5 Συμβουλές για τη σύνταξη αμφιλεγόμενων αναρτήσεων ιστολογίου

Τίποτα δεν προκαλεί περισσότερη συζήτηση από τη διαμάχη, και αυτό ισχύει ακόμη και σήμερα στην ψηφιακή εποχή. Η διαμάχη είναι, τις περισσότερες φορές, διχαστική. Είναι η αιτία των ανταλλαγών διαφορετικών ιδεών, προκαλώντας αύξηση της επισκεψιμότητας και της δραστηριότητας σε ένα συγκεκριμένο προφίλ ή ανάρτηση, τραβώντας τα βλέμματα και τις οθόνες περισσότερων ανθρώπων, που στη συνέχεια τραβήχτηκαν στη συζήτηση. Οι ιογενείς αναρτήσεις είναι πλέον η πηγή επικύρωσης στην κοινωνία, και αν είχες μία θα ήταν σαν να βάζεις τα ίχνη σου στο φεγγάρι.

Ωστόσο, πρέπει κανείς να πατά ελαφρά. Μια λάθος κίνηση και θα γίνεις επωνυμία, και το διαδίκτυο δεν ξεχνά. Πρέπει να ξέρετε πώς να επιβιώσετε και, ευτυχώς, έχουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να προκαλέσετε αποτελεσματικά κάποιες διαμάχες στο διαδίκτυο.

  1. Φυτέψτε σταθερά τα πόδια σας – Τα αμφιλεγόμενα σημεία θα προκαλέσουν συνομιλίες μόνο όταν τουλάχιστον δύο άτομα θέλουν να συνεχίσουν να μιλάνε. Για να καλύψετε τα μισά από τα δύο, θα πρέπει να έχετε ισχυρή πίστη σε μια συγκεκριμένη πλευρά ενός θέματος και θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να την υπερασπιστείτε. Να είστε παθιασμένοι, αλλά θα πρέπει επίσης να εκπαιδεύεστε για το τι επιλέγετε να είστε παθιασμένοι. Διαδικτυακά, η επιμονή θα μπορούσε να είναι αρκετά ικανοποιητική, αλλά εξακολουθεί να πληρώνει το να έχεις δίκιο μερικές φορές.
  2. Τα στοιχεία και οι αριθμοί βοηθούν – Ανεξάρτητα από το πόσο παθιασμένοι είστε με τη στάση σας, ένα αβάσιμο επιχείρημα απλά δεν θα έκανε. Για να αποφύγετε τη διάσπαση σας στο διαδίκτυο, υποστηρίξτε τα λόγια σας με γεγονότα ή ίσως και στατιστικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό που λέτε έχει νόημα και ότι έχετε και κάποια επιστήμη πίσω από αυτό! Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ανεξάρτητα από το πόσο υγιής είναι η λογική σας, κάποιος εκεί έξω έχει άλλες ιδέες.
  3. Αφήστε στους ανθρώπους κάτι να μιλήσουν – Όπως αναφέρθηκε στην συμβουλή #1, υπάρχουν τουλάχιστον 2 άτομα σε μια συζήτηση. Καθώς είστε το 1ο άτομο, θα πρέπει να υπάρχει πάντα ένα 2ο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι έχει άλλο σημείο. Λάβετε υπόψη ότι θέλετε μια μακρά συζήτηση και αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε σωστοί. Ίσως θελήσετε να αρχίσετε να σκέφτεστε την επόμενη απάντησή σας. Ίσως κάτι για να μιλήσουν οι άνθρωποι για λίγες μέρες;
  4. Χρονολογήστε καλά την ανάρτησή σας – Τις περισσότερες φορές, οι συζητήσεις για viral δημοσιεύσεις συνεχίζονται για μέρες. Δοκιμάστε να κάνετε μια ανάρτηση τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, κατά προτίμηση αμέσως μετά το Σαββατοκύριακο. Αυτό θα έδινε στους ανθρώπους κάτι για να συζητήσουν τις επόμενες ημέρες, τουλάχιστον. Η διαδικτυακή επισκεψιμότητα είναι αρκετά ταραχώδης τα Σαββατοκύριακα και αυτή η μεγάλη δραστηριότητα μπορεί να πνίξει τη δημοσίευσή σας.
  5. ΔΕΣΜΕΥΣΕΤΕ! – Υπάρχει τόση πολλή δραστηριότητα στο Διαδίκτυο αυτές τις μέρες που αναρτήσεις από viral συνεχίζουν να εμφανίζονται κάθε λίγες ώρες, ή ακόμα και λεπτά! Για να διατηρήσετε την ανάρτησή σας ενεργή, φροντίστε να απαντάτε σε αντιδράσεις, απαντήσεις και σχόλια στην ανάρτησή σας. Όσο περισσότερο ασχολείστε, τόσο περισσότεροι άνθρωποι μιλούν και η δραστηριότητα προσελκύει την προσοχή στο διαδίκτυο. Η δραστηριότητα μιας ανάρτησης είναι αυτή που την κάνει να γίνει viral.

Ελπίζω να βοηθάει! Έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε; Σχολιάστε κάτω. Ας συζητήσουμε!