Εμφάνιση Google Updates & Πολιτική αναστολής λογαριασμού Video 360

December 1, 2022

Η Google έχει πραγματοποιήσει αρκετές ενημερώσεις στην πολιτική απόρριψης διαφημίσεων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, εστιάζοντας κυρίως στο να δώσει στους διαφημιζόμενους περισσότερο πλαίσιο σχετικά με το γιατί απορρίφθηκαν οι διαφημίσεις τους. Τον Ιανουάριο, η Google ενημέρωσε την Πολιτική προορισμών διαφημίσεων για να απαιτήσει από τις διευθύνσεις URL προορισμού σε μια προσβάσιμη σελίδα προορισμού. Τον Μάρτιο, η εταιρεία ενημέρωσε την πολιτική της Μη διαθέσιμο βίντεο για να απαιτεί διαφημίσεις βίντεο σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούνται. Τον Μάιο, η Google εφάρμοσε τον κανόνα 3-strike για διαφημίσεις που απορρίφθηκαν Οι διαφημιζόμενοι που έχουν απορριφθεί τρεις διαδοχικές διαφημίσεις θα τεθούν σε αναστολή των λογαριασμών τους.

Για να ολοκληρωθεί το έτος, η Google θα ενημερώσει την πολιτική αναστολής λογαριασμού για χρήστες Display and Video 360 τον Δεκέμβριο του 2022. Η νέα πολιτική θα διευκρινίσει ποιες παραβάσεις θα συνιστούσαν αναστολή λογαριασμού, όπως:

Η Google ανακοίνωσε ότι θα λάβει σκληρότερα μέτρα κατά των διαφημιζόμενων που παραβιάζουν τις πολιτικές της. Εκτός από τις προηγουμένως ανακοινωθείσες παραβάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αναστολή, η Google είπε επίσης ότι οι λογαριασμοί συνεργατών ενδέχεται επίσης να ανασταλούν εάν διαπιστωθεί ότι οι διαφημιζόμενοι εντός του λογαριασμού συνεργάτη έχουν παραβιάσει επανειλημμένα την πολιτική.

Σύμφωνα με την Google, ως σοβαρή παράβαση ορίζεται η «σοβαρή παράβαση που οδηγεί σε κακή εμπειρία χρήστη». Παραδείγματα τέτοιων παραβιάσεων περιλαμβάνουν την προώθηση μη εξουσιοδοτημένων φαρμακείων, τη συμμετοχή σε συντονισμένες παραπλανητικές πρακτικές και τη δημοσίευση πορνογραφικού περιεχομένου.

Οποιοσδήποτε διαφημιζόμενος διαπιστωθεί ότι είναι επανειλημμένα ή κυρίως ένοχος για κατάφωρες παραβάσεις κινδυνεύει να ανασταλεί ο λογαριασμός του. Η Google συνιστά σε όλους τους διαφημιστές να εξοικειωθούν με τις πολιτικές της για να αποφύγουν τυχόν προβλήματα.

Η Google ενημέρωσε πρόσφατα τη σελίδα Πολιτικές Διαφημίσεων και Αναστολές Λογαριασμών για να δώσει στους διαφημιζόμενους περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τις παραβιάσεις πολιτικών και τον τρόπο επανεξέτασης μιας αναστολής λογαριασμού.

Η νέα σελίδα περιγράφει την προσέγγιση της Google για την επιβολή πολιτικών, η οποία βασίζεται στην ανθρώπινη αλληλεπίδραση και την αυτοματοποίηση για τον εντοπισμό παραβιάσεων. Η Google παρείχε επίσης περισσότερες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διόρθωσης αυτών των παραβιάσεων.

Οι διαφημιστές μπορούν να υποβάλουν ένσταση για αναστολές λογαριασμών εάν πιστεύουν ότι έχουν τιμωρηθεί άδικα. Νέα σελίδα που περιγράφει τη διαδικασία προσφυγών.

Αυτή η ενημέρωση αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών της Google για τη βελτίωση της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών πολιτικών της.

Το Search Engine Journal παρουσίασε μια νέα κατηγορία, τις Ειδήσεις. Αυτή η κατηγορία θα είναι αφιερωμένη σε ειδησεογραφικά στοιχεία που σχετίζονται με τις μηχανές αναζήτησης και τον κλάδο των μηχανών αναζήτησης.

Στόχος αυτής της κατηγορίας είναι να παρέχει στους αναγνώστες έγκαιρες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο των μηχανών αναζήτησης. Εκτός από ειδήσεις, αυτή η κατηγορία θα περιέχει επίσης άρθρα γνώμης και σχόλια από ειδικούς στον τομέα.

Αν λοιπόν αναζητάτε τα τελευταία νέα για τις μηχανές αναζήτησης και τη βιομηχανία των μηχανών αναζήτησης, φροντίστε να δείτε τη νέα κατηγορία ειδήσεων του Search Engine Journal!

Η Google εξετάζει εάν η ανάλυση μεγάλων άρθρων θα μπορούσε να κάνει το περιεχόμενο λεπτό.
Σε ένα βίντεο με τις ώρες γραφείου της Αναζήτησης Google, η υπεύθυνη της Google, Lizzi Sassman, διαλύει μια κοινή παρανόηση σχετικά με το τι είναι λεπτό περιεχόμενο. Ο πραγματικός ορισμός του λεπτού π...
Διαβάστε περισσότερα
Το LinkedIn λανσάρει το Focused Inbox για να εμφανίζει περισσότερα σχετικά νέα.
Το LinkedIn αναβαθμίζει την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων με ένα νέο Focused Inbox σχεδιασμένο να μειώνει τα ανεπιθύμητα μηνύματα και να εμφανίζει πιο σχετικά μηνύματα. Την επόμενη φορά που θα συνδεθε...
Διαβάστε περισσότερα