν 3 διαφορετικές διαθέσιμες στρατηγικές DNS. Δηλαδή «3ο Κόμμα Διακομιστές DNS", "Δική IP" και "Vanity/Dedicate DNS Servers." Smart SEO DNS Manager - Main interface Για να ρυθμίσετε έναν νέο διακομιστή DNS για έναν υπάρχοντα μεταπωλητή τομέα, θα πρέπει να επιλέξετε έναν τομέα από τη λίστα του/της τομείς και εφαρμόστε μία από τις στρατηγικές στο δεξί μέρος της σελίδας.

3rd Party διακομιστές DNS

Αυτή η στρατηγική παρέχει πρόσβαση σε μια λίστα διακομιστών DNS τρίτων. Αυτοί οι διακομιστές δεν μοιράζονται κανένα όνομα με το SEO ούτε SEO Hosting και είναι όλοι αποκλειστικοί διακομιστές DNS. Με άλλα λόγια, όχι μόνο οι διευθύνσεις IP αυτών των διακομιστών DNS χρησιμοποιείται μόνο για διακομιστές DNS. Αυτοί οι τομείς χρησιμοποιούνται επίσης μόνο ως διακομιστές DNS. 3rd-party seo dns servers Η εφαρμογή αυτής της επιλογής είναι πολύ εύκολη. Αφού επιλέξει ένα όνομα τομέα, ένας μεταπωλητής επιλέγει έναν διακομιστή DNS τρίτου μέρους τη λίστα των παρόχων διακομιστών DNS (5 διαφορετικοί πάροχοι) και κάντε κλικ στο κουμπί εφαρμογής. Στη συνέχεια, το πρόσθετο ενημερώνει τη ζώνη DNS και παρέχει απλές οδηγίες για το πώς να κάνετε τις τελικές αλλαγές με τον καταχωρητή τομέα. Αυτή η επιλογή είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των πελατών που δεν θέλουν να καταχωρήσουν τους διακομιστές ονομάτων τους στον τομέα τους καταχωρητές.

Ιδιόκτητη IP

Αυτή είναι η δεύτερη στρατηγική που διατίθεται στον πελάτη μας και είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ πολλών αντιπροσώπων SEO. Η ιδέα πίσω αυτή η προσέγγιση είναι πολύ απλή. Ο μεταπωλητής θα έχει τα ns1.yourname.com και ns2.yourname.com και η IP που χρησιμοποιείται για Και οι δύο διακομιστές ονομάτων είναι η IP που έχει εκχωρηθεί στο όνομα τομέα (yourdomain.com). vanity dns server - same ip Η ιδέα πίσω από αυτήν την προσέγγιση είναι απλή — όσο λιγότερες πληροφορίες παρέχετε στην Google, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν ίχνος. Όταν το μόνο που έχει η Google είναι μια IP που ασχολείται με έναν τομέα, δεν υπάρχει τεχνικά τρόπος για την Google να δημιουργήσει ένα γράφημα του ΠΒΝ. Όπως φαίνεται στην εικόνα, για να εφαρμόσει αυτή τη στρατηγική, ένας μεταπωλητής πρέπει να επιλέξει τη δεύτερη επιλογή στο δεξιούς πίνακες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί εφαρμογής. Στη συνέχεια, το σύστημα παρέχει μια λίστα ενεργειών που πρέπει να γίνουν μέσω της διεπαφής μητρώου τομέα. Δηλαδή, ο μεταπωλητής πρέπει πρώτα να καταχωρήσει τους διακομιστές ονομάτων (ns1.yourdomain.com και ns2.yourdomain.com) και μετά αλλάξτε τους διακομιστές ονομάτων του τομέα σε διακομιστές ονομάτων που έχουν καταχωρηθεί πρόσφατα. Επίσης μπορείτε να βρείτε μία λίστα με οδηγίες με το πώς να καταχωρήσετε τα ονόματα διακομιστών εδώ. Αυτή η προσέγγιση παρέχει την καλύτερη μυστικότητα (που την καθιστά μια διαδεδομένη επιλογή), αλλά ταυτόχρονα, Η μοναδική IP μπορεί να γίνει το μοναδικό σημείο αποτυχίας.

Διακομιστές Vanity DNS / Dedicated IPs

Η τελευταία στρατηγική επεκτείνεται στις 2 προηγούμενες στρατηγικές. Εδώ, οι μεταπωλητές μας, μπορείτε να επιλέξετε 2 διαφορετικά και αποκλειστικές IP διακομιστή DNS από μια λίστα αποκλειστικών IP DNS που παρέχονται δωρεάν. vanity dns server - dedicated ip Χρησιμοποιώντας αυτήν τη στρατηγική, οι μεταπωλητές μας δημιουργούν 2 ξεχωριστούς διακομιστές DNS (ns1.yourdomain.com και ns2.yourdomain.com) και μπορεί να επιλέξει 2 διαφορετικές IP για κάθε διακομιστή ονομάτων. Η ύπαρξη 2 διαφορετικών IP μετριάζει το πρόβλημα με ένα μόνο σημείο αποτυχίας, ενώ παρέχει μια προσέγγιση χωρίς αποτύπωμα οι IP χρησιμοποιούνται μόνο ως αποκλειστικές IP διακομιστή.