Επωφεληθείτε από τις ενημερωμένες αναφορές ευρετηρίου βίντεο του Search Console.

February 1, 2023

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε την πιο πρόσφατη ενημέρωση για την Αναφορά ευρετηρίου βίντεο στην Αναζήτηση Η Κονσόλα, η οποία δημοσιεύτηκε στις κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να κατανοούν την απόδοση των βίντεό τους στο Google και να εντοπίζουν τομείς που μπορεί να χρειάζονται βελτίωση. Μια τέτοια ενημέρωση είναι η δυνατότητα επικάλυψης εμφανίσεων βίντεο, η οποία αναφέρεται στην Αναφορά ευρετηρίου βίντεο. Οι εμφανίσεις συγκεντρώνονται ανά σελίδα , οπότε εάν μια σελίδα εμφανίζεται πολλές φορές σε ένα μόνο αποτέλεσμα αναζήτησης ή σε μια περίοδο λειτουργίας ανακάλυψης, κάθε εμφάνιση υπολογίζεται ως εμφάνιση. Οι αναφορές απόδοσης αναζήτησης ομαδοποιούν τις εμφανίσεις αναζήτησης βίντεο κατά χαρακτηριστικό αντί για διεύθυνση URL, επομένως εάν εμφανίζονται πολλές σελίδες στα αποτελέσματα αναζήτησης, υπολογίζεται μόνο μία εμφάνιση. Επομένως, αυτή η αναφορά ενδέχεται να εμφανίζει χαμηλότερο αριθμό εμφανίσεων από την αναφορά Ευρετήριο σελίδας βίντεο.

Η Αναφορά ευρετηρίου βίντεο του Google Search Console μόλις αναβαθμίστηκε με μια νέα δυνατότητα: το φίλτρο Χάρτη ιστότοπου, που επιτρέπει στους χρήστες να εστιάζουν στις πιο σημαντικές σελίδες βίντεο. Αυτό το φίλτρο ισχύει για όλες τις λειτουργίες αναφοράς: γραφήματα, σύνολα γραφημάτων, λίστα ζητημάτων και εξαγωγή.

Η επικάλυψη Εμφανίσεις στην αναφορά Ευρετήριο βίντεο έχει επίσης ενημερωθεί για να παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των βίντεο στην αναζήτηση. Οι χρήστες μπορούν πλέον εύκολα να φιλτράρουν τυχόν άσχετα δεδομένα και να επικεντρωθούν σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για τον ιστότοπό τους.

Βελτιώσεις στην αναφορά Ευρετηρίου βίντεο στο Search Console
Τον Ιούλιο του 2022, η Google κυκλοφόρησε μια νέα αναφορά στο Search Console για να βοηθήσει τους webmasters να κατανοήσουν την απόδοση των βίντεό τους στο Google και να εντοπίσουν τομείς προς βελτίωσ...
Διαβάστε περισσότερα
Η αναφορά ευρετηρίου βίντεο του Search Console έχει ενημερωθεί.
Η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα αναφορά στο Search Console για να βοηθήσει τους χρήστες να μετρήσουν τα βίντεό τους στο Google και μάθετε τι μπορεί να χρειάζεται βελτίωση. Την Τετάρτη, 1 Φεβρουα...
Διαβάστε περισσότερα