Προσθέστε εμπειρία στο E-A-T για να βελτιώσετε τις οδηγίες αξιολόγησης ποιότητας

December 15, 2022

Οι κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης αξιολογούνται όλο και περισσότερο με κριτήρια όπως το E-A-T (Proficiency, αξιοπιστία και αξιοπιστία) Ένα νέο Ε προστίθεται τώρα στην εμπειρία E-A-T: η ιδέα είναι ότι το περιεχόμενο δεν πρέπει απλώς να προβάλλει την τεχνογνωσία. αξιοπιστία και μόνο αξιοπιστία αλλά και εμπειρία με άλλα λόγια Το περιεχόμενο θα πρέπει να δείχνει ότι δημιουργήθηκε με συγκεκριμένο επίπεδο εμπειρίας.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος αναζητά πληροφορίες για το πώς να συμπληρώσει σωστά μια φορολογική δήλωση. Θέλουν περιεχόμενο που παρέχεται από επαγγελματίες του λογιστικού τομέα.Από την άλλη, αν κάποιος ψάχνει για κριτικές λογισμικού φορολογικής προετοιμασίας. Μπορεί να έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση κοιτάζοντας συζητήσεις φόρουμ από άτομα που έχουν πραγματική εμπειρία με διαφορετικές υπηρεσίες.

Με αυτόν τον τρόπο, οι προγραμματιστές και οι δημιουργοί μπορούν να αξιολογήσουν καλύτερα τα αποτελέσματά τους και να διασφαλίσουν ότι παρέχουν χρήσιμες και σχετικές πληροφορίες που αποδεικνύουν την τεχνογνωσία τους (E), την εξουσία (A), την αξιοπιστία (A). T) συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας (E) Πρόσφατα, η Google εισήγαγε βελτιωμένες κατευθυντήριες γραμμές για τη βαθμολογία αναζήτησης. Αυτό περιλαμβάνει την έννοια του E-E-A-T (εξειδίκευση, εξουσία και αξιοπιστία) Αυτό υπογραμμίζει τη σημασία του περιεχομένου που δημιουργείται για να είναι πρωτότυπο και χρήσιμο για τους ανθρώπους. Εξηγεί επίσης ότι οι χρήσιμες πληροφορίες μπορούν να δοθούν σε διάφορες μορφές. ποικίλες και από διάφορες πηγές Αν και αυτό δεν είναι μια νέα ιδέα. Αντίθετα, αντικατοπτρίζει καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αναζητούν πληροφορίες και την ποικιλία των ποιοτικών πληροφοριών.

Οι αξιολογητές αναζήτησης χρησιμοποιούν αυτές τις οδηγίες για να βοηθήσουν στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των διαφόρων συστημάτων κατάταξής τους, αλλά δεν επηρεάζουν άμεσα τις κατατάξεις. Μια σελίδα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας χρήσιμου περιεχομένου με προτεραιότητα στους ανθρώπους παρέχει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα: https://www.google.com/search/howsearchworks/how-search-works/rigorous-testing. / Μια ενότητα σε αυτήν τη σελίδα εξηγεί περισσότερα για το E-E-A-T και τις Οδηγίες αξιολόγησης ποιότητας: https://www.google.com/search/docs/fundamentals/creating-helpful/#gettoknoeatthequalityraterguidelines

Οι πλήρεις οδηγίες του αξιολογητή αναζήτησης είναι διαθέσιμες εδώ: https://guidelines.raterhub.com/searchqualityevaluatorguidelines.pdf.

Σε αυτό το blog post, η Elizabeth Tucker προσφέρει συμβουλές και συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε μια ζωντανή και επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο. Ξεκίνησε τονίζοντας τη σημασία της δημιουργίας ενός ιστότοπου που προσφέρει στους πιθανούς πελάτες μια εύχρηστη πλατφόρμα για την περιήγηση προϊόντων ή υπηρεσιών. Ο ιστότοπος πρέπει να είναι φιλικός προς κινητά. Διατηρήστε το περιεχόμενο οργανωμένο. Ο Tucker συνιστά επίσης τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες παρέχοντάς τους ταυτόχρονα χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρεία.

Για να ενισχύσει την παρουσία τους στο διαδίκτυο, ο Tucker συνιστά τη δημιουργία κατάλληλου περιεχομένου, όπως αναρτήσεις ιστολογίου, infographics ή βίντεο που χρησιμοποιούν σχετικές λέξεις-κλειδιά. Αυτό θα βελτιώσει τη συνολική κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και θα αυξήσει την προβολή σε πολλά κανάλια. Επιπλέον, η τακτική επαφή με τους πελάτες μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων είναι ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για την ενθάρρυνση της αφοσίωσης. Τέλος, τονίζει τη σημασία της έμφασης στην ποιότητα έναντι της ποσότητας κατά τη δημιουργία περιεχομένου για να διασφαλιστεί ότι οι επισκέπτες λαμβάνουν αξία από κάθε αλληλεπίδραση με την επωνυμία.

Συνολικά, η Elizabeth Tucker παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων. μπορούν να μεγιστοποιήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο Αξιοποιώντας τα εργαλεία σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων. και βελτιστοποιεί το περιεχόμενο για τις μηχανές αναζήτησης. Με τις συμβουλές και τις συμβουλές της, οι εταιρείες μπορούν να βελτιώσουν τα επίπεδα προβολής και αφοσίωσης των πελατών τους, ενώ παράλληλα ενισχύουν την αφοσίωση στην επωνυμία στη διαδικασία.

Ανάπτυξη κατευθυντήριων γραμμών για την αξιολόγηση ποιότητας: Επέκταση του E-A-T για να συμπεριληφθεί η εμπειρία
Πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν την έννοια του E-A-T (εξειδίκευση, εξουσία και αξιοπιστία) για να αξιολογήσουν εάν το σύστημα κατάταξης αναζήτησης παρέχει χρήσιμες και σχετικές πληροφορίες. Για περ...
Διαβάστε περισσότερα
Ανακαλύψτε τι νέο υπάρχει στο Search Central Live 2022
Η ομάδα του Google Search Central είναι απασχολημένη και ενθουσιασμένη να φιλοξενήσει το Search Central Live (πρώην Συνέδριο Webmaster) σε όλο τον κόσμο, με πρόσφατες εκδηλώσεις στη Σιγκαπούρη και στο...
Διαβάστε περισσότερα