Εξερεύνηση των οπτικών στοιχείων της αναζήτησης Google

December 13, 2022

όταν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο βιβλίο στη βιβλιοθήκη Μπορεί να είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε το βιβλίο που ψάχνετε από τα 129.864.880 διαθέσιμα βιβλία. ){rel="nofollow"} Το ίδιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει όταν προσπαθείτε να αναφέρετε ορισμένες λειτουργίες αναζήτησης ή στοιχεία διεπαφής χρήστη των σελίδων αποτελεσμάτων αναζήτησης Google. Για βοήθεια επίλυση αυτού του ζητήματος, η Google έχει αναπτύξει ένα σύστημα για τον εντοπισμό και τη διάκριση μεταξύ των στοιχείων που εμφανίζεται στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης (Η απεικόνιση εικόνας του Googlebot βασίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης και προσθέτει σχολιασμούς για στοιχεία εικόνας: /static/search/blog/ images/googlebot-paints-visual-elements.png). Είναι πιο εύκολο να κατανοήσετε το συγκεκριμένο στοιχείο που αναζητούν. Η ομάδα Αναζήτησης Google μόλις κυκλοφόρησε μια Visual Elements Gallery που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να αναγνωρίζουν. Τα πιο κοινά και αποτελεσματικά οπτικά στοιχεία μιας σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης Η συλλογή Visual Elements περιέχει 22 σχετικά οπτικά στοιχεία για τους κατόχους ιστότοπων και το SEO, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης. Το Attribution βοηθά τους χρήστες να αναγνωρίζουν γρήγορα την πηγή πίσω από τα αποτελέσματα αναζήτησης με οπτικά αναγνωριστικά, όπως το όνομα του ιστότοπου, η διεύθυνση URL και το εικονίδιο favicon. Τα αποτελέσματα αναζήτησης κειμένου υπάρχουν από το 1995. Όταν η Google ήταν παλαιότερα γνωστή ως Backrub και βασιζόταν στο περιεχόμενο κειμένου των σελίδων με ευρετήριο .

Το Search Central κυκλοφόρησε το Visual Elements Gallery για να βοηθήσει τους χρήστες και τους κατόχους ιστοτόπων να κατανοήσουν διαφορετικά οπτικά στοιχεία. Διαθέσιμος σε 18 γλώσσες, αυτός ο οδηγός παρέχει λεπτομερείς απεικονίσεις των δύο κύριων οπτικών στοιχείων: των αποτελεσμάτων βίντεο και εικόνων. και χαρακτηριστικά έρευνας Η αρχική μορφή γνωστή στο παρελθόν ως Τα "Καθολικά αποτελέσματα για εικόνες και βίντεο" βασίζονται σε σχετικά μέσα που ευρετηριάζονται στο πλαίσιο της σχετικής σελίδας προορισμού. ([video](https://developers.google.com/search/docs/appearance/ visual-elements-gallery#video-result){rel="nofollow"} και [αποτέλεσμα εικόνας](https:// προγραμματιστές. google.com/search/docs/appearance/visual-elements-gallery#image-result){ rel="nofollow"}), κοινώς γνωστό ως Το "People Still Ask" βοηθά τους χρήστες να επεκτείνουν τις διαδρομές αναζήτησής τους. (λειτουργία εξερεύνησης Από εδώ και στο εξής, το Search Central σχεδιάζει να προσθέσει νέα οπτικά στοιχεία. άλλα προστίθενται στη συλλογή όταν αυτά τα στοιχεία είναι δημοφιλή στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης. Ωστόσο, προστίθενται μόνο στοιχεία που είναι σημαντικά για τον κάτοχο του ιστότοπου και το SEO.

Η Google κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια "Συλλογή Στοιχείων Αποτελεσμάτων Αναζήτησης" για να κάνει την εκμάθηση και τη συζήτηση σχετικά με τα στοιχεία μιας σελίδας αποτελεσμάτων μηχανής αναζήτησης πιο προσιτή. Εάν ο χρήστης έχει ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτά τα στοιχεία Μπορείτε να σχολιάσετε στο Twitter ή στο Search Central Forum Help Ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός της συλλογής περιλαμβάνει επίσης ένα κουμπί που επιτρέπει στους χρήστες να υποβάλλουν σχόλια απευθείας από την ίδια τη σελίδα τεκμηρίωσης χρησιμοποιώντας το κουμπί "Αποστολή σχολίων".

Ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες Google στην Τσεχική Δημοκρατία για να πληρούν τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις αδειοδότησης.
Η ευρωπαϊκή οδηγία για τα πνευματικά δικαιώματα, η οποία εφαρμόζεται σε ολόκληρη την ΕΕ, στοχεύει να δώσει στους εκδότες ειδήσεων νέα δικαιώματα, επιτρέποντας παράλληλα στους καταναλωτές να συνεχίσουν...
Διαβάστε περισσότερα
Εξερευνήστε τον Πίνακα ελέγχου κατάστασης Αναζήτησης Google
Καθώς προχωράμε στο 2023, η Google κυκλοφόρησε νέα εργαλεία για το κοινό για να κατανοήσει την τρέχουσα κατάσταση των συστημάτων που επηρεάζουν τις υπηρεσίες αναζήτησής τους, όπως η συλλογή δεδομένων....
Διαβάστε περισσότερα