Τα κορυφαία 5 πλεονεκτήματα SEO των ληγμένων τομέων

September 15, 2021
期限切れのドメイン

Αν θέλετε να βελτιώσετε το SEO σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε τους τομείς που έχουν λήξει. Οι ληγμένοι τομείς είναι τομείς που είχαν καταχωριστεί προηγουμένως αλλά δεν ανανεώθηκαν πλέον. Αν και μπορεί να σας φαίνεται άχρηστο, υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει ένας τομέας που έχει λήξει για το SEO σας.

Οι ληγμένοι τομείς μπορούν να βελτιώσουν το SEO σας με διάφορους τρόπους. Πρώτα απ 'όλα, μπορούν να σας παρέχουν υψηλής ποιότητας backlinks από τον ιστότοπό σας. Οι ληγμένοι τομείς σάς δίνουν επίσης πρόσβαση σε σχετικές λέξεις-κλειδιά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την κατάταξή σας στο SEO.

Τι είναι ένας τομέας που έχει λήξει;

Οι τομείς που έχουν λήξει είναι τομείς που είχαν καταχωριστεί προηγουμένως αλλά έχουν προγραμματιστεί να διαγραφούν. Όταν λήξει το όνομα τομέα Αυτό το όνομα δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο. Επομένως, δεν συνδέεται πλέον με τον ιστότοπο.

Οι ληγμένοι τομείς μπορούν να προσφέρουν πολλά οφέλη για το SEO, όπως:

  1. Αυξήστε την ορατότητα του SERP

  2. Η δυνατότητα χρήσης domains ως backlinks

  3. Δημιουργία μιας πιο αξιόπιστης και αξιόπιστης ιστοσελίδας

  4. Η δυνατότητα δημιουργίας μιας πιο φυσικής σελίδας αποτελεσμάτων μηχανής αναζήτησης (SERP).

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός ληγμένου τομέα για σκοπούς SEO;

Οι τομείς που έχουν λήξει μπορούν να προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για σκοπούς SEO.Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη είναι ότι μπορούν να παρέχουν υψηλότερο PageRank και προβολή SERP. Συχνά συλλέγεται από άτομα που ενδιαφέρονται για μια συγκεκριμένη θέση του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Ως αποτέλεσμα, οι νέοι κάτοχοι συχνά ανακατευθύνουν σχετικούς συνδέσμους επιστροφής στον νέο τους ιστότοπο. Αυτό μπορεί να δώσει στον νέο τους ιστότοπο μια ώθηση στην κατάταξη στις μηχανές αναζήτησής τους.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των ληγμένων τομέων είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για backlinks και δημιουργία συνδέσμων. Με ανακατεύθυνση backlinks στον νέο σας ιστότοπο. Μπορείτε να βελτιώσετε τη δημοτικότητα των συνδέσμων του ιστότοπού σας. Οι ληγμένοι τομείς μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς επωνυμίας. Επιλέγοντας έναν τομέα που έχει λήξει και είναι σχετικός με τη συγκεκριμένη ομάδα σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια επωνυμία που να σχετίζεται με την εξουσία και την αξιοπιστία.

Τέλος, οι ληγμένοι τομείς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου. Επιλέγοντας τομείς που έχουν λήξει και είναι σχετικοί με το κοινό-στόχο σας. Μπορείτε να προσελκύσετε επισκέπτες που ενδιαφέρονται για το ίδιο θέμα με τον ιστότοπό σας. Αυτό θα αυξήσει τη συνολική επισκεψιμότητα στον ιστό και θα βελτιώσει την προβολή του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης.

Πώς μπορεί ένας τομέας που έχει λήξει να βελτιώσει την κατάταξή σας στο SEO;

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την απόκτηση ενός ληγμένου τομέα. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη είναι η δυνατότητα βελτίωσης της κατάταξης SEO του ιστότοπού σας. Ακολουθούν πέντε τρόποι με τους οποίους ένας ληγμένος τομέας μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του SEO σας:

  1. Οι τομείς που έχουν λήξει μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της εμπιστοσύνης και της εξουσίας του ιστότοπού σας.

  2. Οι τομείς που έχουν λήξει μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της κατάταξης του ιστότοπού σας στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης.

  3. Οι ληγμένοι τομείς μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της οργανικής επισκεψιμότητας αναζήτησης του ιστότοπού σας.

  4. Οι τομείς που έχουν λήξει μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της προβολής του ιστότοπού σας στην αναζήτηση Google.

  5. Οι ληγμένοι τομείς μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της κατάταξης του ιστότοπού σας στο Yahoo! Αναζήτηση.

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι 5 τομείς που έχουν λήξει που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του SEO σας;

  1. Οι ληγμένοι τομείς μπορούν να παρέχουν backlinks από προηγούμενους κατόχους ιστότοπων. και ειδικοί SEO

  2. Οι ληγμένοι τομείς μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να κατατάξετε στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για σχετικές λέξεις-κλειδιά.

  3. Οι ληγμένοι τομείς μπορούν να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε επισκέπτες από σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης.

  4. Οι τομείς που έχουν λήξει μπορούν να σας δώσουν ένα προφίλ backlink υψηλής ποιότητας.

  5. Οι ληγμένοι τομείς μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη παρουσία στο διαδίκτυο.

Συμπέρασμα

Ένας τομέας που έχει λήξει μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την κατάταξή σας στο SEO. Τα οφέλη από τη χρήση ενός ληγμένου τομέα περιλαμβάνουν καλύτερη επισκεψιμότητα. Ευκαιρίες για τη δημιουργία καλύτερων συνδέσμων και αυξημένη ορατότητα Οι κορυφαίοι 5 τομείς που έχουν λήξει που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του SEO σας είναι 1) www.domain.com, 2) www.example.com, 3) www.test.com, 4) www.demo.com, και 5) www.temp.com.