Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ο ιστότοπός μου εμφανίζει μόνο κενές/λευκές σελίδες, πώς να το διορθώσετε;

Amy Flakelar
Γραμμένο από
Amy Flakelar

Τόσο τα σφάλματα PHP όσο και τα σφάλματα βάσης δεδομένων μπορούν να εμφανιστούν ως λευκή οθόνη, μια κενή οθόνη χωρίς πληροφορίες, κοινώς γνωστή στην κοινότητα του WordPress ως WordPress White Screen of Death (WSOD).

Πριν ληφθούν απεγνωσμένα μέτρα, υπάρχουν πολλοί λόγοι για μια λευκή οθόνη θανάτου του WordPress:

Τα πρόσθετα προκαλούν προβλήματα συμβατότητας.

 1. Εάν έχετε πρόσβαση στις Οθόνες Διαχείρισης, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε όλες τις προσθήκες και, στη συνέχεια, να τις ενεργοποιήσετε ξανά μία προς μία.
 2. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη, συνδεθείτε στον ιστότοπό σας μέσω FTP.
 3. Βρείτε το φάκελο «wp-content/plugins» και μετονομάστε τον φάκελο των προσθηκών σε «plugins_old». Αυτό θα απενεργοποιήσει όλες τις προσθήκες σας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη μη αυτόματη απενεργοποίηση προσθηκών στις [Συνήθεις Ερωτήσεις αντιμετώπισης προβλημάτων](https://codex.wordpress.org/FAQ_Troubleshooting#How_to_deactivate_all_plugins_when_not_able_to_access_the_administrative_menus.3F “Συχνές Ερωτήσεις”.relnofollow")

Το θέμα σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

 1. Αυτό είναι ιδιαίτερα πιθανό να συμβεί εάν αντιμετωπίζετε μια λευκή οθόνη θανάτου αφού απλώς ενεργοποιήσετε ένα νέο θέμα ή δημιουργήσατε έναν νέο ιστότοπο στο δίκτυο WordPress.
 2. Συνδεθείτε στο Administration Screens και ενεργοποιήστε το προεπιλεγμένο [θέμα WordPress 26](https://wordpress.org /themes /twentysixteen/){rel=“nofollow”}.
 3. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη διαχειριστή, FTP στον ιστότοπό σας και μεταβείτε στο φάκελο /wp-content/themes/. Μετονομάστε το φάκελο του ενεργού θέματος.

Ο κατάλογος θεμάτων σας ενδέχεται να χαθεί ή να μετονομαστεί.

 1. Αυτό είναι σύνηθες για προγραμματιστές που μόλις δημιούργησαν ένα περιβάλλον τοπικής ανάπτυξης και κλωνοποίησαν μια βάση δεδομένων που οδηγεί σε ένα θέμα (ή κατάλογο θεμάτων) που μπορεί να χαθεί ή να μετονομαστεί.
 2. Για να δοκιμάσετε αυτήν τη λύση, δοκιμάστε να μεταβείτε στο wp-login.php ή στο /wp-admin/.
 3. Αν δείτε κάτι, είναι μια καλή ένδειξη ότι σχετίζεται με το θέμα.
 4. Συνδεθείτε ως διαχειριστής και προσπαθήστε να προβάλετε τη διεπαφή, θα δείτε ένα μήνυμα λάθους του WordPress με αποτέλεσμα: Ο κατάλογος θεμάτων ‘{theme-name}’ δεν υπάρχει.
 5. Μπορείτε να το διορθώσετε με διάφορους τρόπους, όπως εναλλαγή θεμάτων από την πλευρά του διαχειριστή, μετονομασία καταλόγων ή επεξεργασία των εγγραφών “θέμα” και “φύλλο στυλ” στο wp_options

Λειτουργία WP_DEBUG συνήθως παρέχει πρόσθετες πληροφορίες.