πηγή ειδήσεων google

June 1, 2021

Ένας σημαντικός τρόπος με τον οποίο οι πηγές ειδήσεων οικοδομούν εμπιστοσύνη με το κοινό είναι η παροχή πληροφοριών σχετικά με τα άρθρα και τους ιστότοπούς τους. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες όπως μια σαφή ημερομηνία και γραμμή, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον συγγραφέα, την πηγή των ειδήσεων, την εταιρεία ή το δίκτυο πίσω από αυτές και στοιχεία επικοινωνίας. Αυτή η διαφάνεια διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες μπορούν εύκολα να κατανοήσουν τι διαβάζουν, βλέπουν ή ακούνε και ποιος δημιούργησε αυτό το περιεχόμενο.

Η διαφάνεια αποτελεί επίσης σημαντικό μέρος της πολιτικής ειδήσεων της Google. Αυτές οι πολιτικές βοηθούν στον προσδιορισμό του περιεχομένου που μπορεί να δημοσιευτεί στις Ειδήσεις Google και σε [άλλες πλατφόρμες ειδήσεων](https : //support.google.com/news/publisher-center/answer/9607026){rel="nofollow"}, συμβάλλουν στη διασφάλιση ότι προωθούμε περιεχόμενο από αξιόπιστες, έγκυρες πηγές. Σήμερα, θα κοινοποιήσουμε περισσότερο την πολιτική μας για τη διαφάνεια, καθώς θέλουμε να βοηθήσουμε τις πηγές ειδήσεων να κατανοήσουν τις αρχές πίσω από την πολιτική και πώς να τηρούν αυτές τις αρχές στην πράξη.

Το Ινστιτούτο Poynter σκιαγραφεί διάφορες αρχές που καθοδηγούν την προσέγγισή του για τον προσδιορισμό ποιες πηγές ειδήσεων θεωρούνται αξιόπιστες. Αυτές οι αρχές βασίζονται σε ακαδημαϊκή έρευνα, βέλτιστες πρακτικές δημοσιογραφίας και δοκιμές χρηστών. Ορισμένα σημεία περιλαμβάνουν την εξέταση διαφορετικών προσδοκιών και πρακτικών σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, την εξέταση ενός ευρέος φάσματος πρακτικών σύνταξης και την αναγνώριση ότι το παγκόσμιο οικοσύστημα ειδήσεων είναι ποικίλο και εξελίσσεται. Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες, η Poynter στοχεύει να δημιουργήσει μια διαφανή και περιεκτική πολιτική που θα αξιολογεί με ακρίβεια την αξιοπιστία των πηγών ειδήσεων από όλο τον κόσμο.

Οι Οδηγίες αξιολόγησης ποιότητας αναζήτησης της Google έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν την Google να αξιολογήσει την ποιότητα των ιστότοπων. Οι κατευθυντήριες γραμμές λαμβάνουν υπόψη τις πληροφορίες που είναι "σαφώς διαθέσιμες στους χρήστες" για την αξιολόγηση του ιστότοπου. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες όπως γραμμή, ημερομηνία δημοσίευσης και ετικέτες που υποδεικνύουν τον τύπο του άρθρου.

Σε επίπεδο ιστότοπου, η Google αναζητά πληροφορίες που βοηθούν τους αναγνώστες να κατανοήσουν τον σκοπό του ιστότοπου, τη δομή του και το είδος των πληροφοριών που μπορούν να περιμένουν. Αυτό περιλαμβάνει δηλώσεις αποστολής, συντακτικές πολιτικές και πρότυπα, πληροφορίες και βιογραφικά εργαζομένων, μη γενικές πληροφορίες επικοινωνίας και άλλες πληροφορίες σε επίπεδο οργανισμού, όπως ιδιοκτήτες ή/και πηγές χρηματοδότησης.

Η διαφάνεια είναι μια σημαντική αξία για τους ειδησεογραφικούς οργανισμούς, αλλά απαιτεί μια προσεκτική προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη τους τοπικούς κανόνες, τις φιλοσοφίες της σύνταξης και τους πόρους. Η ομάδα των Ειδήσεων Google έχει δεσμευτεί να αυξήσει τη διαφάνεια και να βοηθήσει τις πηγές ειδήσεων να αποκτήσουν αναγνώριση για το έργο τους. Αυτή η δέσμευση αντικατοπτρίζεται στις πολιτικές μας, από τα αιτήματα κατάργησης περιεχομένου έως την εμφάνιση επαληθευμένων πληροφοριών. Ελπίζουμε ότι με τη διαφάνεια σχετικά με τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να κατανοήσουν καλύτερα τις ειδήσεις.

Google I / O'da Ara 2021
Το Google I/O είναι το ετήσιο φεστιβάλ προγραμματιστών μας και είναι όλα εικονικά φέτος. Αλλά όπως συμβαίνει με κάθε εκδήλωση, είτε εικονική είτε αυτοπροσώπως, πολλές πληροφορίες καλύφθηκαν κατά τη δι...
Διαβάστε περισσότερα
Ενημέρωση φίλτρων κανονικής έκφρασης στο Search Console: Γρήγορες συμβουλές
Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα βελτιώσεις στο φιλτράρισμα δεδομένων των αναφορών απόδοσης του Search Console. Αυτή η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα δεδομένα αναφορών χρησιμοποιώ...
Διαβάστε περισσότερα