Παρέχουμε μια αναφορά σχετικά με την αποτελεσματικότητα των Ειδήσεων Google.

January 12, 2021

Η Google ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την Αναφορά απόδοσης των Ειδήσεων Google για να βοηθήσει τους εκδότες ειδήσεων να κατανοήσουν καλύτερα τη συμπεριφορά των χρηστών στις Ειδήσεις Google. Η αναφορά θα περιλαμβάνει μετρήσεις όπως εμφανίσεις, κλικ και αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR), οι οποίες θα βοηθήσουν τους εκδότες να απαντήσουν στις ακόλουθες ερωτήσεις:

  • Πόσες φορές εμφανίστηκε το άρθρο μου στους χρήστες στις Ειδήσεις Google;
  • Ποια άρθρα έχουν καλή απόδοση στις Ειδήσεις Google;
  • Πώς διαφέρει η συμπεριφορά των χρηστών σε διαφορετικές χώρες;

Η αναφορά θα εμφανίζεται για οποιονδήποτε ιστότοπο εμφανίζεται στις Ειδήσεις Google. Αυτές οι πληροφορίες βασίζονται σε αναφορές του Search Console στην Αναζήτηση Google, Discovery Συμπλήρωμα στο blog/2019/04/search-console-reporting-for-your-sites){rel="nofollow"} και στην καρτέλα Ειδήσεις στην Αναζήτηση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο ειδήσεων στις Ειδήσεις Google.

Νέες αναφορές απόδοσης είναι πλέον διαθέσιμες στο Search Console. Αυτή η αναφορά παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοση αναζήτησης του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων, των κλικ και της μέσης θέσης.

Για πρόσθετες ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με τη νέα αναφορά απόδοσης, επισκεφτείτε την Κοινότητα βοήθειας του Κέντρου αναζήτησης.

Βελτιωμένα δεδομένα κάλυψης ευρετηρίου.
Με βάση τα σχόλια από την κοινότητα των webmaster, η Google ανακοίνωσε σημαντικές βελτιώσεις στην αναφορά κάλυψης ευρετηρίου στο Search Console. Η αναφορά "Κάλυψη ευρετηρίου" εμφανίζει την κ...
Διαβάστε περισσότερα
Οι αναφορές ανίχνευσης στο Search Console περιλαμβάνουν πλέον δεδομένα Chrome.
Το Discover είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να διατηρείτε τους χρήστες ενημερωμένους για όλα τα αγαπημένα τους θέματα, ακόμα κι αν δεν αναζητούν συγκεκριμένο περιεχόμενο. Οι εκδότες και οι κάτοχοι ιστ...
Διαβάστε περισσότερα