Επέκταση της υποστήριξης για την κοινότητα βοήθειας του τηλεφωνικού κέντρου Ασίας-Ειρηνικού

April 9, 2021

Η Κεντρική Κοινότητα Βοήθειας Αναζήτησης Google είναι πλέον διαθέσιμη στα Κινεζικά, Κορεάτικα, Βιετναμέζικα και Ταϊλανδέζικα, μετά την κυκλοφορία της κοινότητας σε άλλες αγορές όπως η Πολωνία, η Τουρκία και η Αραβική.

Μια παγκόσμια ομάδα υπευθύνων κοινότητας έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους επαγγελματίες προϊόντων σε αυτές τις κοινότητες. Για τους σημερινούς ειδικούς προϊόντων Search Central Product, το επίπεδο του σήματος τους τιμάται στην κοινότητα APAC που μόλις άνοιξε.

Εάν έχετε συμμετάσχει και θέλετε να ξεκινήσετε ξανά να κάνετε δωρεές. Μπορείτε να ξεκινήσετε να δημοσιεύετε δημοσιεύσεις στα φόρουμ.Επίσης, επικοινωνήστε με τους φίλους σας που έχουν συνεισφέρει στο παρελθόν.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δημιουργοί σχετικά με τις ενημερώσεις αξιολόγησης προϊόντων Google
Η Αναζήτηση Google προσπαθεί πάντα να παρουσιάζει τις πιο χρήσιμες και χρήσιμες πληροφορίες μέσω μιας διαδικασίας δοκιμής, πειραματισμού και αναθεώρησης. Από αυτό, γνωρίζουμε ότι στους ανθρώπους αρέσε...
Διαβάστε περισσότερα
Γνωρίστε μια σειρά βίντεο σχετικά με τη δημιουργία εσόδων από βιώσιμο ιστότοπο
Μια νέα σειρά ιστότοπων βιώσιμης δημιουργίας εσόδων είναι πλέον διαθέσιμη στο Search Central και στο κανάλι Google AdSense στο YouTube. Αυτή η σειρά εστιάζει στις βέλτιστες πρακτικές για άτομα που δημ...
Διαβάστε περισσότερα