Ενημέρωση εργαλείου δοκιμών δομημένων δεδομένων

December 15, 2020

Την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020, η Google ανακοίνωσε ότι θα επικεντρώσει εκ νέου το εργαλείο δοκιμών δομημένων δεδομένων και θα το μετεγκαταστήσει σε έναν νέο τομέα που εξυπηρετεί την κοινότητα schema.org έως τον Απρίλιο του 2021. Ο κύριος σκοπός αυτού του εργαλείου είναι να ελέγξει τη σύνταξη και τη συμμόρφωση με τα πρότυπα του schema.org για τη σήμανση. Ωστόσο, στο εξής, το εργαλείο δεν θα ελέγχει πλέον τους τύπους εμπλουτισμένων αποτελεσμάτων της Αναζήτησης Google.

Η ανακοίνωση έρχεται αφότου η Google ανακοίνωσε το τέλος του Rich Results Test τον Ιούλιο. Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, η Google είπε ότι το εργαλείο δοκιμής δομημένων δεδομένων θα καταργηθεί. Έκτοτε, η Google έλαβε σχόλια από χρήστες και αποφάσισε να ενημερώσει το εργαλείο στο μέλλον.

Για να δοκιμάσετε τη σήμανση Τύπος εμπλουτισμένων αποτελεσμάτων της Αναζήτησης Google, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη Δοκιμή εμπλουτισμένων αποτελεσμάτων.

Για παράδειγμα, εάν προσπαθήσετε να εφαρμόσετε μια πλούσια εμπειρία εκδήλωσης στην Αναζήτηση Google σύμφωνα με την την τεκμηρίωσή μας Η σήμανση schema.org) { rel="nofollow"}, Rich Results Test και [Search Console](https://search.google.com/search-console/ περίπου ){rel="nofollow"} είναι το καλύτερο εργαλείο για να βεβαιωθείτε ότι οι ετικέτες σας είναι έγκυρες για την Αναζήτηση Google. Ωστόσο, εάν θέλετε απλώς να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείται ένα έγκυρο χαρακτηριστικό schema.org ή να επικυρώσετε έναν τύπο που δεν χρησιμοποιούμε ρητά αυτήν τη στιγμή (π.χ. [ExercisePlan](https://schema.org/ ExercisePlan){rel= "nofollow"}), Στη συνέχεια, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το refocused validator schema.org.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια, επισκεφτείτε την Κοινότητα βοήθειας του Κέντρου Αναζήτησης Google ή μέσω του [Twitter](https:// /twitter.com/googlesearchc){rel="nofollow"}.

Ενημέρωση (9 Αυγούστου 2021): Το Schema Markup Validator έχει σταθεροποιηθεί και είναι πλέον διαθέσιμο. Η Google ανακατευθύνει επίσης τα εργαλεία δοκιμής δομημένων δεδομένων σε μια σελίδα προορισμού, η οποία θα βοηθήσει τους χρήστες να επιλέξουν το κατάλληλο εργαλείο για τις ανάγκες τους.

Το Schema Markup Validator είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να ελέγχετε ότι τα δομημένα δεδομένα είναι σωστά διαμορφωμένα. Αυτό είναι σημαντικό επειδή η εσφαλμένη μορφοποίηση μπορεί να αποτρέψει τη σωστή ευρετηρίαση των δεδομένων σας από τις μηχανές αναζήτησης.

Τα εργαλεία δοκιμής δομημένων δεδομένων είναι ένα άλλο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δοκιμή δομημένων δεδομένων. Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιήθηκε παλαιότερα για τη δοκιμή σήμανσης Schema.org, αλλά καταργήθηκε υπέρ του Schema Markup Validator.

Ενημέρωση API για Search Console
Πριν από λίγους μήνες, η Google ανακοίνωσε μια αναβάθμιση της υποδομής API για τη βελτίωση της απόδοσης του Search Console API καθώς η ζήτηση αυξανόταν. Σήμερα, η Google ανακοίνωσε περισσότερες ενημερ...
Διαβάστε περισσότερα
Βελτιωμένα δεδομένα κάλυψης ευρετηρίου.
Με βάση τα σχόλια από την κοινότητα των webmaster, η Google ανακοίνωσε σημαντικές βελτιώσεις στην αναφορά κάλυψης ευρετηρίου στο Search Console. Η αναφορά "Κάλυψη ευρετηρίου" εμφανίζει την κ...
Διαβάστε περισσότερα