Το Google Cloud μετονομάζει το Data Studio σε Looker Studio

October 11, 2022

Η Google ανακοίνωσε ότι θα ενσωματώσει όλα τα επιχειρηματικά της εργαλεία με την επωνυμία Looker. Αυτή η κίνηση θα φέρει όλα τα υπάρχοντα προγράμματα ανάλυσης Google Cloud στη σουίτα Looker και θα ονομαστεί Looker. Για παράδειγμα, το Data Studio είναι πλέον Looker Studio.

Σχολιάζοντας την απόφαση, η Kate Wright, Senior Director of Business Intelligence Product Management στην Google, δήλωσε: «Looker είναι το όνομα που ακούτε όταν μιλάμε για όλα τα προϊόντα Business Intelligence του Google Cloud καθώς ηγούμε τις τεχνολογίες Looker, Data Studio και Core Google όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση».

Το Looker κυκλοφορεί στο Cloud Preview σήμερα. Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει ενσωματωμένες υπηρεσίες υποδομής βασικού cloud. Αυτό περιλαμβάνει κρίσιμες υπηρεσίες ασφάλειας και διαχείρισης.

Η Google συνεχίζει να ενσωματώνει τις επιχειρηματικές της προσφορές. συνεχώς Μετά την εξαγορά του Looker το 2020, η πιο πρόσφατη εξέλιξη είναι η ενσωμάτωση του Looker Studio με μοντέλα δεδομένων από το Looker, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν πηγές δεδομένων και να εφαρμόζουν επίπεδα μοντελοποίησης Looker. σε εταιρείες μπορούν να φέρουν περισσότερα δεδομένα στις ροές εργασίας και τις εφαρμογές τους να μπορεί να λαμβάνει καλύτερες επιχειρησιακές αποφάσεις

Νωρίτερα φέτος, η Google κυκλοφόρησε το BigLake και ενσωμάτωσε το Analytics Hub και το BigQueryML στην πλατφόρμα cloud της. Το Looker δεν αναφέρθηκε εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, το Looker Studio είναι διαθέσιμο σε τρία επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του Looker Studio Pro, το οποίο προορίζεται για προχωρημένους εταιρικούς χρήστες.

Αυτή η νέα έκδοση Pro προσθέτει δυνατότητες διαχείρισης. εργαλεία συνεργασίας και πρόσθετες συμφωνίες επιπέδου υπηρεσιών. Η Google σχεδιάζει να ενσωματώσει την εταιρική έκδοση με το Dataplex, το περιβάλλον διαχείρισης δεδομένων της, στο μέλλον. Αυτό επιτρέπει την ορατότητα της γραμμής και την ορατότητα των μεταδεδομένων.

Οι δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο Looker Studio Pro προορίζονται ειδικά για μεγάλους οργανισμούς με μεγάλο αριθμό εργαζομένων.

Το YouTube κυκλοφορεί το @username handle για να αυξήσει την επισκεψιμότητα
Το YouTube ανακοίνωσε έναν νέο τρόπο για τους χρήστες να βρίσκουν και να αλληλεπιδρούν με τους δημιουργούς περιεχομένου προσθέτοντας ετικέτες στις λαβές τους. Οι λαβές είναι μοναδικά αναγνωριστικά που...
Διαβάστε περισσότερα
Το TikTok λανσάρει νέα λειτουργία φωτογραφίας για να ανταγωνιστεί το Instagram
Το TikTok λανσάρει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Photo Mode, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν slideshows ακίνητων εικόνων που έχουν ρυθμιστεί σε μουσική. Για να χρησιμοποιήσετε τη λε...
Διαβάστε περισσότερα