Προσθήκη περιβάλλοντος σε ζητήματα δομημένων δεδομένων στο Search Console

March 28, 2022

Για να σας βοηθήσει να εντοπίζετε πιο αποτελεσματικά ζητήματα δομημένων δεδομένων, από αύριο το Search Console προσθέτει περισσότερο πλαίσιο στην αναφορά σφαλμάτων του. Για παράδειγμα, εάν ένας ιστότοπος δεν παρέχει το όνομα του συγγραφέα στο Απόσπασμα κριτικής, το Search Console αναφέρει αυτήν τη στιγμή ένα σφάλμα με το όνομα Λείπει το πεδίο "όνομα". Από σήμερα, αυτό το σφάλμα θα ονομάζεταιΛείπει το πεδίο "όνομα" (στο "συγγραφέας"). Το πιο λεπτομερές πλαίσιο σε παρένθεση μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τα ζητήματα πιο εύκολα στα δομημένα δεδομένα σας.

Πλαίσιο ζητημάτων δομημένων δεδομένων στο Search Console

Αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει όλες τις αναφορές κατάστασης εμπλουτισμένων αποτελεσμάτων του Search Console, το [εργαλείο επιθεώρησης διεύθυνσης URL του Search Console](https:/ /support.google.com/webmasters/answer/9012289){rel="nofollow"} και Δοκιμή εμπλουτισμένων αποτελεσμάτων , ακόμα κι αν δεν έχετε αλλάξει τη σήμανση δομημένων δεδομένων:

Όλα τα ανοιχτά ζητήματά σας στο Google Search Console που αναφέρονται σε ένθετες ιδιότητες θα κλείσουν αυτόματα. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα πρόβλημα που λέει "Λείπει το πεδίο 'όνομα'", το ζήτημα θα κλείσει και θα αντικατασταθεί με ένα νέο ζήτημα που λέει "Λείπει το πεδίο "όνομα" (στο "συγγραφέας")." Αυτή η αλλαγή είναι απλώς στο όνομα του ζητήματος και δεν θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο το Search Console εντοπίζει σφάλματα.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή απορίες, επικοινωνήστε στην Κεντρική Κοινότητα Αναζήτησης Google ή στο Twitter.

Η Google εργάζεται συνεχώς για να βελτιώσει την εμπειρία αναζήτησης για τους χρήστες. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους το κάνουν αυτό είναι χρησιμοποιώντας το "Search Console" για να βοηθήσουν τους κατόχους ιστότοπων να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να παρακολουθούν την απόδοση του ιστότοπού τους στα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google.

Το Search Console είναι ένα δωρεάν εργαλείο που παρέχει πολύτιμα δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την υποβολή του χάρτη ιστοτόπου σας, ο οποίος βοηθά την Google να ευρετηριάζει τον ιστότοπό σας πιο αποτελεσματικά.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου, ο Moshe Samet, Search Console Product Manager και ο Ryan Levering, Google Search Engineering, ανακοίνωσαν ορισμένες νέες δυνατότητες που έχουν προστεθεί στο Search Console. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

-Μια νέα αναφορά "κάλυψης ευρετηρίου" που σας δείχνει πόσο καλά ευρετηριάζεται ο ιστότοπός σας από την Google. -Η δυνατότητα υποβολής του χάρτη του ιστότοπού σας απευθείας από το Search Console. -Βελτιωμένη αναφορά απόδοσης, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας "αναφοράς ταχύτητας" που σας δείχνει πόσο γρήγορα φορτώνονται οι σελίδες σας. -Νέα εργαλεία για την αντιμετώπιση προβλημάτων σφαλμάτων AMP.

Αυτές οι νέες δυνατότητες θα βοηθήσουν τους κατόχους ιστοτόπων να κατανοήσουν την απόδοση του ιστότοπού τους στα αποτελέσματα αναζήτησης Google και να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές για να βελτιώσουν την κατάταξή τους.

Spring Cleanup: Εργαλείο παραμέτρων URL
Τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022, η Google θα καταργήσει το εργαλείο URL Parameters στο Search Console. Το εργαλείο που κυκλοφόρησε στα Εργαλεία για Webmasters το 2009, επιτρέπει στους κατόχους ιστότοπων ν...
Διαβάστε περισσότερα
Παρακολουθήστε την κυκλοφορία αναζήτησης με το Data Studio
Η Google δημιούργησε ένα νέο πρότυπο πίνακα ελέγχου για το Data Studio που διευκολύνει τους χρήστες να παρακολουθούν την επισκεψιμότητα αναζήτησης Google στους ιστότοπούς τους. Αυτό το πρότυπο σάς επι...
Διαβάστε περισσότερα