Πώς θα καταπολεμήσει η Google τα ανεπιθύμητα μηνύματα στην Αναζήτηση Google το 2021;

April 21, 2022

Το 2021, η Αναζήτηση Google δεσμεύεται να κρατά το ανεπιθύμητο και κακόβουλο περιεχόμενο μακριά από τα αποτελέσματα αναζήτησής της. Αυτό γίνεται εν μέρει με τη χρήση του SpamBrain, ενός συστήματος πρόληψης ανεπιθύμητων μηνυμάτων που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη που κυκλοφόρησε το 2018.

Το SpamBrain στοχεύει να είναι μια ισχυρή και εξελισσόμενη πλατφόρμα για την αντιμετώπιση όλων των τύπων κατάχρησης. Το 2021, εντόπισε σχεδόν έξι φορές περισσότερους ιστότοπους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας από ό,τι το 2020, με αποτέλεσμα τη δραματική μείωση των παραβιασμένων ανεπιθύμητων μηνυμάτων (70%) και των αλλοιωμένων ανεπιθύμητων μηνυμάτων (75%).

Το SpamBrain έχει κάνει σημαντικά βήματα στην καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, των απατών και της διαδικτυακής παρενόχλησης. Το 2021, κυκλοφόρησαν την Ενημέρωση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας συνδέσμου Σε γενικές γραμμές αναγνωρίζουν αφύσικούς συνδέσμους και αποτρέπουν από το να επηρεάσουν την ποιότητα αναζήτησης. Επεκτάθηκαν επίσης στην εργασία 2020 πραγματοποίησε αρκετές ενημερώσεις αλγορίθμων που είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση κατά 40% των ψευδών αποτελεσμάτων. Αυτή η βελτίωση στην κάλυψη τους επιτρέπει να προστατεύουν τους ανθρώπους από περισσότερους τύπους απάτης από ό,τι τα ερωτήματα υποστήριξης πελατών που έχουν αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.

Η Google εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση της ποιότητας των αποτελεσμάτων αναζήτησης και την προστασία των χρηστών από ανεπιθύμητο περιεχόμενο και περιεχόμενο χαμηλής ποιότητας. Πρόσφατα, ανακοίνωσαν δύο ενημερώσεις στον τρόπο αξιολόγησης των κριτικών προϊόντων για να μειώσουν τον επιπολασμό κακογραμμένων ή ψεύτικων κριτικών.

Η πρώτη ενημέρωση αφορούσε την εξέταση της συνολικής ποιότητας των ιστότοπων κριτικών, όχι μόνο των μεμονωμένων κριτικών. Αυτή η αλλαγή βοηθά στον εντοπισμό και την προώθηση ιστότοπων που συχνά έχουν καλογραμμένες, χρήσιμες κριτικές.

Η δεύτερη ενημέρωση εστιάζει στο περιεχόμενο μεμονωμένων κριτικών. Οι αναθεωρητές πρέπει τώρα να παρέχουν πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία τους με το προϊόν, αντί να ξαναγράψουν απλώς την περιγραφή του προϊόντος. Αυτή η αλλαγή θα πρέπει να μειώσει τις ψεύτικες ή μεροληπτικές κριτικές και να παρέχει περισσότερες πληροφορίες.

Ο Cody Kwok λέει ότι αν δείτε χειραγωγική συμπεριφορά στα αποτελέσματα αναζήτησής σας, μπορείτε να στείλτε μας σχόλια , Αρχιμηχανικός στην Google.

Αποτελεί μέρος της δέσμευσης της Google να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι μπορούν να βρουν το πιο χρήσιμο περιεχόμενο μέσω της αναζήτησης. Αν λοιπόν δείτε κάτι που δεν σας φαίνεται σωστό, φροντίστε να τους ενημερώσετε.

Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό σας με το γράφημα με συννεφάκια του Search Console.
Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα παρέχουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ευκαιρίες για βελτιστοποίηση της απόδοσης αναζήτησης Google του ιστότοπού σ...
Διαβάστε περισσότερα
Spring Cleanup: Ορισμένες ετικέτες επέκτασης χάρτη ιστότοπου έχουν απενεργοποιηθεί.
Με τα χρόνια, η Google εισήγαγε έναν αριθμό ετικετών και χαρακτηριστικών ετικετών ειδικά για επεκτάσεις χαρτών ιστότοπου εικόνων και βίντεο. Ωστόσο, αφού αξιολόγησε την αξία τους, η Google αποφάσισε ν...
Διαβάστε περισσότερα