Γνωρίστε μια σειρά βίντεο σχετικά με τη δημιουργία εσόδων από βιώσιμο ιστότοπο

April 12, 2021

Μια νέα σειρά ιστότοπων βιώσιμης δημιουργίας εσόδων είναι πλέον διαθέσιμη στο Search Central και στο κανάλι Google AdSense στο YouTube. Αυτή η σειρά εστιάζει στις βέλτιστες πρακτικές για άτομα που δημιουργούν ή διαχειρίζονται και δημιουργούν έσοδα από περιεχόμενο στο διαδίκτυο, αναγνωρίζοντας πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό και βοηθώντας τους με πόρους και τομείς εστίασης... όλα σε ένα μέρος !

Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι ο οργανικός κόσμος και ο κόσμος που δημιουργεί έσοδα είναι πολύ διαφορετικοί, η αλήθεια είναι ότι ανεξάρτητα από το ποιος είστε, όλα μπορούν να ενσωματωθούν σε αυτό το μάντρα - Εστίαση στους χρήστες σας: Δημιουργήστε εξαιρετικό περιεχόμενο.

Καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς, η Aurora και οι δύο συνδιοργανωτές της alter ego Organica (πρωταθλητής αναζήτησης) και Monetized (γκουρού δημοσίευσης) μοιράζονται πολιτικές, οδηγίες και βέλτιστες πρακτικές σχετικά με τις διακυμάνσεις της κυκλοφορίας, [Περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστη](https ://www.youtube.com /watch?v=GKq9C0GlqfQ){rel="nofollow"},διπλότυπο και [Skinny](https:/ περιεχόμενο /www.youtube.com/watch?v=ZLTz3KRsy4k){rel="nofollow"}, μεταξύ άλλων θεμάτων.

Για να πλοηγηθείτε σε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά, η ομάδα του Search Central έπρεπε να είναι δημιουργική για το πώς να μοιράζεται τις βέλτιστες πρακτικές, ενώ παραμένει ασφαλής. Μετατρέποντας το σπίτι τους σε σκηνικό ταινιών, μπόρεσαν να συνεχίσουν να δημιουργούν περιεχόμενο για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον ιστό.

Τα μελλοντικά επεισόδια της σειράς θα περιλαμβάνουν χρήσιμα εργαλεία όπως Search Console, [Κέντρο πολιτικών εκδοτών](https:// υποστήριξη. google.com/adsense/answer/10008391){rel="nofollow"} και Site Kit — ισχυρά όταν χρησιμοποιούνται μαζί με την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Φροντίστε να εγγραφείτε στο Search Central channel για να μαθαίνετε πρώτοι πότε ένα νέο αναρτήθηκε το βίντεο.

Επέκταση της υποστήριξης για την κοινότητα βοήθειας του τηλεφωνικού κέντρου Ασίας-Ειρηνικού
Η Κεντρική Κοινότητα Βοήθειας Αναζήτησης Google είναι πλέον διαθέσιμη στα Κινεζικά, Κορεάτικα, Βιετναμέζικα και Ταϊλανδέζικα, μετά την κυκλοφορία της κοινότητας σε άλλες αγορές όπως η Πολωνία, η Τουρκ...
Διαβάστε περισσότερα
Αλλαγές στο FeedBurner
Η Google θα κάνει κάποιες αλλαγές στο εργαλείο διαχείρισης RSS, το FeedBurner, τους επόμενους μήνες. Από τον Ιούλιο, η πλατφόρμα θα μεταβεί σε μια πιο σύγχρονη υποδομή, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμέν...
Διαβάστε περισσότερα