Αλλαγές στο FeedBurner

April 14, 2021

Η Google θα κάνει κάποιες αλλαγές στο εργαλείο διαχείρισης RSS, το FeedBurner, τους επόμενους μήνες. Από τον Ιούλιο, η πλατφόρμα θα μεταβεί σε μια πιο σύγχρονη υποδομή, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες θα κλείσουν. Αυτό περιλαμβάνει συνδρομές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ορισμένες λειτουργίες διαχείρισης ροών.

Για τους χρήστες που χρησιμοποιούν το FeedBurner για τη διαχείριση των συνδρομητών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η Google συνιστά λήψη των συνδρομητών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ώστε να μπορείτε να κάνετε μετεγκατάσταση στο νέο συνδρομητική υπηρεσία email. Τα δεδομένα θα είναι διαθέσιμα για λήψη μετά τον Ιούλιο. Άλλες λειτουργίες που θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αλλαγής της διεύθυνσης URL, της πηγής ροής, του τίτλου και των μεταδεδομένων podcast, βασική ανάλυση των αιτημάτων ροής και τη δυνατότητα δημιουργίας ετικετών συνημμένων για αρχεία MP3.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι κάνουμε κάποιες αλλαγές στο FeedBurner. Αυτές οι αλλαγές θα μας επιτρέψουν να διατηρήσουμε το FeedBurner σε λειτουργία, αλλά συνειδητοποιούμε επίσης ότι μπορεί να σημαίνουν επιπλέον δουλειά για ορισμένους από τους χρήστες μας για να βρουν εναλλακτικές λύσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές και τα επόμενα βήματα, ανατρέξτε στο Κέντρο βοήθειας του FeedBurner.

Γνωρίστε μια σειρά βίντεο σχετικά με τη δημιουργία εσόδων από βιώσιμο ιστότοπο
Μια νέα σειρά ιστότοπων βιώσιμης δημιουργίας εσόδων είναι πλέον διαθέσιμη στο Search Central και στο κανάλι Google AdSense στο YouTube. Αυτή η σειρά εστιάζει στις βέλτιστες πρακτικές για άτομα που δημ...
Διαβάστε περισσότερα
Ενημέρωση εμπειρίας ιστότοπου: χρονοδιάγραμμα, εργαλεία και άλλες λεπτομέρειες.
Η Google ανακοίνωσε ότι η "Ενημέρωση εμπειρίας σελίδας" θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως στα τέλη Αυγούστου 2021. Η ενημέρωση θα λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως η ταχύτητα φόρ...
Διαβάστε περισσότερα