Η αναφορά ευρετηρίου βίντεο του Search Console έχει ενημερωθεί.

February 1, 2023

Η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα αναφορά στο Search Console για να βοηθήσει τους χρήστες να μετρήσουν τα βίντεό τους στο Google και μάθετε τι μπορεί να χρειάζεται βελτίωση. Την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023, ανακοίνωσαν μια ενημέρωση αναφοράς που θα βοηθήσει τους χρήστες να επιτύχουν αυτούς τους στόχους πιο αποτελεσματικά.

Μια τέτοια ενημέρωση είναι μια νέα δυνατότητα στην Αναφορά ευρετηρίου βίντεο. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν καθημερινές εμφανίσεις βίντεο για μια χρονική περίοδο. Οι εμφανίσεις συγκεντρώνονται ανά σελίδα, πράγμα που σημαίνει ότι αν η ίδια σελίδα εμφανίζεται πολλές φορές σε μία σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης ή σε μια περίοδο λειτουργίας Discover, κάθε εμφάνιση υπολογίζεται ως μία εμφάνιση.

Η αναφορά απόδοσης αναζήτησης ομαδοποιεί μόνο τις εμφανίσεις αναζήτησης βίντεο κατά χαρακτηριστικό (όχι κατά διεύθυνση URL), πράγμα που σημαίνει ότι εάν εμφανίζονται πολλές σελίδες στα αποτελέσματα αναζήτησης, υπολογίζεται μόνο μία εμφάνιση. Επομένως, ο αριθμός των εμφανίσεων που εμφανίζεται σε αυτήν την αναφορά ενδέχεται να είναι μικρότερος από τον αριθμό των εμφανίσεων στην αναφορά Ευρετηρίου βίντεο. Το Google Search Console κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα για να βοηθήσει τους χρήστες να εστιάσουν στις σελίδες βίντεο που έχουν μεγαλύτερη σημασία για αυτούς: το φίλτρο Χάρτη ιστοτόπου αναφοράς ευρετηρίου βίντεο. Αυτό το φίλτρο ισχύει για όλες τις δυνατότητες της αναφοράς, συμπεριλαμβανομένων των γραφημάτων, των συνόλων γραφημάτων, των λιστών ζητημάτων και των εξαγωγών. Με αυτήν τη νέα δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν πλέον να φιλτράρουν τις αναφορές ευρετηρίου βίντεο για να εμφανίζουν μόνο σελίδες βίντεο που υπάρχουν στον επιλεγμένο χάρτη ιστότοπου.

Επωφεληθείτε από τις ενημερωμένες αναφορές ευρετηρίου βίντεο του Search Console.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε την πιο πρόσφατη ενημέρωση για την Αναφορά ευρετηρίου βίντεο στην Αναζήτηση Η Κονσόλα, η οποία δημοσιεύτηκε στις κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, έχει σχεδι...
Διαβάστε περισσότερα
Το Yelp ανακοινώνει την κατάργηση ομάδων και δυνητικών πελατών επί πληρωμή
Η Yelp κυκλοφόρησε πρόσφατα την Έκθεση Εμπιστοσύνης και Ασφάλειας του 2022, η οποία περιγράφει λεπτομερώς τα βήματα που λαμβάνουν για την καταπολέμηση των γεννητριών μολύβδου, των πλαστών ομάδων κριτι...
Διαβάστε περισσότερα