Το ChatGPT Βελτιώνει τις Μαθηματικές Δυνατότητες με Ενημέρωση

January 31, 2023

Το OpenAI κυκλοφόρησε ενημερώσεις στο δημοφιλές γλωσσικό μοντέλο ChatGPT για να αυξήσει την ακρίβεια και να βελτιώσει την ικανότητά του να χειρίζεται μαθηματικές εξισώσεις. Σημειώσεις έκδοσηςΣτις 30 Ιανουαρίου, σχεδιάστηκε μια νέα ενημέρωση. Προκειμένου το ChatGPT να ενημέρωση γεγονότων και μαθηματικές ικανότητες Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει πιο ακριβή δεδομένα, υπολογισμούς και απαντήσεις για φοιτητές, ερευνητές και επαγγελματίες που χρειάζονται γρήγορες και αξιόπιστες πληροφορίες. Αλλά δείχνει μια σημαντική βελτίωση όσον αφορά την παροχή τεκμηριωμένων απαντήσεων.

Η ενημέρωση ChatGPT στις 30 Ιανουαρίου έφερε ορισμένες θετικές βελτιώσεις στην ακρίβεια. Επειδή δεν είναι πλέον δυνατό να προσελκύσετε μη έγκυρες απαντήσεις. Νωρίτερα, το μιμίδιο έδειξε αυτό το ρητό Πώς θα μπορούσε το "η γυναίκα μου διαφωνεί" να κάνει το ChatGPT να απαντήσει λάθος στην ερώτηση; nofollow"} για παράδειγμα) μετά την ενημέρωση. Αυτή η ευπάθεια έχει κλείσει και το ChatGPT εξακολουθεί να επιστρέφει έγκυρες απαντήσεις ακόμα και όταν αμφισβητείται. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν μετά την ενημέρωση αποδείχθηκαν θετικές. (Στιγμιότυπο εδώ) Ωστόσο, τα σχόλια για την ενημέρωση της 30ης Ιανουαρίου φαίνεται να είναι πολύ αρνητικά σε σχέση με αυτές τις βελτιώσεις.

Το ChatGPT, ένα chatbot με τεχνητή νοημοσύνη, είναι γνωστό ότι παλεύει με εργασίες που περιλαμβάνουν μαθηματικές εξισώσεις που αντιπροσωπεύονται ως λέξεις αντί για αριθμούς και σύμβολα. Ένα παράδειγμα αυτού θα ήταν να ρωτήσετε ένα chatbot ποιος μπασκετμπολίστας Shaquille O'Neal ή Yao Ming είναι πιο ψηλός. Πρέπει να τον επισημάνετε Μετά την ενημέρωση της 30ης Ιανουαρίου, υποσχέθηκε να "βελτιώσει τις δυνατότητες δεδομένων και μαθηματικών." Το Twitter Σύμφωνα με το Deedy (@debarghya_das) έδωσε το 44% ως απάντηση για τον όγκο που θα έπρεπε να είναι 46% και 1555,8.. αντί για το σωστό 1551,9.. ([pic.twitter.com/pAsMeC9UZU](https://t .co/pAsMeC9UZU){rel="nofollow"})

Από τη θετική πλευρά, ωστόσο, το ChatGPT αποδίδει εξαιρετικά όταν γίνονται ερωτήσεις σε τυποποιημένα τεστ, όπως το τμήμα μαθηματικών SAT, καθώς ένα άτομο ισχυρίζεται ότι έχει περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις με τη βοήθεια του ChatGPT.

Το OpenAI μόλις κυκλοφόρησε μια αναβαθμισμένη έκδοση του μοντέλου ChatGPT με βελτιωμένες δυνατότητες μαθηματικών. Ο Charis Zhang, μέλος της ομάδας OpenAI, δοκίμασε τη νεότερη έκδοση στο SAT 2020 και διαπίστωσε ότι έλυσε σωστά δύο προβλήματα σε λιγότερο από ένα λεπτό. πέντε δευτερόλεπτα Η αυξημένη μαθηματική επάρκεια του ChatGPT μπορεί να οφείλεται σε παρόμοια γλωσσική έκθεση που παρατηρείται σε τυποποιημένα τεστ. αντί για ερωτήσεις που εισάγονται από τον χρήστη που μπορεί να μην έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν.

Η κυκλοφορία αυτής της ενημέρωσης σηματοδοτεί την τρίτη σημαντική ενημέρωση από την κυκλοφορία του ChatGPT και αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του OpenAI να είναι πρωτοπόρος στον κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης. Μαζί, αν και το ChatGPT έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο με αυτήν την αναβάθμιση, Απαιτούνται όμως περισσότερες δοκιμές προτού εφαρμοστεί πλήρως το Response.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναβαθμισμένο μοντέλο ChatGPT του OpenAI και το πείραμα του Charis Zhang, δείτεεδώ OpenAI, ένα ερευνητικό εργαστήριο αφιερωμένο στην ανακάλυψη και ανάπτυξη τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης αιχμής. Κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για το ChatGPT, το μοντέλο επεξεργασίας φυσικής γλώσσας ανοιχτού κώδικα. Αυτή η ενημέρωση ακολουθεί ένα προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα για το OpenAI, με περαιτέρω βελτιώσεις που αναμένονται στο εγγύς μέλλον. Το ChatGPT είναι μια γεννήτρια φυσικής γλώσσας με τεχνητή νοημοσύνη που αξιοποιεί μοντέλα μεγάλης κλίμακας που προέρχονται. Σχεδιασμένη για να επιτρέπει φυσικές συνομιλίες μεταξύ χρηστών και πρακτόρων AI, αυτή η ενημέρωση φέρνει βελτιώσεις όπως η καλύτερη ολοκλήρωση προτάσεων. αύξηση της ακρίβειας της δομής της πρότασης και πιο φυσική συζήτηση με αυτές τις βελτιώσεις Οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν πιο καθηλωτικές εμπειρίες συνομιλίας με chatbot και άλλες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. Το OpenAI συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης προηγμένων τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το ChatGPT και άλλα έργα OpenAI!

Διερεύνηση παραγόντων κατάταξης αναζήτησης Yandex με πληροφορίες που διέρρευσαν
Η κοινότητα του μάρκετινγκ αναζήτησης προσπαθεί να βρει νόημα για ένα αποθετήριο Yandex που διέρρευσε που περιέχει έγγραφα που απαριθμούν παράγοντες κατάταξης αναζήτησης. Ο Ryan Jones (@RyanJones) πισ...
Διαβάστε περισσότερα
Το OpenAI λανσάρει εργαλείο για τον εντοπισμό περιεχομένου που δημιουργείται από AI
Η OpenAI, η εταιρεία έρευνας τεχνητής νοημοσύνης πίσω από το ChatGPT, κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο - AI Text Classifier - για να βοηθήσει στη διάκριση του κειμένου που δημιουργείται από AI από το κείμ...
Διαβάστε περισσότερα