Σημαντική αναβάθμιση σε δίκτυο Smart SEO Hosting

Σε μια από τις μεγαλύτερες επεκτάσεις μας μέχρι σήμερα, η Smart SEO Hosting καθιέρωσε την παρουσία της σε 30+ νέα κέντρα δεδομένων από όλο τον κόσμο. Εδώ είναι αυτές οι αναρτήσεις ιστολογίου που θα εξηγήσουμε τι είναι αυτή η νέα επέκταση και γιατί θα πρέπει να είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο εμείς γι' αυτό.

1. Λίγη ιστορία

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, το επιχειρηματικό και σχεδιαστικό μοντέλο μας βασίζεται στην αρχή της παροχής ενός επαναστατικού και φυσικής εμφάνισης δικτύου προσφορών φιλοξενίας ιστοσελίδων που όχι μόνο θα πρέπει να κάνει το PBN σας ασφαλέστερο και απρόσβλητο από την απο-ευρετηρίαση της Google, αλλά μπορεί να προσφέρει καλύτερη ώθηση SEO. Πως? Προσομοιώνοντας ένα φυσικό δίκτυο φιλοξενούμενων τομέων και τι είναι πιο φυσικό από τομείς που φιλοξενούνται σε όσο το δυνατόν περισσότερα κέντρα δεδομένων.

Με άλλα λόγια, αντί να πάτε και να αγοράσετε 300+ λογαριασμούς φιλοξενίας από διαφορετικούς παρόχους, μπορείτε να έρθετε σε εμάς και να αγοράσετε έναν μόνο λογαριασμό, αλλά οι τομείς σας να εμφανίζονται σαν να φιλοξενούνται από διαφορετικές εταιρείες και παρόχους.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι ότι μπορούμε πάντα να παρέχουμε IP από πολλές διαφορετικές IP κλάσης Α και Β. Ενώ με μια παραδοσιακή φιλοξενία SEO, λαμβάνετε όλες τις IPS σας από ένα ενιαίο κέντρο δεδομένων και στην καλύτερη περίπτωση σε 2 ή 3 διαφορετικές κλάσεις Α (και ως αποτέλεσμα εύκολο θύμα για την απο-ευρετηρίαση της Google) εδώ παρέχουμε IP που ανήκουν σε κατηγορίες 100+Β και 50+ κλάσεις A και προέρχονται από διαφορετικά κέντρα δεδομένων, χώρες και ακόμη και ηπείρους!

1.2. Τι είναι οι IP κατηγορίας Α και γιατί έχουν σημασία;

Μια διαδικτυακή IP έχει 4 μέρη ABCD Κάθε οκτάδα (αλλά το Α που είναι 1-255) είναι ένας μοναδικός αριθμός μεταξύ 0 και 255. Κάθε οκτάδα στα δεξιά είναι μέλος της οκτάδας στα αριστερά, για παράδειγμα για τη διεύθυνση IP 1.12.13.14 - > Το 12.13.14 είναι μέλος του 1 ενώ το 13.14 είναι μέλος του 1.12 και το 14 είναι μέλος του 1.12.13.

Για να κατανοήσουμε αυτήν την έννοια, ας σκεφτούμε μια φυσική διεύθυνση στον πραγματικό κόσμο ως εξής:

ΗΠΑ, Καλιφόρνια, Λος Άντζελες, 200 Queens.

Σε αυτήν την περίπτωση το "California, LA , 200 Queens" είναι μέλος των ΗΠΑ και το LA είναι μέλος του "ΗΠΑ, Καλιφόρνια" και ούτω καθεξής.

Όπως μπορείτε να δείτε από τον ορισμό για ολόκληρο το Διαδίκτυο έχει μόνο 255 IP κλάσης Α. Στην πραγματικότητα, πολλές από αυτές τις IP κλάσης Α εκχωρούνται σε κυβερνητικές υπηρεσίες ή είναι ιδιωτικές και μη δρομολογήσιμες IP, αφήνοντάς μας περίπου 150 IP κλάσης Α για δημόσια κατανάλωση.

Όπως μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα εάν 2 IP βρίσκονται σε διαφορετική κλάση Α, δεν υπάρχει τεχνική σχέση μεταξύ τους, ενώ όταν οι IP βρίσκονται στην ίδια κατηγορία C είναι σχεδόν σίγουρα στον ίδιο αποκλειστικό διακομιστή/LAN. Από την άποψη του SEO, ένας ιστότοπος που λαμβάνει backend από διαφορετικές κατηγορίες Α θα πρέπει να έχει καλύτερο χυμό από έναν ιστότοπο που λαμβάνει όλο το backlink του από την ίδια IP ή την ίδια κατηγορία C.

1.3. Πώς τα πήγαμε μετά τη σημαντική αποπροσαρμογή της Google το 2014;

Το 2014 δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για πολλές από τις μεγάλες εταιρείες SEO Hosting και ήταν η χρονιά με τις καλύτερες επιδόσεις για εμάς! Ενώ οι παραδοσιακοί πάροχοι φιλοξενίας SEO έχαναν πελάτες, γίναμε καταφύγιο για τους πελάτες τους και αυτός είναι ο λόγος:

Το δεύτερο μέρος του 2014, η Google ξεκίνησε ένα μεγάλο κυνήγι στα δίκτυα PBN. Η Google βρήκε και αφαίρεσε την πλειοψηφία των PBN εκεί έξω και η δουλειά ήταν σχεδόν πολύ εύκολη για την Google.

Η πλειονότητα των παραδοσιακών παρόχων SEO Hosting που παρέχουν μια απλή φιλοξενία c-class, έχουν τους διακομιστές τους κατανεμημένους σε ένα ενιαίο κέντρο δεδομένων στην ανατολική ακτή των Η.Π.Α. ξέρετε για ποιον μιλάμε και η Google ξέρει επίσης!). Έτσι για το Google η πρακτική ήταν εύκολη. Θα έβρισκε έναν ιστότοπο με χρήματα και στη συνέχεια θα έλεγχε τους backlinks του και όταν η πλειονότητά τους ήταν από ένα μόνο DC, όλος ο τομέας που παρείχε τους backlinks απο-ευρετηριάστηκε.

Πώς έκανε το δίκτυό μας αυτή τη σημαντική ενημέρωση της Google; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα χρειάζεται ξεχωριστό άρθρο, αλλά εν συντομία μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα από 5 διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Α. Κανένας από τους τομείς στο δικό μας PBN δεν έχει αποδειχθεί από την Google.

Β. Το ποσοστό επίσκεψης του Googlebot στο Δίκτυό μας δεν έπεσε ποτέ και αυξάνεται συνεχώς. Πιστεύουμε ότι εάν ένας ιστότοπος αποευρετηριαστεί, η Google σταματήσει να τον επισκέπτεται και δεν έχουμε δει καμία πτώση στο ποσοστό που επισκέπτεται η Google όλους τους τομείς που φιλοξενούνται σε Smart SEO Hosting .

Γ. Η βάση πελατών μας έχει αυξηθεί σημαντικά μετά την ενημέρωση της Google. Οι περισσότεροι Υπάρχοντες πελάτες μας έχουν αναβαθμίσει τα πακέτα τους και πολλοί νέοι πελάτες έχουν μεταφέρει τον τομέα τους σε εμάς και για κάποιο χρονικό διάστημα όλα τα προηγμένα μας σχέδια εξαντλήθηκαν.

Δ. Για 3 μήνες το 2015 ήμασταν υπό συνεχή επίθεση DDoS και αν δεν ήταν ο υπερσύγχρονος σχεδιασμός ασφάλειας του δικτύου μας, δεν θα επιβιώναμε αυτού του επιπέδου επίθεσης. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο ανταγωνισμός μας αντί να επενδύσει στο επιχειρηματικό τους μοντέλο αποφάσισε να μας επιτεθεί ανήθικα κάνοντας DDoSing στους διακομιστές μας και απέτυχαν παταγωδώς. Αυτό που δεν ήξεραν ήταν ότι όλοι οι διακομιστές μας ήταν σε IP με προστασία DDoS.

2. Τι είναι η νέα επέκταση;

Η απόκτηση πολλών νέων πελατών το δεύτερο μέρος του 2015 μας ανάγκασε να επεκτείνουμε το δίκτυό μας. Πρώτον, τώρα είχαμε περισσότερα χρήματα για να επενδύσουμε στο δίκτυό μας και δεύτερον, τα μεγαλύτερα σχέδιά μας εξαντλήθηκαν και αποκτούσαμε νέους πελάτες κάθε μέρα.

Θέλαμε επίσης να διασφαλίσουμε ότι το δίκτυό μας καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερα κέντρα δεδομένων (Τώρα έχουμε περισσότερα από 130 DC στην προσφορά μας!) και θέλαμε επίσης οι πελάτες μας με μεγάλη αξία να έχουν πρόσβαση στη μεγαλύτερη δυνατή σειρά IP κατηγορίας Α.

Ως αποτέλεσμα, αρχίσαμε να μιλάμε και να συνεργαζόμαστε με 30+ νέους παρόχους από όλο τον κόσμο, την Ασία, τη Νότια Αμερική, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, την Αφρική και την Ευρώπη και τέλος την Αυστραλία.

Νοικιάσαμε περισσότερους διακομιστές και IP στο εσωτερικό του Google DC στις ΗΠΑ και την Ευρώπη DC τους και επεκτείναμε το δίκτυό μας για να καλύψουμε εντυπωσιακές διευθύνσεις IP κατηγορίας 58 Α.

3. Τι σημαίνει αυτό όσον αφορά τους αριθμούς;

Όσον αφορά τους αριθμούς, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε 50 IP κλάσης Α αμέσως από όλο τον κόσμο (30 IP κατηγορίας Α μόνο από τις ΗΠΑ!)

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε άμεσα ή να αναβαθμίσετε μέχρι τις παρακάτω τιμές:

  • 30+ διαφορετικές IP κατηγορίας C από τα κέντρα δεδομένων της Google.
  • 20+ Διαφορετική Γ τάξη από την Αυστραλία και 30+ Διαφορετική Γ τάξη από το Ηνωμένο Βασίλειο
  • 50+ διαφορετικές IP κατηγορίας Α παγκοσμίως
  • 30+ Διαφορετική Α τάξη στις ΗΠΑ
  • 120+ Διαφορετικές IP κατηγορίας Β
  • 300 Διαφορετικές IP κατηγορίας Γ.

Όλες οι παραπάνω προσφορές (εκτός αν εξαντληθούν) είναι άμεσα διαθέσιμες σε όλους τους πελάτες μας

4. Γιατί να με ενδιαφέρει η νέα επέκταση;

Θα πρέπει να σας ενδιαφέρει αυτή η νέα επέκταση για 3 λόγους:

Α. Εάν ενδιαφέρεστε για το δίκτυό σας και δεν θέλετε να αποσυμπιεστείτε, θα πρέπει να τα φιλοξενήσετε σε περισσότερα από 1 DC και όσο περισσότερα κέντρα δεδομένων τόσο το καλύτερο. Η σύγκριση της υπηρεσίας μας με 130+ DC με άλλους παρόχους που έχουν μόνο 1 DC δεν είναι πλέον δίκαιη σύγκριση!

Β. Εάν θέλετε να έχετε μια επιτυχημένη επιχείρηση, πρέπει να μείνετε με έναν πάροχο που επεκτείνεται και δεν συρρικνώνεται!

Γ. Την τελευταία φορά που είχαμε μια σημαντική αναβάθμιση, οι περισσότερες από τις σπάνιες IP μας εξαντλήθηκαν γρήγορα. Εάν χρειάζεστε περισσότερες IP, ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε να ενεργήσετε νωρίτερα.

Ελπίζουμε αυτή η ανάρτηση ιστολογίου να εξηγεί γιατί η νέα επέκταση είναι μεγάλη υπόθεση και γιατί ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραστήκαμε τα νέα μαζί σας.