Ένα χρονοδιάγραμμα για τη μεταφορά αξιολογήσεων ποιότητας ιστότοπου στον υπολογιστή σας.

November 4, 2021

Η Google ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να χρησιμοποιεί την εμπειρία σελίδας ως σήμα κατάταξης για την αναζήτηση επιτραπέζιων υπολογιστών τον Φεβρουάριο του 2022. Η ανάπτυξη θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2022. Αυτή η αλλαγή βασίζεται στα ίδια Σήματα Εμπειρίας Σελίδας που κυκλοφόρησαν για κινητές συσκευές νωρίτερα φέτος.

Τα σήματα εμπειρίας σελίδας περιλαμβάνουν παράγοντες όπως ο χρόνος φόρτωσης, η διαδραστικότητα και η σταθερότητα του περιεχομένου. Η Google σχεδιάζει να βοηθήσει τους κατόχους ιστότοπων να κατανοήσουν την απόδοση των σελίδων τους στην επιφάνεια εργασίας όσον αφορά την εμπειρία σελίδας, χρησιμοποιώντας την αναφορά Search Console, η οποία θα ξεκινήσει πριν η επιφάνεια εργασίας γίνει σήμα κατάταξης.

Οι ίδιες τρεις μετρήσεις Core Web Vitals - LCP, FID και CLS - θα ισχύουν πλέον για τις ταξινομήσεις για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Άλλες πτυχές των σημάτων εμπειρίας σελίδας, όπως η ασφάλεια HTTPS και οι μη παρεμβατικές παρενθετικές διαφημίσεις, θα παραμείνουν οι ίδιες. Η φιλικότητα προς τα κινητά θα συνεχίσει να είναι ένας παράγοντας στην κατάταξη των κινητών, αλλά όχι στην επιφάνεια εργασίας. Όταν ένας ιστότοπος έχει ξεχωριστές διευθύνσεις URL για υπολογιστές και κινητά και έχει διαμορφωθεί σωστά, η σηματοδότηση επιτραπέζιου υπολογιστή βασίζεται στη διεύθυνση URL που βλέπουν οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών.

Η Google ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει έναν νέο αλγόριθμο τον Μάιο του 2021 που θα λαμβάνει υπόψη την "εμπειρία σελίδας" ενός ιστότοπου κατά την κατάταξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Αυτό περιλαμβάνει παράγοντες όπως το εάν ο ιστότοπος είναι ασφαλής (HTTPS), η ταχύτητα φόρτωσης και η φιλική προς κινητά.

Η εταιρεία προσφέρει αρκετούς πόρους για να βοηθήσει τους webmasters να κατανοήσουν και να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία της σελίδας τους στο πλαίσιο προετοιμασίας για τις επερχόμενες αλλαγές. Αυτά περιλαμβάνουν αναρτήσεις ιστολογίου με λεπτομέρειες για τις αλλαγές, καθώς και συνδέσμους σε χρήσιμα φόρουμ και σελίδες Twitter.

Προσθέστε μια πλήρη περιγραφή στην αγγελία εργασίας σας για να βοηθήσετε τα άτομα που αναζητούν εργασία να κατανοήσουν τις αναρτήσεις εργασίας σας.
Εντοπίσαμε μια ευκαιρία να βελτιώσουμε τη σελίδα ανάρτησης εργασίας και πρέπει απλώς να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο πεδίο "Περιγραφή". Στην ενότητα "Περιγραφή" που δημοσιεύτηκε στη...
Διαβάστε περισσότερα
Ένα χρόνο στο Κέντρο Αναζήτησης Google
Πριν από ένα χρόνο, οι Webmasters της Google ανακοίνωσαν ότι θα μετονομάσουν το Κέντρο Αναζήτησης Google και θα λανσάρουν έναν νέο ιστότοπο. Φέτος, εργάζονται για τη βελτίωση του περιεχομένου, τη σύντ...
Διαβάστε περισσότερα