Αναζήτηση για Unconference εντός επιστροφών.

June 9, 2021

Η Google φιλοξενεί μια άλλη Κεντρική Εικονική Αποσυνδιάσκεψη Αναζήτησης στις 21 Ιουνίου 2021 στις 3 μ.μ. UTC. Αυτή η εκδήλωση είναι ιδανική για ιδιοκτήτες ιστότοπων, SEO, προγραμματιστές, επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ, εκδότες και ομάδες προϊόντων Google για να συνεργαστούν και να συζητήσουν τρόπους δημιουργίας περισσότερης αξίας για την κοινότητα.

Η μη διάσκεψη είναι μια διαδραστική εκδήλωση με επίκεντρο τη συνομιλία. Εγγραφή εκδήλωσης είναι πλέον ανοιχτή. Ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής, οι συμμετέχοντες καλούνται να επιλέξουν δύο συνεδρίες που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν.

Με περιορισμένες διαθέσιμες τοποθεσίες, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλεγούν με βάση το πλαίσιο και τα δημογραφικά στοιχεία για να λάβουν έναν καλό συνδυασμό απόψεων στην εκδήλωση. Η επιβεβαίωση της δήλωσης εγγραφής θα σταλεί ταχυδρομικά έως τις 16 Ιουνίου.

Μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια πρόσκληση να συμμετάσχουν σε άλλους συμμετέχοντες, οικοδεσπότες και οικοδεσπότες συσκέψεων σε μια κλήση συνδιάσκεψης στο Google Meet στις 20 Ιουνίου.

Οι συνεδρίες δεν θα καταγράφονται· ωστόσο, οι αναρτήσεις ιστολογίου μετά την εκδήλωση θα περιέχουν ορισμένες σημαντικές γνώσεις.

Σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στην Αναζήτηση Google; Τότε δεν θέλετε να χάσετε την εικονική μη διάσκεψη του Search Central!

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, θα έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε προτάσεις για νέες δυνατότητες και αλλαγές και να ρίξετε μια κλεφτή ματιά σε άλλες διασκεδαστικές εκπλήξεις. Φροντίστε να αποθηκεύσετε την τοποθεσία σας πριν από τις 14 Ιουνίου για να μην χάσετε.

Ενημέρωση φίλτρων κανονικής έκφρασης στο Search Console: Γρήγορες συμβουλές
Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα βελτιώσεις στο φιλτράρισμα δεδομένων των αναφορών απόδοσης του Search Console. Αυτή η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα δεδομένα αναφορών χρησιμοποιώ...
Διαβάστε περισσότερα
Βελτιώστε το περιεχόμενό σας με τα αναλυτικά στοιχεία του Search Console.
Η Google ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Search Console Insights, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους δημιουργούς περιεχομένου να κατανοούν καλύτερα την απόδοση του περιεχομένου του...
Διαβάστε περισσότερα