Το YouTube κυκλοφορεί το @username handle για να αυξήσει την επισκεψιμότητα

October 11, 2022

Το YouTube ανακοίνωσε έναν νέο τρόπο για τους χρήστες να βρίσκουν και να αλληλεπιδρούν με τους δημιουργούς περιεχομένου προσθέτοντας ετικέτες στις λαβές τους. Οι λαβές είναι μοναδικά αναγνωριστικά που εμφανίζονται σε μέρη όπως σχόλια, περιγραφές βίντεο και σελίδες καναλιών. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να προσθέτουν γρήγορα ετικέτες σε άλλους.

"Το να αναφέρετε ο ένας τον άλλον σε σχόλια, αναρτήσεις κοινότητας, περιγραφές βίντεο κ.λπ. θα είναι σύντομα απλούστερη και ταχύτερη", αναφέρει το YouTube στην ανακοίνωση. "Για παράδειγμα, είναι δυνατό να αναφέρετε έναν δημιουργό σε ένα σχόλιο ή στον τίτλο μιας πρόσφατης συνεργασίας . προσθέστε ετικέτες στους δημιουργούς, βοηθώντας τους να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα και να προσεγγίσουν νέο κοινό.»

Τα Handles θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα και οι δημιουργοί θα ειδοποιηθούν όταν μπορεί να επιλεγεί μια λαβή. Εάν ένα κανάλι έχει ήδη εξατομικευμένη διεύθυνση URL, θα είναι προεπιλεγμένη στη λαβή, αν και αυτό μπορεί να αλλάξει λίγο μετά την ειδοποίηση.

Το YouTube ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει "λαβές" - μοναδικά αναγνωριστικά για κανάλια παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η ενημέρωση θα δώσει στους δημιουργούς περιεχομένου περισσότερες ευκαιρίες να επώνυμα τα κανάλια τους και να διαφοροποιηθούν.

Η διαδικασία επιλογής χειρισμού θα λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως η παρουσία στο YouTube, ο αριθμός των συνδρομητών και η δραστηριότητα του καναλιού. Όσοι έχουν αποκτήσει ισχυρή παρουσία στο YouTube θα προτιμηθούν για τα χερούλια τους.

Αυτή είναι μια συναρπαστική ενημέρωση για τους δημιουργούς περιεχομένου στο YouTube, οι οποίοι πλέον έχουν περισσότερο έλεγχο στον τρόπο παρουσίασης των καναλιών τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανακοίνωση εδώ: (https://www.searchenginejournal.com/youtube-to-introduce-unique-handles-for-channels/358572/)

Ένα πράγμα που ξεχωρίζει το TikTok είναι η δυνατότητα @username, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μιλούν μεταξύ τους μέσω αναρτήσεων και σχολίων. Τώρα, το YouTube θέλει να αναπαράγει αυτήν τη δυνατότητα στην πλατφόρμα του προσθέτοντας τη λαβή @username σε σελίδες καναλιών και Shorts. Με αυτόν τον τρόπο, το YouTube δίνει στους χρήστες περισσότερες ευκαιρίες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και να ξεκινούν συζητήσεις γύρω από το τι παρακολουθούν.

Η Google σκοτώνει τον πίνακα ελέγχου του Assistant Driving Mode
Η Google θα σταματήσει να προσφέρει το Assistant Driving Mode Dashboard στις 21 Νοεμβρίου σύμφωνα με το 9to5Google Αυτός ο πίνακας εργαλείων ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο I/O 2019 για να αντικαταστή...
Διαβάστε περισσότερα
Το Google Cloud μετονομάζει το Data Studio σε Looker Studio
Η Google ανακοίνωσε ότι θα ενσωματώσει όλα τα επιχειρηματικά της εργαλεία με την επωνυμία Looker. Αυτή η κίνηση θα φέρει όλα τα υπάρχοντα προγράμματα ανάλυσης Google Cloud στη σουίτα Looker και θα ονο...
Διαβάστε περισσότερα