Το Twitter περιλαμβάνει πλέον προτεινόμενα tweets σε κάθε ροή.

December 1, 2022

Το Twitter επεκτείνει τη δυνατότητα προτεινόμενων tweets σε όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν έχουν δει tweet στο παρελθόν. Η αλλαγή σημαίνει ότι τα αλγοριθμικά επιλεγμένα tweets από λογαριασμούς που δεν ακολουθείτε θα εμφανίζονται μαζί με άλλο περιεχόμενο στην κύρια ροή για να βοηθήσουν τους χρήστες να ανακαλύψουν άλλους λογαριασμούς που μπορεί να ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν. Ενώ η ανακοίνωση του Twitter τόνιζε ότι η ενημέρωση αφορούσε μόνο εκείνους τους χρήστες που δεν είχαν δει ακόμη τα Προτεινόμενα Tweets, οι πραγματικοί χρήστες ανέφεραν αύξηση στον αριθμό των Προτεινόμενων Tweet που είδαν. Ορισμένοι λαμβάνουν ακόμη και συστάσεις στην καρτέλα ειδοποιήσεων. Μπορείτε να ακολουθήσετε την [ανάρτηση Σεπτεμβρίου] του Twitter (https://blog.twitter.com/en_us/topics/product/2020/recommended-tweets-in-your-timeline.html){rel=“nofollow”}.

Το Twitter φέρνει προτεινόμενα tweets στις ροές των χρηστών με βάση τη συμπεριφορά των χρηστών. Αυτό έχει προκαλέσει παράπονα από ορισμένους χρήστες, οι οποίοι προτιμούν να βλέπουν Tweets από άτομα που ακολουθούν παρά να προτείνουν. Ωστόσο, το Twitter προσφέρει την επιλογή να μεταβείτε σε μια χρονολογική ροή και να αποφύγετε εντελώς τα προτεινόμενα tweets.

Το Twitter επεκτείνει τη λειτουργία προτάσεων στην εφαρμογή του για να δώσει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο στους τύπους περιεχομένου που βλέπουν. Αυτό έρχεται μετά την κριτική του CEO του Twitter, Elon Musk, ο οποίος είπε ότι προτιμά μια χρονολογική ροή.

Οι προτάσεις μπορούν να προσαρμοστούν πατώντας το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα σε μεμονωμένα tweets. Από εκεί, οι χρήστες μπορούν να πουν ότι "δεν ενδιαφέρονται για αυτό το tweet" ή να κάνουν σίγαση του λογαριασμού ώστε το Twitter να μην τους το προτείνει ξανά.

Ομολογουμένως, αυτός είναι ένας δυσκίνητος τρόπος βελτίωσης του συστήματος συστάσεων του Twitter, αλλά είναι η μόνη εναλλακτική για τη μετάβαση στα "Τελευταία Tweets".

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ιστορία εδώ: [https://www.engadget.com/twitter-recommended-tweets-settings-2022-05.html](https://www.engadget.com/twitter -recommended-tweets -settings-2022-05.html)

Ακολουθήστε αυτούς τους κορυφαίους λογαριασμούς Twitter για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα από τη βιομηχανία αναζήτησης.

  • Ο @mattcutts είναι Μηχανικός Λογισμικού στην Google. Δημοσιεύει tweet για μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του SEO και της ανάπτυξης ιστού.
  • Ο @rustybrick είναι ο ιδρυτής της εταιρείας ανάπτυξης ιστού RustyBrick. Αναρτά tweet σχετικά με το SEO, την ανάπτυξη ιστού και τις ειδήσεις τεχνολογίας.
  • @google webmaster central είναι ο επίσημος λογαριασμός Twitter για το Google Webmaster Central Blog. Αναρτούν tweet για μια ποικιλία θεμάτων σχετικά με την ανάπτυξη και διαχείριση ιστοτόπων, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων SEO και webmaster.
Το LinkedIn λανσάρει το Focused Inbox για να εμφανίζει περισσότερα σχετικά νέα.
Το LinkedIn αναβαθμίζει την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων με ένα νέο Focused Inbox σχεδιασμένο να μειώνει τα ανεπιθύμητα μηνύματα και να εμφανίζει πιο σχετικά μηνύματα. Την επόμενη φορά που θα συνδεθε...
Διαβάστε περισσότερα
Ενημερώσεις στις υπηρεσίες της Google στην Τσεχική Δημοκρατία μετά από αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα πνευματικά δικαιώματα
Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, η Google δημοσίευσε μια ανάρτηση ιστολογίου στην τσεχική γλώσσα συζητώντας την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτή η οδηγία προστατεύει το περιεχόμενο τω...
Διαβάστε περισσότερα