Η Google διευκολύνει τη μεταφορά προϊόντων στην καρτέλα Αγορές

November 17, 2022

Η Google διευκολύνει τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου να προβάλλουν τα προϊόντα τους στην καρτέλα Αγορές στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μια ενημέρωση στο Google Search Console καθιστά δυνατή τη λίστα προϊόντων στην καρτέλα Αγορές χωρίς να υποβάλετε ροή προϊόντος ή να επαληθεύσετε ξανά τον ιστότοπό σας.

Για να επωφεληθούν από αυτήν τη νέα δυνατότητα, οι κάτοχοι καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να συνδέσουν τον ιστότοπό τους σε έναν λογαριασμό Merchant Center μέσω του Search Console. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό στο Merchant Center, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χρησιμοποιώντας μια απλοποιημένη διαδικασία εγγραφής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να επωφεληθείτε από αυτήν τη νέα δυνατότητα, ανατρέξτε στην ανάρτηση ιστολογίου προγραμματιστών Google που συνδέεται παρακάτω.

Αφού συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Merchant Center στο Search Console, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διατηρείτε ενημερωμένα τα δομημένα δεδομένα σας για γρήγορη λίστα προϊόντων.

Εάν πουλάτε πολλές παραλλαγές ενός προϊόντος και η καθεμία έχει τον δικό της ιστότοπο, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε μοναδικά δομημένα δεδομένα για όλα τα είδη. Προηγουμένως, η Google δεν ανέφερε εάν οι παραλλαγές προϊόντων θα επωφεληθούν από μοναδικά δομημένα δεδομένα. Τώρα γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα πλεονέκτημα, τουλάχιστον όταν πρόκειται για δομημένα δεδομένα.

Αυτές οι πληροφορίες ελήφθησαν από την Google σε μια ανάρτηση ιστολογίου του Νοεμβρίου 2020 .

Η εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ: χρονοδιάγραμμα γεγονότων
Τον Οκτώβριο του 2022, ο Έλον Μασκ έγινε ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Twitter μετά την εξαγορά της εταιρείας κοινωνικών μέσων για 44 δισεκατομμύρια δολάρια. Πριν από την εξαγορά, ο Μασκ είχε...
Διαβάστε περισσότερα
Νέα χαρακτηριστικά του Twitter που διέρρευσαν από ερευνητές ασφαλείας
Σύμφωνα με την Jane Manchun Wong, ερευνήτρια ασφαλείας και blogger αντίστροφης μηχανικής, το Twitter μπορεί να εργάζεται για να φέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο στην πλατφόρμα. Ο Wong ανακάλυψε αυ...
Διαβάστε περισσότερα