Το Twitter ξεκινά νέα διαδικασία παραπόνων για λογαριασμούς που έχουν τεθεί σε αναστολή

January 30, 2023

Το Twitter θα κάνει σημαντικές αλλαγές στην πολιτική αναστολής του λογαριασμού του από την 1η Φεβρουαρίου 2021. Οι χρήστες μπορούν πλέον να υποβάλουν ένσταση για αναστολές λογαριασμών και θα αξιολογηθούν με βάση τα νέα κριτήρια επαναφοράς. Σύμφωνα με μια ανακοίνωση από την ομάδα ασφαλείας του Twitter, επαναφέρουν προληπτικά λογαριασμούς που είχαν προηγουμένως ανασταλεί και με τις νέες αλλαγές, οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει έφεση για αναστολή λογαριασμού. Για να διασφαλίσει περαιτέρω ότι οι χρήστες θεωρούνται υπεύθυνοι για τυχόν παραβιάσεις πολιτικής, το Twitter αποφάσισε να υιοθετήσει μια πιο αναλυτική προσέγγιση περιορίζοντας το εύρος των μεμονωμένων tweets αντί να τα διαγράψει εντελώς.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη νέα διαδικασία, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://t.co/2MR8yonMlM ή ακολουθήστε την [Ασφάλεια στο Twitter](https https:/ /twitter.com/TwitterSafety/status/1619125112716005376?ref%5Fsrc=twsrc%5Etfw){rel="nofollow"}.

Το Twitter ανακοίνωσε μια νέα πολιτική αναστολής λογαριασμών με στόχο τη διασφάλιση πιο υγιών διαδικτυακών συνομιλιών προστατεύοντας παράλληλα τους ευάλωτους χρήστες από βλάβες. Από τώρα, οι λογαριασμοί που παραβιάζουν σοβαρά ή διαρκώς τις πολιτικές του Twitter θα τεθούν σε αναστολή. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, περιεχόμενο ή δραστηριότητες που θεωρούνται παράνομες, απειλές βίας ή βλάβης, παραβίαση του απορρήτου, χειραγώγηση πλατφόρμας και ανεπιθύμητη αλληλογραφία και στοχευμένη παρενόχληση χρηστών. Οι λογαριασμοί που διαπιστώνεται ότι παραβιάζουν αυτές τις πολιτικές δεν θα αποκατασταθούν. Επιπλέον, το Twitter αποκαθιστά ενεργά λογαριασμούς που είχαν ανασταλεί στο παρελθόν κατά την κρίση του.

Η εταιρεία ελπίζει ότι οι νέες αλλαγές θα παρέχουν έναν δικαιότερο και πιο διαφανή τρόπο στους χρήστες να προσπαθήσουν να επαναφέρουν τους λογαριασμούς τους εάν πιστεύουν ότι οι αναστολές τους ήταν άδικες. Για το σκοπό αυτό, το Twitter ενθαρρύνει τους χρήστες να εξοικειωθούν με τα νέα κριτήρια αναστολής [σύνδεσμος] και να υποβάλουν ένσταση για την αναστολή τους, εάν είναι απαραίτητο [σύνδεσμος].

Εκτίμηση για το έτος 2022
Φέτος, με τη βοήθεια των προσπαθειών του Search Central, το 2022 ήταν μια χρονιά γεμάτη γεγονότα για webmasters, εκδότες βίντεο και διαδικτυακούς πωλητές. Από την κυκλοφορία νέων αναφορών και λειτουργ...
Διαβάστε περισσότερα
Το Google Ads εισάγει τη λειτουργία αρνητικής λέξης-κλειδιού σε επίπεδο λογαριασμού
Ο σύνδεσμος του Google Ads, Ginny Marvin, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η νέα λειτουργία αρνητικών λέξεων-κλειδιών σε επίπεδο λογαριασμού είναι πλέον διαθέσιμη στους διαφημιστές του Google Ads παγκοσμίως. Α...
Διαβάστε περισσότερα