Ενημερωμένες κατευθυντήριες οδηγίες για την ανάρτηση εργασίας για τη βελτίωση της ποιότητας των αποτελεσμάτων για όσους αναζητούν εργασία.

July 13, 2021

Η Αναζήτηση Google δεσμεύεται να παρέχει σε άτομα που αναζητούν εργασία αυθεντικό, φρέσκο και αξιόπιστο περιεχόμενο. Για να κατανοήσουμε καλύτερα τις απόψεις των χρηστών μας, ζητήσαμε από δεκάδες χιλιάδες άτομα που αναζητούν εργασία σε όλο τον κόσμο να μάθουν περισσότερα για τις εμπειρίες τους όταν υποβάλλουν αίτηση για εργασία στο διαδίκτυο. Με βάση αυτά τα σχόλια, μπορέσαμε να εντοπίσουμε κοινά θέματα και να βελτιώσουμε την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας.

Σήμερα ανακοινώσαμε ένα νέο χαρακτηριστικό δομημένων δεδομένων Παρέχει άμεση εφαρμογή εμπειρία για αγγελίες εργασίας. Ορίζουμε την εμπειρία direct application ως μια σύντομη και απλή διαδικασία αίτησης που μπορεί να ολοκληρωθεί στη σελίδα σας. Αυτό το προαιρετικό χαρακτηριστικό θα βοηθήσει την Αναζήτηση Google να εμφανίσει τις καταχωρίσεις σας για σχετικά ερωτήματα και να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες.

Επιπλέον, ανακοινώσαμε μια νέα Πολιτική εκδοτικού περιεχομένου Αναρτήσεις. Αυτή η πολιτική απαιτεί όλες οι λίστες θέσεων εργασίας να περιλαμβάνουν ορισμένα απαιτούμενα πεδία, προκειμένου να πληρούν τις προϋποθέσεις για εμφάνιση στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Με την τήρηση αυτής της πολιτικής, διασφαλίζετε ότι οι πληροφορίες της επιχείρησής σας είναι ακριβείς και χρήσιμες για τους χρήστες.

Εάν ο ιστότοπός σας πληροί ορισμένα κριτήρια, μπορείτε να προσφέρετε μια εμπειρία άμεσης εφαρμογής, όπως να παρέχετε την πλήρη διαδικασία αίτησης στον ιστότοπό σας ή να επιτρέπετε στους χρήστες να κάνουν αίτηση χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κλικ σε πρόσθετους συνδέσμους ή να παρέχουν πολλές φορές πληροφορίες χρήστη. Η Google εργάζεται σκληρά για να ενσωματώσει αυτές τις πληροφορίες στα αποτελέσματα αναζήτησής της, αν και ενδέχεται να μην δείτε άμεσα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια νέα πολιτική συντακτικού περιεχομένου για αναρτήσεις θέσεων εργασίας στην Αναζήτηση Google, η οποία περιλαμβάνει στόχευση κειμένου και εικόνων που είναι παρεμποδιστικές, υπερβολικές και αποσπούν την προσοχή ή περιεχόμενο που δεν προσθέτει αξία στην ανάρτηση. καθοδήγηση. Οι θέσεις εργασίας θα πρέπει επίσης να ακολουθούν βασικούς γραμματικούς κανόνες.

Η ομάδα της Αναζήτησης Google ανακοίνωσε μια νέα πολιτική συντακτικού περιεχομένου για αναρτήσεις θέσεων εργασίας, με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2021. Σκοπός αυτής της πολιτικής είναι να βελτιώσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων αναζήτησης και να αναπτύξει νέες δυνατότητες στο προϊόν.

Η πολιτική βασίζεται σε έρευνα που δείχνει ότι ορισμένες πτυχές ενός ιστότοπου επηρεάζουν την εμπιστοσύνη των ατόμων που αναζητούν εργασία. Για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, συνιστάται στους ιδιοκτήτες ιστότοπων να λάβουν μέτρα όπως να επαληθεύσουν ότι δεν υπάρχει απάτη ή ανεπιθύμητο περιεχόμενο στον ιστότοπό τους και να εξασφαλίσουν μια καλή εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική εκδοτικού περιεχομένου για την Τεκμηρίωση προγραμματιστών Αναζήτησης Google σχετικά με την Πολιτική Συντακτικού Περιεχομένου Ανάρτησης Εργασίας.

Αυτό το άρθρο προσφέρει συμβουλές για το πώς να αποφύγετε την απογοήτευση των ατόμων που αναζητούν εργασία με παρωχημένες αναρτήσεις εργασίας. Συνιστάται η διαγραφή παλιών αγγελιών εργασίας και η ενημέρωση της ημερομηνίας δημοσίευσης. Επιπλέον, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που περιέχονται στις αγγελίες και τις ετικέτες εργασίας είναι ακριβείς.

Στην Google, εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στη μηχανή αναζήτησής μας είναι αξιόπιστα και παρέχουν μια καλή εμπειρία χρήστη. Πιστεύουμε ότι αυτός ο στόχος είναι κοινός από όλους τους ιστότοπους που βοηθούν όσους αναζητούν εργασία να βρουν δουλειά. Εάν έχετε ερωτήσεις ή σκέψεις σχετικά με αυτό το θέμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Κοινότητας του Κέντρου Αναζήτησης Google ή του [Twitter] (https://support.google.com/webmasters/community){rel="nofollow"} ://twitter.com/googlesearchc){rel="nofollow"}.

Επισημάνετε τον τρόπο υποστήριξης των πελατών σας στην Αναζήτηση Google.
Οι πελάτες συχνά αναζητούν τρόπους επικοινωνίας με τις επιχειρήσεις και η Google προσπαθεί να τους βοηθήσει [με κάθε τρόπο] παρουσιάζοντας τις καλύτερες διαθέσιμες πληροφορίες (https://developers.goog...
Διαβάστε περισσότερα
Απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την εμφάνιση στις Ειδήσεις Google.
Η Google θέλει να βοηθήσει όλους να κατανοήσουν τον κόσμο συνδέοντας τους ανθρώπους με σχετικές και έγκυρες ειδήσεις από μια ποικιλία αξιόπιστων εκδοτών. Για να το κάνει αυτό, διαθέτει πολλά προϊόντα,...
Διαβάστε περισσότερα