Πρόγραμμα συνεργατών

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Smart SEO Hosting.

Με τη συμμετοχή σας σε αυτό το πρόγραμμα συμμετέχετε στην πιο διαδεδομένη και επαναστατική SEO Εξυπηρέτηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Αν έχετε πελάτες που ασχολούνται με SEO ή με παροχή Εξυπηρετητή, ή προσφορά μας είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσετε τα κέρδη σας.

  playlist_add_check Είμαστε η μοναδική εταιρεία εξυπηρέτησης που προσφέρει IP από διαφορετικά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο.
  playlist_add_check Η προσφορά μας βασίζεται στο WHM / CPanel και οι πελάτες σας θα αποκτήσουν έναν ενιαίο λογαριασμό μεταπωλητή για να διαχειριστούν όλους τους ιστότοπους και τα IP τους, ανεξάρτητα από τον τόπο προέλευσης αυτών των διευθύνσεων IP.
  playlist_add_check Παρέχοντας IP από 90+ κέντρα δεδομένων, είναι σχεδόν αδύνατο για οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης να εντοπίσει αυτές τις διευθύνσεις IP και τη σχέση μεταξύ των IP (εκτός εάν θέλουν να μπλοκάρουν ολόκληρο το Internet!).
  playlist_add_check Είμαστε επίσης η μόνη εταιρεία εξυπηρέτησης SEO που παρέχει IP που ανήκουν στους γίγαντες του Διαδικτύου (συμπεριλαμβανομένου της Google).
  playlist_add_check Όπως ίσως γνωρίζεις είμαστε η μοναδικοί SEO Hosting πάροχοι με CloudLinux.
  playlist_add_check Παρέχουμε δωρεάν email, τηλέφωνο (5 χώρες) και υποστήριξη μέσω chat 24/7.

Συχνές Ερωτήσεις


Πόσο είναι η προμήθεια;

2.5% of the payment.

Πώς εγγράφομαι;

Αν είστε ήδη υπάρχων πελάτης, απλά πηγαίνετε στο https://seohosting.io/client και πληκτρολογήστε στο "Ασφαλής Σύνδεση Πελάτη" και ύστερα κάντε κλικ στο "Συνεργάτες" στο δεύτερο μενού στην κορυφή για να ξεκινήσετε. Αν δεν είστε υπάρχων πελάτης, κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε.

Πώς πληρώνομαι;

We have a minimum payment threshold of $250.00. Once your commission balance exceeds this amount, you can receive payment via Bitcoin or bank transfer.

Ποια είναι η Καθυστέρηση Προμήθειας;

Η προμήθεια καθίσταται δυνατή για πληρωμή 65 ημέρες μετά την τοποθέτηση της σχετικής εντολής (με σκοπό να δώσει χρόνο για αντιστροφές χρεώσεων ή αντιστροφές πληρωμών).

Για πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν μέσω Paypal ο χρόνος αναμονής είναι 6 μήνες (αυτό γίνεται για να δοθεί χρόνος για αντιστροφές χρεώσεων ή για αντιστροφές πληρωμών βάσει της καινούργιας πολιτικής του Paypal)

Ποιος είναι ο κανόνας προώθησης;

Εάν ο αναφερόμενος πελάτης χρησιμοποιεί ένα προωθητικό κωδικό για να λάβει έκπτωση κατά την εγγραφή του και εσείς έχετε θέσει τον συνεργάτη να λάβει μια ποσοστιαία προμήθεια, η αξία της προμήθειας θα μειωθεί. Αν είχε ρυθμιστεί μια προμήθεια σταθερού ποσού, τότε αυτοί θα λάβουν την πλήρη αξία. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιηθεί ένα «δωρεάν 3μηνο» promo, ο συνεργάτης λαμβάνει προμήθεια βάσει του πρώτου ποσού πληρωμής και στη συνέχεια βάσει των επαναλαμβανόμενων ποσών που ορίστηκαν για το προϊόν. Έτσι ο χρήστης θα πάρει ένα μηδενικό ποσοστό και ως εκ τούτου μηδέν για τους πρώτους 3 μήνες.

Ποιος είναι ο κανόνας σχετικά με τις αναβαθμίσεις;

Εάν ένας αναφερόμενος πελάτης αναβαθμίσει / υποβαθμίσει το προϊόν του, τότε οι μελλοντικές προμήθειες του συνεργάτη θα προσαρμοστούν επίσης ώστε να ταιριάζουν με την τιμή του νέου προϊόντος. Οι πληρωμές των προμηθειών που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δεν θα επηρεαστούν. Δεν υπάρχει καμία προμήθεια επί της ίδιας της αναβάθμισης / υποβάθμισης. Αυτό δεν ισχύει για τις εφάπαξ προμήθειες.

Πώς θα μπορούσα να κάνω αναλήψεις;

Όταν το υπόλοιπο ενός συνεργάτη ανέρχεται στο ποσό πληρωμής των συνεργατών, ένα κουμπί ζήτησης ανάληψης εμφανίζεται στην σελίδα του συνεργάτη-πελάτη. Παρακαλούμε, πατήστε σ' αυτόν τον σύνδεσμο και εμείς θα διεκπεραιώσουμε την εντολή σας.

Πώς δουλεύει;

Στείλτε πελάτες στην ιστοσελίδα μας για παράδειγμα. https://client.smartseohosting.com/aff.php?aff=XXXX - θα τοποθετήσουμε ένα cookie (1 χρόνο) στον υπολογιστή τους. Αν ολοκληρώσουν μια παραγγελία, θα λάβετε προμήθεια. Είναι τόσο απλό. Μπορείτε να βάλετε banners στην ιστοσελίδα σας, ή να αναρτήσετε τον συνεργατικό σας σύνδεσμο (affiliate link) στην κατάσταση σας στο Facebook ή στο Twitter για παράδειγμα.

Το νόμισμα μου δεν είναι το δολάριο - μπορώ ακόμη να συμμετάσχω;

Ναι, αλλά να θυμάστε ότι η παρακολούθηση προμήθειας και οι πληρωμές είναι όλες σε Αμερικανικά Δολάρια.

Τι γίνεται εάν ο αγοραστής κάνει πολλαπλές παραγγελίες;

Θα λάβετε προμήθεια για κάθε ένα - όσο δηλαδή το cookie παραμένει στον υπολογιστή τους, θα λάβετε τη πίστωση ως συνεργάτης.