Ευθυγράμμιση εργαλείων δοκιμής κονσόλας αναζήτησης με το Εργαλείο επιθεώρησης URL

October 11, 2021

Προκειμένου να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν και να διορθώσουν προβλήματα σε ιστοσελίδες, η ομάδα του Search Console παρέχει τρία δημόσια αυτόνομα εργαλεία στους κατόχους ιστότοπων και στους υπεύθυνους SEO: AMP, Φιλικό προς κινητά και Εμπλουτισμένα αποτελέσματα. Αυτά τα εργαλεία τροφοδοτούνται από την ίδια μηχανή με το εργαλείο επιθεώρησης URL του Search Console.

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν τυποποίηση προηγούμενων δυνατοτήτων, καθώς και νέες δυνατότητες που μπορεί να γνωρίζετε από το εργαλείο επιθεώρησης URL. Συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής θα αναφέρονται τα ακόλουθα πεδία τόσο για δημόσια δοκιμή όσο και για εργαλεία επιθεώρησης URL: διαθεσιμότητα σελίδας, εάν η Google μπόρεσε να ανιχνεύσει τη σελίδα, πότε ανιχνεύτηκε ή τυχόν εμπόδια που συνάντησε κατά την ανίχνευση της διεύθυνσης URL.

Η Google ανακοίνωσε μια νέα δοκιμή εμπλουτισμένων αποτελεσμάτων που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δοκιμάσουν πώς θα εμφανίζονται οι σελίδες τους στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Η δοκιμή, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Search Console, περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες:

  • Κεφαλίδες HTTP - Η απόκριση της κεφαλίδας HTTP επέστρεψε από την επιθεωρημένη διεύθυνση URL.
  • Στιγμιότυπο οθόνης σελίδας - Η σελίδα που αποδόθηκε όπως φαίνεται από την Google.
  • Συζευγμένη επιθεώρηση AMP, Επιθεώρηση τόσο της κανονικής όσο και της διεύθυνσης URL AMP.
Πώς δημιουργεί η Google ονόματα για τα αποτελέσματα αναζήτησης στον Ιστό;
Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου, η Google ανακοίνωσε ότι βελτίωσε το σύστημα για τη δημιουργία τίτλων για αποτελέσματα ιστού. Το νέο σύστημα χρησιμοποιεί το στοιχείο τίτλου HTML (μερικές φορές ονο...
Διαβάστε περισσότερα
Το Search Analytics API υποστηρίζει πλέον το Discover, τις Ειδήσεις Google και το Regex.
Το Google Search Console Αναφορά απόδοσης εμφανίζει ήδη δεδομένα σχετικά με την αναζήτηση, την ανακάλυψη και τις Ειδήσεις Google σε κατόχους ιστότοπων που έχουν αυτή την επισκεψιμότητα κατηγορίας. Από...
Διαβάστε περισσότερα