Η Αναζήτηση Google θα κυκλοφορήσει μια σημαντική ενημέρωση τον Μάιο του 2022.

May 25, 2022

Η Google δημοσιεύει "βασικές ενημερώσεις" πολλές φορές το χρόνο για να βελτιώσει τη συνολική συνάφεια των αποτελεσμάτων αναζήτησής της. Η τελευταία ενημέρωση, που ονομάζεται Core Update Μαΐου 2022, κυκλοφορεί τώρα και θα χρειαστούν 1-2 εβδομάδες για να εφαρμοστεί πλήρως.

Αυτές οι ενημερώσεις ενδέχεται να προκαλέσουν ορισμένες αξιοσημείωτες αλλαγές στην απόδοση του ιστότοπου, όπως περιγράφεται στην προηγούμενη καθοδήγηση σχετικά με το τι πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοχοι του ιστότοπου σχετικά με τις βασικές ενημερώσεις. Λόγω της ενημέρωσης, ορισμένοι ιστότοποι ενδέχεται να δουν πτώση ή αύξηση της επισκεψιμότητας. Η Google υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες του ιστότοπου ότι μπορεί να μην χρειάζεται πάντα να «διορθωθεί» κάτι σε περίπτωση πτώσης της επισκεψιμότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Ο Δημόσιος Σύνδεσμος Αναζήτησης Danny Sullivan δημοσίευσε μια ενημέρωση για την Βασική Ενημέρωση Μαΐου 2022. Επιβεβαίωσε ότι η διάθεση ολοκληρώθηκε και παρείχε έναν σύνδεσμο προς μια ανάρτηση στο φόρουμ όπου οι webmasters μπορούν να παρέχουν σχόλια.

Ο Sullivan σημείωσε επίσης ότι δεν υπάρχει περιεχόμενο για συγκεκριμένη σελίδα ή ιστότοπο στην βασική ενημέρωση. Αυτές οι αλλαγές αφορούν τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο το σύστημά μας αξιολογεί το περιεχόμενο στο σύνολό του. Αυτές οι αλλαγές ενδέχεται να προκαλέσουν καλύτερες επιδόσεις σε ορισμένες σελίδες που προηγουμένως δεν είχαν ανταμοιβή.

Spring Cleanup: Ορισμένες ετικέτες επέκτασης χάρτη ιστότοπου έχουν απενεργοποιηθεί.
Με τα χρόνια, η Google εισήγαγε έναν αριθμό ετικετών και χαρακτηριστικών ετικετών ειδικά για επεκτάσεις χαρτών ιστότοπου εικόνων και βίντεο. Ωστόσο, αφού αξιολόγησε την αξία τους, η Google αποφάσισε ν...
Διαβάστε περισσότερα
Πώς να δημιουργήσετε έναν τίτλο εγγράφου με αναντιστοιχία γλώσσας ή σεναρίου στο Google
Αυτή την εβδομάδα, η Αναζήτηση Google εισήγαγε μια αλγοριθμική βελτίωση που αναγνωρίζει έγγραφα των οποίων τα στοιχεία τίτλου είναι γραμμένα σε γλώσσα ή σενάριο διαφορετική από το περιεχόμενό τους και...
Διαβάστε περισσότερα