Το SmartSEOHosting.com κάνει branding στο SeoHosting.io

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή επωνυμίας του κύριου ιστότοπού μας από “SmartSEOHosting.com” σε “SeoHosting.io” ως μέρος της στρατηγικής αλλαγής επωνυμίας μας.

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σημαντική πτώση κατάταξης SEO, θα επαναπροσδιορίσουμε το όνομα του SmartSeoHosting.com σε διάφορες φάσεις. Αναμένουμε ότι η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2022

Γιατί το κάνουμε αυτό;

Εκτός από τα προφανή οφέλη του SERP, αυτή η κίνηση ευθυγραμμίζεται με τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να μεταμορφωθεί η επιχείρησή μας.

Ποιες είναι οι νέες προσφορές;

  1. Μετά από περισσότερο από μια δεκαετία κορυφαίων υπηρεσιών φιλοξενίας SEO, θα προχωρήσουμε προς μια προσέγγιση που βασίζεται περισσότερο στο API. Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να μπορούν να διαχειρίζονται και να ενσωματώνουν εύκολα τις υπηρεσίες μας στα προϊόντα τους. Για την επίτευξη του στόχου, θα ανοίξουμε το backend API στους πελάτες μας.
  2. Επιπλέον, πρόκειται να δημοσιοποιήσουμε το τελευταίο μας προϊόν εργαστηρίου. Χωρίς να υπεισέλθω σε πολλές λεπτομέρειες, αυτό το νέο προϊόν καθιστά τεχνικά δυνατή την προσάρτηση IP από διαφορετικά κέντρα δεδομένων σε έναν μόνο διακομιστή VPS.
  3. Αργότερα το 2022, μπορείτε να περιμένετε ένα νέο σύνολο API που θα υποβάλλει ερωτήματα σε όλους τους τομείς που λήγουν στην αγορά. Θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο προϊόν για να κυνηγήσετε τομείς που λήγουν και να δημιουργήσετε το PBN σας.
  4. Τέλος, θα παρέχουμε μια άλλη ομάδα API με λευκή ετικέτα για την αυτοματοποίηση των περισσότερων διαγνώσεων που σχετίζονται με το SEO. Χρησιμοποιώντας αυτά τα API, θα μπορείτε να παρέχετε ένα επαγγελματικά οργανωμένο PDF στους πελάτες σας για κάθε έναν από τους τομείς τους και τους ανταγωνιστές αυτών των τομέων.

Θέλουμε το SeoHosting.io να είναι η μηχανή υποστήριξης της επιχείρησής σας SEO.

Την τελευταία δεκαετία, προστατεύσαμε τους ιστότοπους των πελατών μας από τις κυρώσεις της Google και βοηθήσαμε πολλές επιχειρήσεις SEO να ευημερήσουν. Προχωρώντας προς τα εμπρός, και ως SeoHosting.io, θέλουμε να παραμείνουμε μπροστά από την καμπύλη όπως κάναμε πριν, αυτοματοποιώντας τις περισσότερες εργασίες που σχετίζονται με το SEO.

Όπως πάντα, εκτιμούμε την επιχείρησή σας.