Προσθέστε μια πλήρη περιγραφή στην αγγελία εργασίας σας για να βοηθήσετε τα άτομα που αναζητούν εργασία να κατανοήσουν τις αναρτήσεις εργασίας σας.

November 1, 2021

Εντοπίσαμε μια ευκαιρία να βελτιώσουμε τη σελίδα ανάρτησης εργασίας και πρέπει απλώς να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο πεδίο "Περιγραφή".

Στην ενότητα "Περιγραφή" που δημοσιεύτηκε στην εργασιακή εμπειρία στην Αναζήτηση Google, εμφανίζουμε μόνο Περιγραφή. Γι' αυτό είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα εργασίας, τις δεξιότητες, τα οφέλη και άλλα στο πεδίο Περιγραφή.

Τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης απεικονίζουν τη σωστή χρήση του πεδίου Περιγραφή, καθώς οι αναρτήσεις εργασίας περιέχουν όλα τα σχετικά δεδομένα που επιτρέπουν στους χρήστες να λάβουν μια πιο ενημερωμένη απόφαση σχετικά με το εάν ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για τη θέση εργασίας.

Περιγραφή ανάρτησης εργασίας στα αποτελέσματα αναζήτησης Google

Ακολουθούν δύο παραδείγματα πλήρων και ημιτελών εφαρμογών σήμανσης ανάρτησης εργασίας:

Παρακάτω είναι ένα παράδειγμα ενός πλήρους πεδίου "περιγραφή". Το πεδίο "Περιγραφή" θέσης εργασίας περιλαμβάνει όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με τη θέση εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των προσόντων.

Για να δημιουργήσετε ένα έγκυρο JobPosting, απαιτούνται και τα πεδία @context και @type. Το πεδίο τίτλου είναι επίσης υποχρεωτικό και πρέπει να είναι ο τίτλος του τίτλου εργασίας που προσφέρεται. Το πεδίο περιγραφής είναι όπου θα παρέχετε τις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εργασία, συμπεριλαμβανομένων των ευθυνών και των προσόντων. Το πεδίο πιστοποίησης είναι προαιρετικό, αλλά εάν περιλαμβάνεται, θα πρέπει να περιέχει όλες τις πληροφορίες στο πεδίο περιγραφής.

Για να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες μπορούν να δουν την πλήρη περιγραφή εργασίας στην εμπειρία εργασιών Αναζήτησης Google, ανατρέξτε στο πεδίο Περιγραφή για να βεβαιωθείτε ότι περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνονται σε άλλα πεδία, όπως "προσόντα", αλλά είναι επίσης σημαντικό να συμπεριληφθούν στο πεδίο "περιγραφή". Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε πιο συγκεκριμένα πεδία, απλώς βεβαιωθείτε ότι το χαρακτηριστικό «description» περιέχει τις ίδιες πληροφορίες.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτό, μπορείτε να τις συζητήσετε με τους ειδικούς στην κοινότητα Search Central ή να επικοινωνήσετε μαζί μας [στο Twitter ] (https://twitter.com/googlesearchc){rel="nofollow"}.

Αυτή η πρόταση δημοσιεύτηκε από τον μηχανικό λογισμικού Bobby Panczer.

Το Search Analytics API υποστηρίζει πλέον το Discover, τις Ειδήσεις Google και το Regex.
Το Google Search Console Αναφορά απόδοσης εμφανίζει ήδη δεδομένα σχετικά με την αναζήτηση, την ανακάλυψη και τις Ειδήσεις Google σε κατόχους ιστότοπων που έχουν αυτή την επισκεψιμότητα κατηγορίας. Από...
Διαβάστε περισσότερα
Ένα χρονοδιάγραμμα για τη μεταφορά αξιολογήσεων ποιότητας ιστότοπου στον υπολογιστή σας.
Η Google ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να χρησιμοποιεί την εμπειρία σελίδας ως σήμα κατάταξης για την αναζήτηση επιτραπέζιων υπολογιστών τον Φεβρουάριο του 2022. Η ανάπτυξη θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2...
Διαβάστε περισσότερα