Εκτίμηση για το έτος 2022

December 30, 2022

Φέτος, με τη βοήθεια των προσπαθειών του Search Central, το 2022 ήταν μια χρονιά γεμάτη γεγονότα για webmasters, εκδότες βίντεο και διαδικτυακούς πωλητές. Από την κυκλοφορία νέων αναφορών και λειτουργιών στο Search Console, όπως η αναφορά ευρετηρίου βίντεο τον Ιούλιο και οι αναφορές που έχουν σχεδιαστεί για διαδικτυακούς πωλητές και εκδότες κριτικών προϊόντων τον Σεπτέμβριο, μέχρι τον καθαρισμό παλαιού τύπου εργαλείων, όπως το Εργαλείο παραμέτρων URL τον Μάρτιο, φέτος έχουμε δει πολλά των αλλαγών. Επιπλέον, το Google Search Central εισήγαγε επίσης ένα νέο API για την επιθεώρηση URL στις αρχές του έτους. Για να κλείσει τη χρονιά με υψηλό επίπεδο, το Google Search Central ανυπομονεί για το τι φέρνει το 2023.

Φέτος, ο Daniel, μέλος της ομάδας Search Console, παρείχε νέους τρόπους οπτικοποίησης και σκέψης δεδομένων από το Search Console με τον οδηγό του στο [Monitoring Dashboard](https://developers.google.com/search/blog/2022/ 03/monitoring-dashboard){rel="nofollow"}. Επιπλέον, μας δίδαξε πώς να συνδέουμε το Search Console με το Looker Studio και κοινές στρατηγικές για οπτικοποίηση δεδομένων απόδοσης αναζήτησης.

Η ομάδα κυκλοφόρησε επίσης μια ανάρτηση κριτικής για το WebSpam που περιλαμβάνει το SpamBrain. Η ανάρτηση έγινε δεκτή από το οικοσύστημα της μηχανής αναζήτησης. Μετά από αυτό, ο Danny και ο Alan δημοσίευσαν ιστολόγιο σχετικά με διάφορες ενημερώσεις κατάταξης, όπως η [Βασική Ενημέρωση Μαΐου 2022](/search/blog/2022/05 / Μάιος - 2022 - βασική - ενημέρωση), η [Κατάταξη κριτικής προϊόντων ένα έτος μετά]( / αναζήτηση / blog / 2022 / 03 / product - review - ranking - one year - on), και η [Χρήσιμη ενημέρωση περιεχομένου]( / search / blog / 2022 / 08 / helpful - content - update ){rel="nofollow" }. Αυτές οι αναρτήσεις ιστολογίου μεταφράστηκαν αργότερα στη δική τους τεκμηρίωση βοήθειας με τίτλο Guide to Ranking Systems.

Η Lizzi και η Cherry προσπάθησαν σκληρά να ανανεώσουν τις παλιές Οδηγίες για Webmaster σε μια πιο διαχειρίσιμη έκδοση και να αντικαταστήσουν τα παλιά στιγμιότυπα οθόνης των αποτελεσμάτων αναζήτησης με αφηρημένα διαγράμματα που θα βοηθήσουν στην τοπική προσαρμογή. Ακολούθησε μια ενημέρωση 15 MB στην τεκμηρίωσή μας, η οποία προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο διαδίκτυο.

Επιστρέψαμε επίσης σε διαπροσωπικές εκδηλώσεις και είναι υπέροχο να βλέπουμε την κοινότητά μας πρόσωπο με πρόσωπο ξανά. Ο Martin έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια, ο John και η Lizzi ηχογράφησαν ακόμη και ένα podcast σε ένα συνέδριο SEO! Τώρα έχουμε πάνω από 50 επεισόδια podcast διαθέσιμα για να τα απολαύσουν οι χρήστες.

Ανανέωση των Οδηγιών για Webmasters | 15 MegaBytes Ενημέρωση | Επεισόδια Podcast

Η Ομάδα Σχέσεων Αναζήτησης Google έχει καθιερωθεί σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων τον περασμένο χρόνο. Σε πρόσφατη ανακοίνωση, το μέλος της ομάδας Gary Illyes αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας μπορεί πλέον να βρεθεί στο Mastodon και στο LinkedIn, εκτός από την ήδη καθιερωμένη παρουσία στο Twitter. Με αυτούς τους νέους λογαριασμούς, οι θαυμαστές της ομάδας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους πιο άμεσα από πριν και να προτείνουν σχόλια, ιδέες ή να μοιραστούν αστείες εικόνες γάτας.

Ο Gary ενθαρρύνει όλους να επικοινωνήσουν μέσω Twitter εάν έχουν ερωτήσεις ή προτάσεις και ανυπομονούν για ένα φανταστικό 2023! Μπορείτε να ακολουθήσετε τον Gary Illyes στο garyillyes.com. Μπορείτε να ακολουθήσετε την υπόλοιπη Ομάδα Σχέσεων Αναζήτησης Google στο Twitter και σε άλλες πλατφόρμες όπως το Mastodon και το LinkedIn.

Ανακαλύψτε τι νέο υπάρχει στο Search Central Live 2022
Η ομάδα του Google Search Central είναι απασχολημένη και ενθουσιασμένη να φιλοξενήσει το Search Central Live (πρώην Συνέδριο Webmaster) σε όλο τον κόσμο, με πρόσφατες εκδηλώσεις στη Σιγκαπούρη και στο...
Διαβάστε περισσότερα
Το Twitter ξεκινά νέα διαδικασία παραπόνων για λογαριασμούς που έχουν τεθεί σε αναστολή
Το Twitter θα κάνει σημαντικές αλλαγές στην πολιτική αναστολής του λογαριασμού του από την 1η Φεβρουαρίου 2021. Οι χρήστες μπορούν πλέον να υποβάλουν ένσταση για αναστολές λογαριασμών και θα αξιολογηθ...
Διαβάστε περισσότερα