PES@Home 2020: Η πρώτη σύνοδος κορυφής εικονικής πραγματικότητας της Google για επαγγελματίες προϊόντων

November 5, 2020

Περισσότερο από ποτέ, οι χρήστες βασίζονται στα προϊόντα Google για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους και να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι [Εμπειρογνώμονες προϊόντων Google] (https://productexperts.withgoogle.com/what-it-is){rel="nofollow"} (PE) διαδραματίζουν ρόλο στην υποστήριξη αυτών των χρηστών σε φόρουμ κοινότητας όπως η [Βοήθεια για Webmaster] Ζωτικός ρόλος Κοινότητα](https://support.google.com/webmasters/community){rel="nofollow"}, που υποστηρίζει πολλές γλώσσες.

Εδώ και αρκετά χρόνια, προσκαλούμε τους πιο προηγμένους PE από όλο τον κόσμο στη διετή, 3ήμερη σύνοδο κορυφής PE. Αυτές οι εκδηλώσεις παρέχουν την ευκαιρία όχι μόνο να μοιραστούμε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις προϊόντων με την PE, αλλά και να αναγνωρίσουμε και να γιορτάσουμε την ακούραστη συνεισφορά τους στη βοήθεια των χρηστών μας. Καθώς ο κόσμος μπήκε σε lockdown τον Μάρτιο, αποφασίσαμε γρήγορα ότι δεν θέλαμε να χάσουμε αυτόν τον ετήσιο εορτασμό. Έτσι, η ομάδα της συνόδου κορυφής άλλαξε την εστίασή της και άρχισε να σχεδιάζει μια εντελώς εικονική εκδήλωση που ονομάζεται PES@Home.

στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου PES@Home

Η κοινότητα των ειδικών προϊόντων webmaster φιλοξένησε πρόσφατα μια εικονική εκδήλωση στην πλατφόρμα με θέμα το σπίτι. Πάνω από 120 συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο The Office, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και τους υπαλλήλους της Google. Υπάρχουν επίσης διασκεδαστικές δραστηριότητες στη «στέγη» όπως εκμάθηση μαγείας ή μπάρμαν. Η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία για τα μέλη της κοινότητας να επανασυνδεθούν και να επαναφορτιστούν.

Εκτός από τις γενικές συζητήσεις, υπάρχουν οκτώ συνεδρίες ξεκάθαρης σύνδεσης για συγκεκριμένα προϊόντα για PE για webmasters και υπεύθυνους και μηχανικούς προϊόντων αναζήτησης. Τα θέματα που καλύπτονται σε αυτές τις συνεδρίες περιλαμβάνουν εμπειρία σελίδας, ιστορίες ιστού, ανίχνευση, αναζήτηση εικόνων και λίστες αγορών.

Η ομάδα πίσω από την εκδήλωση συγκλονίστηκε από τη συμμετοχή και τη συμμετοχή της κοινότητας PE του webmaster. Για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους, απονέμουν το Silver Lining Award σε κάποιον που επιδεικνύει αίσθηση του χιούμορ και τονίζει με συνέπεια τις θετικές πτυχές κάθε κατάστασης.

Ευχαριστούμε όλους τους webmasters PE που βοηθούν να γίνει ο Ιστός καλύτερος!

Η εικονική σύνοδος κορυφής του Google Product Specialist (GPE) θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Οκτωβρίου 2020. Πάνω από 1.000 ειδικοί προϊόντων Google από όλο τον κόσμο παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Η σύνοδος κορυφής περιλαμβάνει κεντρικές ομιλίες, συνεδρίες και ευκαιρίες δικτύωσης.

Μερικά από τα θέματα που καλύφθηκαν κατά τη σύνοδο κορυφής περιλαμβάνουν:

  • Πώς να γίνετε GPE
  • Τα οφέλη του να είσαι GPE
  • Διαφορές μεταξύ GPE και Google Partners
  • Τύπος ειδικού προϊόντος (π.χ. YouTube, Android, Chrome)
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα GPE για να αναπτύξετε την καριέρα ή την επιχείρησή σας
  • Το μέλλον των έργων GPE

Οι συμμετέχοντες έχουν επίσης την ευκαιρία να δικτυωθούν με άλλα GPE και να μάθουν για τις βέλτιστες πρακτικές στην εξειδίκευση των προϊόντων. Συνολικά, η σύνοδος κορυφής παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στους ειδικούς προϊόντων να μάθουν περισσότερα για την τέχνη τους και το δίκτυό τους με άλλους στον τομέα.

Βέλτιστες πρακτικές για πάρτι Black Friday και Cyber Monday
Η περίοδος των εορτών είναι περίοδος αιχμής για πολλούς εμπόρους. Η Google συνιστά σε αυτούς τους έμπορους να παρέχουν σχετικό περιεχόμενο και εικόνες υψηλής ποιότητας στις σελίδες προορισμού τους για...
Διαβάστε περισσότερα
Πότε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε σελίδες στην αναζήτηση Google;
Η Google ανακοίνωσε ότι τα σήματα εμπειρίας σελίδας θα συμπεριληφθούν στην κατάταξη αναζήτησης Google. Αυτά τα σήματα μετρούν τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αντιλαμβάνονται την εμπειρία της αλληλεπ...
Διαβάστε περισσότερα