Η Google σκοτώνει τον πίνακα ελέγχου του Assistant Driving Mode

October 11, 2022

Η Google θα σταματήσει να προσφέρει το Assistant Driving Mode Dashboard στις 21 Νοεμβρίου σύμφωνα με το 9to5Google Αυτός ο πίνακας εργαλείων ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο I/O 2019 για να αντικαταστήσει το Android Auto, το οποίο διακόπηκε πέρυσι.

Η λειτουργία Assistant Driving περιλαμβάνει ταμπλό με πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής Google Assistant. έλεγχος έντασης και κουμπιά για πραγματοποίηση κλήσεων ή αποστολή μηνυμάτων Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό μέσω μιας συντόμευσης στην αρχική οθόνη ή δίνοντας εντολή στον Βοηθό Google να ενεργοποιήσει τη λειτουργία προφορικής βοήθειας οδήγησης. Αυτή η λειτουργία προορίζεται να επιτρέπει στους ανθρώπους να εκτελούν κοινές εργασίες στα smartphone τους, όπως πλοήγηση, αποστολή μηνυμάτων κειμένου και αναπαραγωγή μουσικής χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή τους κατά την οδήγηση.

Με τον τερματισμό της λειτουργίας Assistant Driving, η Google δεν έχει πλέον άμεσο διάδοχο του Android Auto.

Η αποσπασμένη οδήγηση είναι ένα σοβαρό πρόβλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εννέα άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων.

Για να βοηθήσει στην επίλυση αυτού του προβλήματος, η Google απενεργοποιεί τη λειτουργία οδήγησης του Βοηθού. Αυτή η λειτουργία είναι παρόμοια με τη λειτουργία οδήγησης στους Χάρτες Google, αλλά πολλοί χρήστες θεωρούν ότι είναι υποβάθμιση.

Ο λόγος για τον τερματισμό λειτουργίας είναι ότι οι περισσότεροι χρήστες Android χρησιμοποιούν ήδη την έκδοση Χαρτών της λειτουργίας οδήγησης λόγω της ομοιότητας στο όνομα και τη λειτουργικότητα. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην γνωρίζουν ότι υπάρχει η έκδοση του Βοηθού.

Ο πίνακας εργαλείων Assistant Driving Mode θεωρήθηκε ως υποβάθμιση από πολλούς στην κοινότητα, με ορισμένους να υποδηλώνουν ότι δεν προοριζόταν να είναι μια μόνιμη αντικατάσταση. αλλά αντίθετα είναι ένα προσωρινό μέτρο διακοπής σταδιακά Εναλλαγή χρηστών Android Auto στους Χάρτες Google

Η Google καταργεί σταδιακά την τεχνολογία που ενεργοποιείται με φωνή. Η απόσυρση της λειτουργίας οδήγησης είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά τέτοιων κινήσεων. Άλλα έργα που εγκαταλείφθηκαν από τον Βοηθό Google περιλαμβάνουν το Snapshot, το οποίο παρέχει μια γρήγορη περίληψη των πιο σημαντικών καθημερινών εργασιών των χρηστών Android. και τα Smart Display Games, τα οποία επιτρέπουν εφαρμογές τρίτων που χρησιμοποιούν είσοδο αφής και φωνής για να προσφέρουν παιχνίδια Nest Hub.

Η Google εξηγεί τις βέλτιστες πρακτικές για κριτικές προϊόντων
Η Google ενημέρωσε πρόσφατα την τεκμηρίωσή της σχετικά με τον τρόπο σύνταξης κριτικών προϊόντων. Προσθέστε παραδείγματα διαφορετικών αναθεωρητών προϊόντων. και εντείνει την εστίαση του εγγράφου με πιο...
Διαβάστε περισσότερα
Το YouTube κυκλοφορεί το @username handle για να αυξήσει την επισκεψιμότητα
Το YouTube ανακοίνωσε έναν νέο τρόπο για τους χρήστες να βρίσκουν και να αλληλεπιδρούν με τους δημιουργούς περιεχομένου προσθέτοντας ετικέτες στις λαβές τους. Οι λαβές είναι μοναδικά αναγνωριστικά που...
Διαβάστε περισσότερα