Το LinkedIn λανσάρει το Focused Inbox για να εμφανίζει περισσότερα σχετικά νέα.

December 1, 2022

Το LinkedIn αναβαθμίζει την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων με ένα νέο Focused Inbox σχεδιασμένο να μειώνει τα ανεπιθύμητα μηνύματα και να εμφανίζει πιο σχετικά μηνύματα. Την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο LinkedIn και θα ανοίξετε τα εισερχόμενά σας, θα δείτε μια ειδοποίηση που σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα εστιασμένα εισερχόμενα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί που εμφανίζεται παραπάνω, τα μηνύματά σας φιλτράρονται αυτόματα σε δύο καρτέλες: "Κλειδί", το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για τον εντοπισμό σημαντικών μηνυμάτων και "Άλλο", που φιλτράρει τα υπόλοιπα μηνύματά σας. Δεδομένου του στοιχείου AI που εμπλέκεται, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να μάθει το LinkedIn τις προτιμήσεις των εισερχομένων σας. Εάν τα Εστιασμένα Εισερχόμενα δεν σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να επιλέξετε να μετακινήσετε μηνύματα μεταξύ καρτελών ή να επιστρέψετε στην παραδοσιακή εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων. Το LinkedIn αλλάζει την ανάπτυξη των άμεσων μηνυμάτων, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία είναι αυξημένη κατά 20% σε σύγκριση με πέρυσι. Σε ένα email, ένας εκπρόσωπος του LinkedIn είπε: "Αυτή η δυνατότητα είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά βελτιώσεων που κάνουμε για να βοηθήσουμε τα μέλη να έχουν πιο παραγωγικές συνομιλίες και να συνδέονται με ευκαιρίες μέσω μηνυμάτων LinkedIn. Από πέρυσι, η Συνομιλία με σχεδόν 20% αύξηση , βλέπουμε όλο και περισσότερους επαγγελματίες στο LinkedIn να στρέφονται στην ανταλλαγή μηνυμάτων για να συνδεθούν και να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους».

Το LinkedIn ανακοίνωσε ότι η λειτουργία του Focused Inbox είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

Η λειτουργία Focused Inbox έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται καλύτερα τα εισερχόμενά τους ταξινομώντας τα email σε δύο καρτέλες -- "Εστιασμένα" και "Άλλα". Η καρτέλα Focused περιέχει μηνύματα από τις επαφές που το LinkedIn θεωρεί πιο σημαντικές για τον χρήστη, ενώ οι άλλες καρτέλες περιέχουν όλα τα άλλα μηνύματα.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ των δύο καρτελών ανάλογα με τις ανάγκες ή να επιλέξουν να έχουν όλα τα νέα μηνύματα από προεπιλογή την καρτέλα Focused. Το LinkedIn λέει ότι το Focused Inbox τροφοδοτείται από τη μηχανική εκμάθηση και θα συνεχίσει να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Η κυκλοφορία του Focused Inbox ακολουθεί μια περιορισμένη δοκιμή beta στις αρχές του έτους. Το LinkedIn λέει ότι η λειτουργία έχει λάβει θετικά σχόλια από τους χρήστες κατά τη διάρκεια της περιόδου δοκιμών beta και είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες από σήμερα.

Εμφάνιση Google Updates & Πολιτική αναστολής λογαριασμού Video 360
Η Google έχει πραγματοποιήσει αρκετές ενημερώσεις στην πολιτική απόρριψης διαφημίσεων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, εστιάζοντας κυρίως στο να δώσει στους διαφημιζόμενους περισσότερο πλαίσιο σχετικά...
Διαβάστε περισσότερα
Το Twitter περιλαμβάνει πλέον προτεινόμενα tweets σε κάθε ροή.
Το Twitter επεκτείνει τη δυνατότητα προτεινόμενων tweets σε όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν έχουν δει tweet στο παρελθόν. Η αλλαγή σημαίνει ότι τα αλγοριθμικά επιλεγμένα tweets...
Διαβάστε περισσότερα