Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν λογαριασμό cPanel;

Henry Blake
Γραμμένο από
Henry Blake
Note

Το παρακάτω βίντεο δείχνει τι απαιτείται για τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού cPanel.

Πώς να προσθέσετε έναν νέο λογαριασμό cPanel

Αφού δημιουργήσετε το πακέτο cPanel, μπορείτε να δημιουργήσετε νέους λογαριασμούς στην καρτέλα Λειτουργίες λογαριασμού του WHM.

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία για να διαμορφώσετε και να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.

Πεδίο

  1. Σε αυτό το πεδίο, πρέπει να εισαγάγετε το όνομα τομέα για τον οποίο θέλετε να δημιουργήσετε το cPanel
  2. Μην συμπεριλάβετε www. μπροστά από το όνομα τομέα.
  3. Εάν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό cPanel για τον υποτομέα.

όνομα χρήστη

Όταν κάνετε κλικ σε αυτό το πεδίο, το WHM προτείνει αυτόματα ένα όνομα χρήστη.

Λάβετε υπόψη τα ακόλουθα κριτήρια κατά τη δημιουργία του ονόματος χρήστη σας:

  • Το όνομα χρήστη μπορεί να περιέχει 8 ή περισσότερους χαρακτήρες
  • Μόνο γράμματα και αριθμοί, χωρίς κενά
  • χωρίς ιδιαίτερους χαρακτήρες
  • Το όνομα χρήστη πρέπει να είναι μοναδικό και να μην λαμβάνεται από κανέναν άλλο λογαριασμό.

Κωδικός πρόσβασης

Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού cPanel, πρέπει να χρησιμοποιείτε έναν μοναδικό και ασφαλή κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός πρόσβασης δεν πρέπει να περιέχει το όνομα χρήστη cPanel και δεν πρέπει να είναι ο ίδιος με τον κωδικό πρόσβασής σας WHM (ούτε ως προεπιλεγμένη ή προσωρινή λύση), καθώς αυτό αποτελεί κίνδυνο ασφαλείας.

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο δημιουργίας κωδικών πρόσβασης. Όταν κάνετε κλικ στο Password Generator, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο πλαίσιο όπου μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο των χαρακτήρων που θα χρησιμοποιήσετε και το μήκος του κωδικού πρόσβασης που δημιουργείται αυτόματα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Το WHM ειδοποιεί αυτόματα ζητήματα λογαριασμού χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email που καταχωρίσατε σε αυτό το πεδίο. Εάν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απλώς εισαγάγετε τη δική σας διεύθυνση email και όχι τη διεύθυνση email του κατόχου του λογαριασμού. Το WHM θα στείλει αυτόματα ένα email με πληροφορίες λογαριασμού στη διεύθυνση που παρέχεται κατά τη δημιουργία του λογαριασμού.

πακέτο

Το αναπτυσσόμενο μενού Πακέτο περιέχει μια προκαθορισμένη λίστα περιορισμών και ρυθμίσεων που μπορούν να εφαρμοστούν στο λογαριασμό που δημιουργείτε. Στα πακέτα που δημιουργούνται με λογαριασμό μεταπωλητή θα προστίθεται αυτόματα το όνομα χρήστη μεταπωλητή σας και μια υπογράμμιση (_). Αυτό γίνεται για να αποτραπεί η διένεξη του ονόματος πακέτου με πακέτα από άλλους χρήστες στο διακομιστή.

Ρυθμίσεις DNS

Αυτή η ρύθμιση έχει τις ακόλουθες επιλογές: Χρήση διακομιστών ονομάτων που καθορίζονται από τον καταχωρητή τομέα (αγνοήστε τους διακομιστές ονομάτων που καθορίζονται σε τοπικό επίπεδο). Αυτό σας επιτρέπει να καθορίσετε εάν ο τομέας θα πρέπει να χρησιμοποιεί τους δικούς του ιδιωτικούς διακομιστές ονομάτων ή εάν θα πρέπει να χρησιμοποιεί έναν τοπικά διαμορφωμένο κοινόχρηστο διακομιστή ονομάτων.

Εάν έχετε καθορίσει ιδιωτικούς διακομιστές ονομάτων για τον τομέα αυτού του νέου λογαριασμού cPanel και αυτοί οι ιδιωτικοί διακομιστές ονομάτων έχουν ρυθμιστεί στον καταχωρητή σας, ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή ώστε το WHM να μπορεί να ρυθμίσει σωστά το DNS για τους ιδιωτικούς διακομιστές ονομάτων στη ζώνη. Διαφορετικά, μην τσεκάρετε αυτό το πλαίσιο για να χρησιμοποιήσετε τους προεπιλεγμένους διακομιστές ονομάτων που έχουν ρυθμιστεί στη διαμόρφωση του διακομιστή.