Ξεκινήστε την προώθηση των προϊόντων σας στην καρτέλα Αγορές με το Search Console

November 16, 2022

Το Google Search Console παρουσίασε μια νέα ενότητα για τις καταχωρίσεις της καρτέλας Αγορές για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων να εμφανίζουν τα προϊόντα τους στην καρτέλα «Αγορές». Αυτές οι αλλαγές θα εφαρμοστούν σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες.

Οι κατάλληλοι κάτοχοι ηλεκτρονικών καταστημάτων που έχουν εφαρμόσει σήμανση προϊόντων θα δουν μια νέα ενότητα με το όνομα Λίστα καρτελών Αγορές. Με αυτήν τη νέα επιλογή, δεν χρειάζεται να υποβάλετε μια ροή προϊόντος. Οι έμποροι χρειάζεται μόνο να ενημερώσουν δομημένα δεδομένα προϊόντος. Αυτή η απλοποιημένη εμπειρία θα μεταφέρει προϊόντα γρήγορα στην καρτέλα Αγορές στο Google και θα βοηθήσει τους εμπόρους να προσεγγίσουν άτομα που αναζητούν προϊόντα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτήν την αλλαγή εδώ: https://support.google.com/webmasters/answer/12429106 https://search.googleblog.com/2022/09/merchant-listings.html

Η Google ανακοίνωσε ότι οι έμποροι μπορούν πλέον να υποβάλλουν τις καταχωρίσεις προϊόντων τους απευθείας στις Αγορές Google μέσω του Search Console. Αυτή η δυνατότητα είναι ακόμα σε έκδοση beta και οι έμποροι μπορούν να ξεκινήσουν μεταβαίνοντας στην ενότητα "λίστα καρτελών αγορών" του Search Console και ακολουθώντας τις οδηγίες.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους εμπόρους να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα τους εμφανίζονται στις Αγορές Google και επίσης τους δίνει περισσότερο έλεγχο στα δεδομένα των προϊόντων τους. Στο παρελθόν, οι έμποροι έπρεπε να βασίζονται σε τρίτους παρόχους δεδομένων για να υποβάλλουν τις καταχωρίσεις προϊόντων τους στις Αγορές Google. Τώρα, μπορούν να υποβάλουν τα δικά τους δεδομένα προϊόντων απευθείας στην Google.

Η Google έχει επίσης ανακοινώσει ότι εργάζονται σε έναν νέο «κόμβο εμπόρων» για τους εμπόρους να διαχειρίζονται τις καταχωρίσεις προϊόντων τους. Αυτό το κέντρο εμπόρων θα επιτρέπει στους εμπόρους να βλέπουν την απόδοση των προϊόντων τους στις Αγορές Google και να κάνουν αλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες. Το εμπορικό κέντρο δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτήν τη νέα λειτουργία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Google μέσω της Κεντρικής Κοινότητας Αναζήτησης Google ή στο Twitter.

Το Instagram διορθώνει το bug που προκάλεσε διακοπές στην υπηρεσία
Το Instagram παρουσίασε μεγάλη διακοπή υπηρεσιών στις 31 Οκτωβρίου 2022, με τους χρήστες να αναφέρουν απενεργοποιημένους λογαριασμούς και επαναλαμβανόμενα σφάλματα εφαρμογών. Το πρόβλημα παρέμεινε για...
Διαβάστε περισσότερα
Η εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ: χρονοδιάγραμμα γεγονότων
Τον Οκτώβριο του 2022, ο Έλον Μασκ έγινε ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Twitter μετά την εξαγορά της εταιρείας κοινωνικών μέσων για 44 δισεκατομμύρια δολάρια. Πριν από την εξαγορά, ο Μασκ είχε...
Διαβάστε περισσότερα