Η ομάδα του Search Console ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα σύνδεσης για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπός τους συνδέεται με άλλους ιστότοπους. πώς είναι το δίκτυο;

February 22, 2021

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια σελίδα βελτιωμένων συσχετίσεων στο μενού ρυθμίσεων του Search Console. Ένας σύνδεσμος είναι μια σύνδεση μεταξύ μιας ιδιοκτησίας Search Console και κάποιας άλλης οντότητας ή ιδιοκτησίας σε άλλη υπηρεσία Google: για παράδειγμα, μια σύνδεση μεταξύ μιας ιδιοκτησίας Search Console και ενός λογαριασμού Google Analytics, καναλιού YouTube ή λογαριασμού Chrome Web Store.

Τυχόν υπάρχουσες συσχετίσεις μεταφέρονται αυτόματα στη σελίδα νέων συσχετίσεων. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης συσχετίσεων.

Η σύνδεση του ιστότοπού σας με τις ακόλουθες υπηρεσίες Google ξεκλειδώνει ακόμη περισσότερες λειτουργίες για τον ιστότοπό σας. Το Search Console υποστηρίζει τους ακόλουθους τύπους συσχέτισης:

-Ιδιότητες Google Analytics: Προβάλετε τα δεδομένα του Search Console, όπως ερωτήματα οργανικής αναζήτησης, στις ιδιοκτησίες σας στο Google Analytics. Από σήμερα, μπορείτε επίσης να συνδέσετε τις ιδιότητες τομέα Search Console με το Google Analytics για καλύτερη κάλυψη των οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης. Συνιστούμε αυτήν την επιλογή, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη προβολή των αναφορών του Search Console στο Google Analytics.

Η νέα σελίδα Συσχετίσεις στο Search Console σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις σχέσεις του ιστότοπού σας με άλλα προϊόντα Google. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με τον λογαριασμό σας στο Google Ads, το κανάλι YouTube, την εφαρμογή Play Console, το έργο Actions Console και τον λογαριασμό σας στο Chrome Web Store. Αυτό επιτρέπει στην Google να εμφανίζει το περιεχόμενό σας σε περισσότερα μέρη και σας βοηθά να έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα Συσχετίσεις, απλώς συνδεθείτε στο Search Console και κάντε κλικ στην καρτέλα Συσχετίσεις. Από εκεί, μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε συσχετίσεις όπως απαιτείται. Μπορείτε επίσης να δείτε τις ενεργές συσχετίσεις και εάν έχουν επαληθευτεί.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση της νέας σελίδας συνεργατών, μπορείτε να επισκεφτείτε το Φόρουμ Βοήθειας του Κεντρικού Αναζήτησης ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των άλλων καναλιών βοήθειας. Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα βοήθειας του συλλόγου μας.

Ο Ziv Hodak και η Aviya Goldstein από την ομάδα του Search Console συζητούν τις πρόσφατες αλλαγές στο εργαλείο επιθεώρησης URL. Εξήγησαν ότι οι αλλαγές έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τους χρήστες να βλέπουν την τρέχουσα κατάσταση των διευθύνσεων URL τους, συμπεριλαμβανομένων τυχόν προβλημάτων που πρέπει να επιλυθούν.

Η ομάδα συνέχισε με λεπτομέρειες πώς λειτουργεί το νέο εργαλείο επιθεώρησης URL. Εξήγησαν ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να δουν μια περίληψη της κατάστασης των διευθύνσεών τους URL, καθώς και πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τυχόν προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Η ομάδα παρέχει ορισμένα παραδείγματα κοινών ζητημάτων που ενδέχεται να επισημανθούν από το εργαλείο, όπως σφάλματα 404 ή σελίδες αποκλεισμένες από το robots.txt.

Συνολικά, η ομάδα είναι ενθουσιασμένη με αυτές τις αλλαγές στο εργαλείο επιθεώρησης URL, το οποίο πιστεύει ότι θα βοηθήσει τους χρήστες να διατηρήσουν τους ιστότοπούς τους σε καλή κατάσταση.

Οι αναφορές ανίχνευσης στο Search Console περιλαμβάνουν πλέον δεδομένα Chrome.
Το Discover είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να διατηρείτε τους χρήστες ενημερωμένους για όλα τα αγαπημένα τους θέματα, ακόμα κι αν δεν αναζητούν συγκεκριμένο περιεχόμενο. Οι εκδότες και οι κάτοχοι ιστ...
Διαβάστε περισσότερα
Πώς να παρέχετε καλύτερες πληροφορίες για το προϊόν στους αγοραστές;
Η αποστολή της Google είναι να οργανώνει τις πληροφορίες του κόσμου. Μέρος αυτής της αποστολής περιλαμβάνει να διευκολύνει τους αγοραστές να βρίσκουν πληροφορίες για το προϊόν. Πέρυσι, η Google παρουσ...
Διαβάστε περισσότερα