Αποκαλύψτε τα μυστήρια του συστήματος κατάταξης αναζήτησης Google με τον νέο μας οδηγό.

November 21, 2022

Τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022, η Google κυκλοφόρησε μια νέα κεντρική σελίδα που ονομάζεται "Οδηγός για το σύστημα κατάταξης αναζήτησης της Google", διευκολύνοντας τους δημιουργούς και άλλους να μάθουν για το διάσημο σύστημα αυτόματης κατάταξης της Google. Η νέα σελίδα θα σας βοηθήσει επίσης να επικοινωνήσετε με τον τρόπο λειτουργίας του συστήματός τους και να ενημερώσετε το σύστημα. Στο παρελθόν, ο όρος "ενημέρωση" χρησιμοποιήθηκε συχνά ως όνομα ενός συγκεκριμένου συστήματος κατάταξης, για παράδειγμα όταν εισήγαγαν το σύστημά τους για τη μέτρηση της εμπειρίας σελίδας, ονομαζόταν "ενημέρωση εμπειρίας σελίδας". Πρόσφατα, ενημέρωσαν το σύστημά τους για την αξιολόγηση της χρησιμότητας του περιεχομένου και το ονόμασαν «Useful Content Update». Μπορείτε να βρείτε αυτές τις ενημερώσεις στο Google's Blog. Μπορείτε να βρείτε τον νέο οδηγό εδώ.

Όταν κάνετε βελτιώσεις σε ένα σύστημα, μπορεί να προκαλεί σύγχυση η διάκριση μεταξύ ενός συστήματος και μιας ενημέρωσης. Για να γίνει αυτό πιο εύκολο, η Google χρησιμοποιεί πιο ακριβή γλώσσα. Για παράδειγμα, πείτε "Helpful Content System" αντί για "Helpful Content Updates". Επιπλέον, οι σελίδες βοήθειάς τους θα ανανεωθούν για να αντικατοπτρίζουν αυτήν την αλλαγή ορολογίας.

Για να εξηγήσει περαιτέρω το σύστημα κατάταξής της, η Google δημιούργησε αρκετές χρήσιμες σελίδες φέτος, όπως Λίστα ενημερώσεων κατάταξης αναζήτησης Google .Αυτό Η σελίδα παρέχει στους κατόχους ιστοτόπων πληροφορίες σχετικά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κατάταξης στην Αναζήτηση Google.

Η Αναζήτηση Google ενημερώνει συνεχώς το βασικό της σύστημα κατάταξης, το σύστημα χρήσιμου περιεχομένου, το σύστημα ελέγχου προϊόντων και το σύστημα ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων, προκειμένου να διασφαλίσει ότι στους χρήστες παρέχεται μόνο το καλύτερο περιεχόμενο. Για να βοηθήσει τους κατόχους ιστοτόπων να παραμείνουν ενήμεροι για όλες αυτές τις αλλαγές, η Google έχει δημιουργήσει ορισμένους πόρους για την παροχή καθοδήγησης.

Ο πρώτος πόρος είναι Βασικές ενημερώσεις για την Αναζήτηση Google και τον ιστότοπό σας. Αυτό περιγράφει πώς λειτουργούν οι ενημερώσεις στο βασικό του σύστημα κατάταξης και πώς οι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να αξιολογήσουν και ενδεχομένως να βελτιώσουν το περιεχόμενό τους. Ομοίως, η Η Ενημέρωση Χρήσιμου Περιεχομένου της Αναζήτησης Google και ο ιστότοπός σας εξηγεί πώς λειτουργεί το χρήσιμο σύστημα περιεχομένου του στις αρχές και παρέχει καθοδήγηση για την αξιολόγηση και τη βελτίωση του περιεχομένου. Επίσης, η Ενημέρωση κριτικών προϊόντων της Αναζήτησης Google και ο ιστότοπός σας δείχνει πώς λειτουργεί το σύστημα ελέγχου προϊόντων και οι στρατηγικές για αξιολόγηση και βελτιστοποίηση περιεχομένου. Τέλος, η Αναζήτηση Google για Ανεπιθύμητα Ενημερώσεις και ο ιστότοπός σας περιγράφει τις λεπτομέρειες πίσω από το σύστημα ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων και την ποιότητα των προτάσεων σχετικά με το τι πρέπει να αξιολογηθεί.

Τέλος, η Google δημιούργησε επίσης έναν νέο πόρο που ονομάζεται Google Search Essentials. Αυτό έχει σχεδιαστεί για χρήστες που μόλις ξεκινούν με την Αναζήτηση Google· καλύπτει όλα τα βασικά που χρειάζονται για να ξεκινήσετε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτά τα έγγραφα ή πόρους, δημοσιεύστε στην Κοινότητα βοήθειας του Κέντρου αναζήτησης ([νήμα φόρουμ στην Κοινότητα βοήθειας του Κέντρου αναζήτησης](https://support.google.com/webmasters/thread /189579453)) Άτομα Τα σχόλια ή οι ερωτήσεις μπορούν να αφεθούν εδώ ή μπορούν να στείλουν σχόλια απευθείας κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποστολή σχολίων" στο κάτω μέρος κάθε σελίδας σε αυτό το Κέντρο Τεκμηρίωσης

Οι χρήστες δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη ότι το Twitter θα επιβιώσει
Το απόγευμα της Πέμπτης, η μαζική έξοδος εργαζομένων από το Twitter έκανε πολλούς να συνειδητοποιήσουν ότι η εταιρεία ήταν στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Η τάση ξεκίνησε από την Kylie Robison (@kyliebyte...
Διαβάστε περισσότερα
Εγγραφείτε στις Ώρες Γραφείου Google SEO τον Νοέμβριο
Η Google μόλις ολοκλήρωσε την έκδοση Νοεμβρίου του SEO Office Hours, όπου μέλη της ομάδας Αναζήτησης Google έδωσαν απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Η πλήρης ηχογράφηση είναι διαθέσιμη στο YouTube και μι...
Διαβάστε περισσότερα