Προσελκύστε τους αγοραστές σας με τη σελίδα καταχώρισής σας στην Αναζήτηση Google.

July 21, 2021

Αξιοποιήστε στο έπακρο το καρουζέλ συμφωνιών Αναζήτησης Google δημιουργώντας σελίδες συμφωνιών για πρόσθετες δραστηριότητες πωλήσεων και ακολουθώντας αυτές τις βέλτιστες πρακτικές.

Δημιουργήστε μια σελίδα προσφορών για όλες τις εκδηλώσεις σας.

Υπάρχουν πλέον δισεκατομμύρια συνεδρίες αγορών στο Google καθημερινά. Και υπήρξε τεράστια αύξηση στο ενδιαφέρον για ερωτήσεις σχετικά με τις προσφορές Black Friday και Cyber Monday στο Google κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. από πέρυσι Ενημερώνουμε και βελτιώνουμε συνεχώς το καρουζέλ της συμφωνίας. Επεκτείνει τη λειτουργικότητά του σε άλλες δημοφιλείς δραστηριότητες πωλήσεων, όπως οι εκπτώσεις για την Ημέρα της Εργασίας και την Ημέρα Μνήμης.

Καρουσέλ προσφορών για τις διακοπές στις ΗΠΑ Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το καρουζέλ της συμφωνίας Αντίθετα, δημιουργήστε μια σελίδα για κάθε δραστηριότητα πωλήσεών σας. Επί του παρόντος, το καρουζέλ συμφωνίας περιορίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και διατίθεται για περιορισμένες δραστηριότητες πωλήσεων.

Ακολουθήστε αυτές τις βέλτιστες πρακτικές για τις σελίδες προσφορών.

Πέρυσι μοιραστήκαμε τις Βέλτιστες πρακτικές για τη Μαύρη Παρασκευή και τις σελίδες του Cyber Monday Αυτή η πρόταση περιλαμβάνει:

Καθώς πλησιάζει η Black Friday και η Cyber Monday, πολλοί έμποροι λιανικής αναρωτιούνται πώς να επωφεληθούν από αυτές τις σημαντικές διακοπές αγορών. Πέρυσι, η Google παρουσίασε ένα πάνελ πωλήσεων για να βοηθήσει τους αγοραστές να βρουν προσφορές. προσφορές και προσφορές εύκολα Με βάση την εμπειρία του περασμένου έτους, η Google έχει προτείνει τις ακόλουθες βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία σελίδων ειδικά για προσφορές Black Friday και Cyber Monday:

  • Δημιουργήστε μια ειδική σελίδα για κάθε διαφημιστική δραστηριότητα. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι οι αγοραστές μπορούν να βρουν εύκολα την προσφορά σας.
  • Συμπεριλάβετε μια περιγραφή συμβάντος στον τίτλο της σελίδας, π.χ. "Προσφορές Μαύρης Παρασκευής 2021." Ο τίτλος της σελίδας συχνά περιλαμβάνεται στο κείμενο που εμφανίζεται στο καρουζέλ της προσφοράς.
  • Συμπεριλάβετε εικόνες που σχετίζονται με την πώληση. Συμπεριλάβετε μια εμφανή εικόνα που θα βοηθήσει τους αγοραστές να κατανοήσουν την προσφορά σας. Για παράδειγμα, εμφανίστε ένα προϊόν πώλησης ή συμπεριλάβετε κείμενο banner που επισημαίνει μια ειδική προσφορά ή έκπτωση. Οποιοδήποτε κείμενο στην εικόνα θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στο περιεχόμενο κειμένου στη σελίδα και στην κατάλληλη εναλλακτική χαρακτηριστικό κειμένου. να μειώσει την σοδειά στο καρουζέλ της συμφωνίας. Συνιστούμε η αναλογία διαστάσεων της εικόνας να είναι στην περιοχή από 4:3 έως 3:4.

Εάν εκτελείτε μια προώθηση ή πώληση Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι το γνωρίζει η Google. Αρχικά, συμπεριλάβετε κάποιο κείμενο που περιγράφει το συμβάν στη σελίδα. Αυτό θα βοηθήσει την Google να αναγνωρίσει σωστά τις σελίδες που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη πώληση.

Δεύτερον, εάν αποκαλύψετε τις λεπτομέρειες της πώλησης την ημερομηνία του συμβάντος Δώστε γενικές πληροφορίες για την εργασία εκ των προτέρων. Αυτό θα βοηθήσει την Google να καταλάβει ότι η σελίδα είναι σχετική. Στη συνέχεια, μπορείτε να Ζητήστε από την Google να ανιχνεύσει ξανά τη σελίδα σας {rel="nofollow"}. μετά την ενημέρωση Αυτό αυξάνει την πιθανότητα το ενημερωμένο περιεχόμενό σας να ευρετηριαστεί εγκαίρως.

Εκτός από τη δημιουργία μιας σελίδας συμφωνίας μπορεί να θέλετε Εγγραφή προώθησης στο Google Merchant Center που θα σας βοηθήσει να εμφανίσετε τη συμφωνία σας σε διάφορες πλατφόρμες στο Google. Σχετικά με το Spin Deals Ανατρέξτε στην Ειδοποίηση Κέντρου βοήθειας σχετικά με το πώς να βρείτε προσφορές στο Google. ευκολότερα

Εάν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με έναν ειδικό Φόρουμ βοήθειας ή σχολιάστε στο Twitter . {rel=" nofollow"}.

Ο ειδικός στις σχέσεις αναζήτησης Άλαν Κεντ έγραψε πρόσφατα ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με τον ρόλο που παίζουν οι μηχανές αναζήτησης στη ζωή μας. Ξεκίνησε μιλώντας για το πώς χρησιμοποιούμε τις μηχανές αναζήτησης για να βρούμε αυτό που ψάχνουμε στο διαδίκτυο. Αλλά μερικές φορές ξεχνάμε ότι και αυτά είναι επαγγελματικά. Συνέχισε λέγοντας ότι τα τελευταία χρόνια Υπάρχει μια αυξανόμενη εστίαση στις επιχειρήσεις μηχανών αναζήτησης και στο πώς κερδίζουν χρήματα.

Αναφέρει ότι υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι με τους οποίους οι μηχανές αναζήτησης κερδίζουν χρήματα: μέσω της διαφήμισης και μέσω της αδειοδότησης της τεχνολογίας σε άλλες εταιρείες. Είπε ότι η διαφήμιση ήταν πιο σημαντική και για τους δύο. Αυτό συμβαίνει επειδή το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων προέρχεται από τις περισσότερες μηχανές αναζήτησης. Μιλάει για διάφορα είδη διαφήμισης. συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων αναζήτησης επί πληρωμή Διαφημίσεις με εικόνα και διαφημίσεις βίντεο Τα αποτελέσματα αναζήτησης επί πληρωμή, είπε, είναι γενικά οι πιο αποτελεσματικοί τύποι διαφημίσεων. Επειδή στοχεύει συγκεκριμένα σε αυτό που αναζητούν οι χρήστες.

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι η αδειοδότηση της τεχνολογίας σε άλλες εταιρείες είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι μηχανές αναζήτησης κερδίζουν χρήματα. Έφερε το παράδειγμα του Google Maps, το οποίο έχει αδειοδοτηθεί από πολλές εταιρείες και είπε ότι θα μπορούσε να είναι μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση για τις μηχανές αναζήτησης. Επειδή τους επιτρέπει να διεισδύσουν σε νέες αγορές και να προσεγγίσουν νέους χρήστες.

Συνολικά, το Kent παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο οι μηχανές αναζήτησης κερδίζουν χρήματα. Και γιατί η διαφήμιση είναι τόσο σημαντικό μέρος του επιχειρηματικού τους μοντέλου; Αυτό είναι ένα εξαιρετικό άρθρο για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για την εσωτερική λειτουργία του Διαδικτύου και τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης.

Ανάλυση της πτώσης στην επισκεψιμότητα αναζήτησης Google
Αν ανοίξετε το Search Console και διαπιστώσετε ότι η επισκεψιμότητα της Αναζήτησης Google έχει μειωθεί, μην πανικοβληθείτε. Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα συζητήσουμε μερικούς από τους λόγους γι...
Διαβάστε περισσότερα
Μια υπενθύμιση σχετικά με τους κατάλληλους συνδέσμους και την ενημέρωση ανεπιθύμητων συνδέσμων Google
Τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, η Google κυκλοφόρησε μια υπενθύμιση για τους κατόχους ιστότοπων σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης συνδέσμων που ενδέχεται να έχουν εμπορικό χαρακτήρα, προκειμένου να αποφ...
Διαβάστε περισσότερα