Οι αναφορές ανίχνευσης στο Search Console περιλαμβάνουν πλέον δεδομένα Chrome.

February 2, 2021

Το Discover είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να διατηρείτε τους χρήστες ενημερωμένους για όλα τα αγαπημένα τους θέματα, ακόμα κι αν δεν αναζητούν συγκεκριμένο περιεχόμενο. Οι εκδότες και οι κάτοχοι ιστοτόπων μπορούν ήδη να έχουν πρόσβαση στην Αναφορά απόδοσης Discover για να δουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του ιστότοπού τους στην εφαρμογή Google Discover Metrics σε Android ή iOS.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το περιεχόμενο του Discover είναι όταν ανοίγουν μια νέα καρτέλα στο Chrome σε Android ή iOS, ενώ υπάρχει και το Discover. Προηγουμένως, η επισκεψιμότητα του Discover από το Chrome δεν περιλαμβανόταν στις υπάρχουσες αναφορές απόδοσης του Discover.

Τώρα παρέχουμε ένα μόνο μέρος στο Search Console για να προβάλετε όλες τις εμφανίσεις εύρεσης και τα στατιστικά κλικ του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων αυτών από το Chrome.

![Αναφορά απόδοσης του Google Search Console Discover](https://developers.google.com/static/search/blog/images/search-console-discover-performance-report.png Αναφορά απόδοσης του Google Search Console Discover)

Μέσα στους επόμενους μήνες, αυτά τα δεδομένα θα εμφανίζονται σταδιακά στην αναφορά απόδοσης του Search Console Discover του ιστότοπού σας. Αυτό σημαίνει ότι τα επίπεδα επισκεψιμότητας που αναφέρονται από τον ιστότοπό σας ενδέχεται να αυξηθούν από τα προηγούμενα επίπεδα.

Ξεκινώντας με ένα μικρό μέρος της επισκεψιμότητας σήμερα και με σταδιακή κυκλοφορία, η επισκεψιμότητα του Discover από το Chrome θα χρησιμοποιεί τη νέα origin Ο σύνδεσμος παραπομπής https://www.google.com/, ώστε να ταιριάζει με αυτό που χρησιμοποιείται για το Discover στην εφαρμογή Google. Αυτό θα αντικαταστήσει τον προηγούμενο σύνδεσμο παραπομπής «www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions».

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την αναφορά, μπορείτε να επισκεφτείτε το Κέντρο αναζήτησης Φόρουμ βοήθειας ή μέσω του [μας άλλα κανάλια] (/Αναζήτηση/Βοήθεια). Δείτε επίσης τη σελίδα μας Google Discover και ο ιστότοπός σας, η οποία περιγράφει λεπτομερώς πώς εμφανίζεται το περιεχόμενο του Discover και τι πρέπει να είναι Συμβουλές προς εξέταση .

Παρέχουμε μια αναφορά σχετικά με την αποτελεσματικότητα των Ειδήσεων Google.
Η Google ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την Αναφορά απόδοσης των Ειδήσεων Google για να βοηθήσει τους εκδότες ειδήσεων να κατανοήσουν καλύτερα τη συμπεριφορά των χρηστών στις Ειδήσεις Google. Η αναφορ...
Διαβάστε περισσότερα
Η ομάδα του Search Console ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα σύνδεσης για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπός τους συνδέεται με άλλους ιστότοπους. πώς είναι το δίκτυο;
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια σελίδα βελτιωμένων συσχετίσεων στο μενού ρυθμίσεων του Search Console. Ένας σύνδεσμος είναι μια σύνδεση μεταξύ μιας ιδιοκτησίας Search Console και κάπο...
Διαβάστε περισσότερα