Η Wix ανακοινώνει τη νέα μέθοδο για την επεξεργασία των ρυθμίσεων SEO σε επίπεδο σελίδας

November 17, 2022

Το Wix είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν συναρπαστικούς ιστότοπους. Ωστόσο, έχει επικριθεί στο παρελθόν για έλλειψη βασικών τεχνικών δυνατοτήτων SEO, όπως η προσθήκη δομημένων δεδομένων.

Τα τελευταία χρόνια, το Wix έχει επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην απόδοση του ιστότοπου και στο SEO. Αυτή η προσπάθεια περιλαμβάνει ένα συμβουλευτικό συμβούλιο SEO από αξιόπιστα μέλη της κοινότητας μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης που είναι αφιερωμένο στο να βοηθήσουν το Wix να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί.

Η τελευταία θητεία της Συμβουλευτικής Επιτροπής Wix SEO περιλαμβάνει τους Loren Baker, Tasha Antwi, Kevin Indig, Mark Preston, Luke Carthy, Signor Colt και Nikers85.

Την επόμενη εβδομάδα, η Wix θα κυκλοφορήσει μια πολυαναμενόμενη ανανέωση του ιστότοπου συμβούλων SEO orainti. Ο νέος ιστότοπος φαίνεται υπέροχος, χάρη σε μεγάλο βαθμό στη βοήθεια των Mordy Oberstein, Netanel και της υπόλοιπης ομάδας Wix.

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα του πώς οι εταιρείες SEO χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το Wix για τους δικούς τους ιστότοπους. Καθώς το Wix γίνεται πιο δημοφιλές ως λύση για πελάτες, γίνεται επίσης μια πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι ίδιοι οι εταιρείες.

Από τον λογαριασμό Twitter της Aleyda Solis στις 16 Νοεμβρίου 2022, είναι σαφές ότι οι ιστότοποι Wix υπερτερούν των δημοφιλών λύσεων όπως το WordPress στη βασική απόδοση ιστού. Αυτό σημαίνει ότι το Wix παρέχει καλύτερη εμπειρία χρήστη όσον αφορά τις μετρήσεις ταχύτητας. Το νέο είναι ότι οι πελάτες Wix μπορούν πλέον να ασκούν τον πλήρη έλεγχο οποιουδήποτε ιστότοπου από ένα μέρος. Αυτό διευκολύνει την ενημέρωση του ιστότοπου. Η μεγάλη αλλαγή είναι ότι οι χρήστες μπορούν να κάνουν το ίδιο στις ρυθμίσεις SEO σελίδα προς σελίδα χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στην ίδια τη σελίδα. Αυτή η αλλαγή επηρεάζει τους ακόλουθους τεχνικούς παράγοντες SEO: μετα-ετικέτες, ετικέτες τίτλου και άλλα.

Η Wix, η πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων και φιλοξενίας ιστοσελίδων, ανακοίνωσε νέες δυνατότητες που θα βοηθήσουν τους χρήστες να βελτιστοποιήσουν τους ιστότοπούς τους για τις μηχανές αναζήτησης. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προβολής και επεξεργασίας slugs διευθύνσεων URL, ανοίγματος δεδομένων γραφήματος και δομημένων δεδομένων. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση ευρετηρίασης του ιστότοπού τους.

Αυτή η νέα δυνατότητα προσφέρεται επί του παρόντος στα Αγγλικά και θα κυκλοφορήσει και σε άλλες γλώσσες αργότερα. Το Wix περιγράφει πώς λειτουργούν οι νέες ρυθμίσεις SEO: "Είναι διαθέσιμο στους χρήστες EN στην ενότητα Εργαλεία SEO του Πίνακα ελέγχου και θα κυκλοφορήσει σε άλλες γλώσσες σταδιακά."

Το νέο εργαλείο ρυθμίσεων SEO της Wix επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν και να επεξεργάζονται τις μετα-ετικέτες τους για κάθε σελίδα, καθώς και τις διευθύνσεις URL, τη δυνατότητα ευρετηρίασης, τις ανοιχτές ετικέτες γραφημάτων, τις ετικέτες δομημένων δεδομένων, τις μετα-ετικέτες ρομπότ και πολλά άλλα, όλα από ένα μέρος στον πίνακα Wix. Σύμφωνα με το Wix, αυτή η ενημέρωση βοηθά τους χρήστες να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να εξοικονομήσουν χρόνο όταν εργάζονται στη στρατηγική SEO τους, ειδικά για μεγαλύτερους ιστότοπους, δίνοντάς τους την ευελιξία να εργάζονται πιο γρήγορα, πιο έξυπνα και σε κλίμακα.

Αυτή η δυνατότητα είναι προς το παρόν διαθέσιμη για αρχικές σελίδες και σελίδες προϊόντων, αλλά θα είναι διαθέσιμη για άλλους τύπους σελίδων, όπως σελίδες ιστολογίου στο μέλλον. Στις πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνονται η μαζική επεξεργασία μετα-ετικέτες.

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη πλατφόρμα για να δημιουργήσετε έναν ελκυστικό και φιλικό προς την αναζήτηση ιστότοπο, το Wix είναι μια σταθερή επιλογή. Με το Wix, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υποκείμενη τεχνολογία - απλώς εστιάστε στη δημιουργία περιεχομένου και στο σχεδιασμό ιστοτόπων.

Νέα χαρακτηριστικά του Twitter που διέρρευσαν από ερευνητές ασφαλείας
Σύμφωνα με την Jane Manchun Wong, ερευνήτρια ασφαλείας και blogger αντίστροφης μηχανικής, το Twitter μπορεί να εργάζεται για να φέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο στην πλατφόρμα. Ο Wong ανακάλυψε αυ...
Διαβάστε περισσότερα
In-House SEO: Βασικές πληροφορίες για τη στρατηγική σας για το 2023
Το μέλλον φαίνεται πολλά υποσχόμενο για τους εσωτερικούς ειδικούς του SEO, παρά τη μακρά περίοδο αβεβαιότητας με συχνές αλλαγές αλγορίθμων και απολύσεις. Οι πρόσφατες τάσεις δείχνουν ότι οι εταιρείες...
Διαβάστε περισσότερα