Λίστα ιστολογίων έξυπνης φιλοξενίας SEO

Σελίδα 1

Τι είναι το 301 Crawl; Πώς είναι χρήσιμο για πελάτες SEO Hosting; : μια ανάρτηση σχετικά με τη μηχανική και τη σημασία μιας ανακατεύθυνσης 301.

Αν είστε σαν εμένα, μπορεί να είστε λίγο μπερδεμένοι με τον όρο "301 crawl". Τι είναι αυτό? Πώς λειτουργεί; Είναι ακόμη χρήσιμο για πελάτες φιλοξενίας SEO; Έχει να κάνει με αράχνες που καταλαμβάνουν τον ιστότοπό σας και τρώνε όλο τον χώρο του διακομιστή σας ή κάτι τέτοιο;; Λοιπόν, όχι, μην φοβάσαι.

input Διαβάστε περισσότερα
Τι γνωρίζουμε για την ενημέρωση του αλγόριθμου Google τον Μάιο του 2022;

Στις 25 Μαΐου 2022, η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στον αλγόριθμό της. Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση και πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό για τους ιστότοπούς τους. Έτσι, θα προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα σε αυτήν την ανάρτηση, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τι συνέβη και γιατί συμβαίνει.

input Διαβάστε περισσότερα
Γιατί η ύπαρξη περισσότερων εισερχόμενων συνδέσμων είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για το seo σας.

Οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης στη σελίδα σας (SEO). Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μαζί σας μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε εισερχόμενους συνδέσμους και να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο δημοφιλή.

input Διαβάστε περισσότερα
Χρειάζεστε Mongrel, Apache ή Nginx ως διακομιστή Ιστού σας;

Η κύρια λειτουργία ενός διακομιστή ιστού είναι να παρέχει περιεχόμενο από τον ιστότοπό σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά χωρίς να τον κατακλύζει από επισκεψιμότητα ή να επιβραδύνει τους χρόνους φόρτωσης. Ένας καλός τρόπος να το σκεφτείς αυτό θα ήταν σαν την πίεση του νερού. εάν έχετε υπερβολική πίεση στο σπίτι σας από το υδραυλικό σας σύστημα, τότε τίποτα δεν θα λειτουργήσει σωστά! Ομοίως, εάν δεν υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι πόροι για τον ίδιο τον διακομιστή ιστού όταν εργάζεται σκληρά προσπαθώντας να στείλει δεδομένα πίσω από τους σωλήνες του, τότε τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται ακατάστατα πολύ γρήγορα!

input Διαβάστε περισσότερα
Θέλετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο; Αυξήστε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βελτιώσετε τους εισερχόμενους συνδέσμους σας και να ενισχύσετε την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησής σας.

Αν θέλετε να κατατάξετε υψηλότερα στη σελίδα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να θεωρούν τις μηχανές αναζήτησης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως δύο εντελώς διαφορετικές σφαίρες, στην πραγματικότητα έχουν πολύ περισσότερα κοινά από ό,τι νομίζετε. Εάν αντιμετωπίζετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως επέκταση της στρατηγικής SEO σας, θα είστε σε καλό δρόμο για να βελτιώσετε την κατάταξή σας και στις δύο θέσεις

input Διαβάστε περισσότερα
Το Jekyll είναι ένα απλό, γρήγορο και ασφαλές πλαίσιο για τη δημιουργία διαδικτυακών εφαρμογών και API.

Η δημιουργία στατικών ιστότοπων είναι ένα πρόγραμμα που λαμβάνει ως είσοδο κείμενο + πρότυπα και παράγει αρχεία HTML στην έξοδο. Το Jekyll είναι μια δωρεάν, ανοιχτού κώδικα, απλή, με γνώση ιστολογίου, δημιουργία στατικών τοποθεσιών. Παίρνει το περιεχόμενό σας γραμμένο σε πρότυπα Markdown ή Liquid και το μετατρέπει σε ιστότοπο.

input Διαβάστε περισσότερα
Το IPv6 και η επίδρασή του στην κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τι είναι το ipv6 και γιατί είναι σημαντικό.

input Διαβάστε περισσότερα