Οι νέες δυνατότητες τοπικής αναζήτησης της Google είναι εδώ

November 17, 2022

Η Google λανσάρει επιτέλους τις λειτουργίες τοπικής αναζήτησης που παρουσίασε νωρίτερα φέτος, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αναζήτησης στο περιβάλλον σας χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου σας.

Αυτές και άλλες ενημερώσεις είναι πλέον διαθέσιμες. Ακολουθεί μια επισκόπηση των ενημερώσεων τοπικής αναζήτησης που θα κυκλοφορήσουν σήμερα:

Από την επόμενη εβδομάδα, η αναζήτηση των Χαρτών Google Live View θα είναι διαθέσιμη στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Σαν Φρανσίσκο και το Τόκιο για Android και iOS. Με το Live View, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του τηλεφώνου σας για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με κοντινά μέρη - εάν μια επιχείρηση είναι ανοιχτή, πόσο απασχολημένη είναι, ποιο εύρος τιμών και πόσα αστέρια έχει.

Η Google κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν εστιατόρια ανά πιάτο. Για να επωφεληθούν από αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν είτε να πληκτρολογήσουν το όνομα του φαγητού που αναζητούν είτε να χρησιμοποιήσουν το Google Lens για να πραγματοποιήσουν μια οπτική αναζήτηση. Η νέα λειτουργία θα κυκλοφορήσει σήμερα στα αγγλικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εκτός από τη νέα δυνατότητα αναζήτησης εστιατορίων, η Google προσθέτει επίσης ένα φίλτρο για την αναζήτηση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Το νέο φίλτρο θα διευκολύνει την εύρεση ταχυφορτιστών.

Καθώς πλησιάζει η περίοδος των διακοπών, πολλοί από εμάς θα ταξιδεύουμε για να συναντήσουμε την οικογένεια και τους φίλους μας. Η Google μόλις διευκόλυνε την εύρεση προσβάσιμων μερών σε όλο τον κόσμο με τη ρύθμιση "Προσβάσιμα μέρη" στην εφαρμογή Χάρτες Google. Όταν αυτή η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη, ένα εικονίδιο αναπηρικής καρέκλας θα εμφανίζεται δίπλα στο επαγγελματικό προφίλ με προσβάσιμη είσοδο. Εάν η τοποθεσία δεν είναι προσβάσιμη από αναπηρικά αμαξίδια, το εικονίδιο θα διαγραφεί. Αυτή η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη σε Android και iOS σε χώρες όπου διατίθενται σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει κάθε επαγγελματίας της εταιρείας SEO
Όταν σχεδιάζετε τη στρατηγική SEO της εταιρείας σας, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου τη μεγάλη εικόνα. Η πρόσβαση στα πιο πρόσφατα δεδομένα είναι απαραίτητη για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων που θ...
Διαβάστε περισσότερα
Οι χρήστες δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη ότι το Twitter θα επιβιώσει
Το απόγευμα της Πέμπτης, η μαζική έξοδος εργαζομένων από το Twitter έκανε πολλούς να συνειδητοποιήσουν ότι η εταιρεία ήταν στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Η τάση ξεκίνησε από την Kylie Robison (@kyliebyte...
Διαβάστε περισσότερα