Πώς να αποφύγετε το πρόβλημα της αποπροσαρμογής του ευρετηρίου της Google – μηδενικά μυστικά seo

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για τους ειδικούς SEO είναι η αποπροσαρμογή των τομέων τους από την Google. Έχετε πληρώσει καλά χρήματα για έναν καλό παλιό τομέα για το ιδιωτικό σας δίκτυο ιστολογίων, αλλά μετά από λίγους μήνες η Google καταργεί το ευρετήριο του τομέα σας και όλος ο χρόνος και τα χρήματα που ξοδεύετε σε αυτόν τον τομέα έχουν χαθεί.

Εδώ σε αυτήν την ανάρτηση θα συζητήσουμε πώς να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, αλλά πρώτα για να έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το πώς να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, πρέπει πρώτα να συζητήσουμε πώς η Google αποφάσισε να αφαιρέσει το ευρετήριο ενός Τομέα. Με άλλα λόγια, ποια είναι τα μέτρα που λαμβάνει η Google για να επισημάνει έναν τομέα ως ανεπιθύμητο και μάλιστα υπερβολικά ανεπιθύμητο! να αποδείξουμε.

Κατά κάποιο τρόπο αυτή είναι η ιστορία του πώς δημιουργήθηκε το Smart SEO Hosting! Με τα χρόνια χάσαμε πολλούς καλούς πολύτιμους τομείς (1.000 δολάρια ο καθένας) σε σημείο που είπαμε αρκετά είναι αρκετά και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια προσφορά φιλοξενίας SEO από την αρχή που είναι μπροστά από τον αλγόριθμο της Google όχι χρόνια πίσω.

Ανατρέξαμε στη δική μας εμπειρία και βρήκαμε μοτίβα που ήταν προβληματικά και ένα προς ένα τα ξεφορτωθήκαμε όλα.

Αλλά πρώτα, όπως υποσχεθήκαμε, ας μιλήσουμε για τον νέο μας Θεό, το "Google" !!

Πώς η Google επισημαίνει έναν ιστότοπο ως ανεπιθύμητο;

Η Google από τεχνική άποψη και από άποψη πόρων έχει στη διάθεσή της 3 διαφορετικά όπλα όταν πρόκειται για τον εντοπισμό ιστολογίων SPAM:

1. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας

Το περιεχόμενο του ιστότοπου είναι η πιο εύκολα διαθέσιμη πηγή για να εξετάσει η Google. Και υπάρχουν πολλά λάθη αρχάριων που μπορεί να κάνουν κάποιοι για να καταλήξουν στην κακή πλευρά του αλγόριθμου της Google.

2. Συνολικά τεχνικά αποτυπώματα δικτύου ιδιωτικών ιστολογίων

Εδώ έρχονται να παίξουν τα περισσότερα φιλοξενία SEO και δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά αποτυγχάνουν. Όχι μόνο αποτυγχάνουν αλλά γίνονται οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι blog SEO!

Υπάρχουν πολλές παράμετροι που σχετίζονται με IP τις οποίες η Google μπορεί να ελέγξει και να τις χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει σχέση μεταξύ τομέων, όπως rDNS, Name Servers, κατηγορίες IP, εγγραφές IP whois, κέντρα δεδομένων κάθε IP, εταιρείες που κατέχουν κάθε IP και ιστορικό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για κάθε IP (Don Μην ανησυχείτε Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με όλα αυτά τα θέματα. Θα τα συζητήσουμε όλα στην επόμενη ενότητα! )

3. Χειροκίνητες ενέργειες

Αυτό συμβαίνει όταν ένας εργοδότης της Google ελέγχει με μη αυτόματο τρόπο ένα από τα ιστολόγιά σας και αποφασίζει ότι το ιστολόγιο είναι SPAM και καταργεί μη αυτόματα και οριστικά τον ιστότοπό σας από το ευρετήριο Google. Μην ανησυχείτε όμως, στο τελευταίο μέρος αυτής της σειράς ιστολογίου θα σας δείξουμε μερικές απλές γραμμές κωδικών για να προσθέσετε στο .htaccess σας και να ελαχιστοποιήσετε σημαντικά αυτόν τον κίνδυνο.

Στην επόμενη ανάρτηση ιστολογίου αυτής της σειράς θα μιλήσουμε για το πώς να αποφύγετε απλά λάθη περιεχομένου ιστότοπου για να πετάξετε μυστικά κάτω από το ραντάρ της Google. Κάντε κλικ εδώ: « 10 ενέργειες περιεχομένου που πρέπει να κάνετε για να σώσετε το ιστολόγιό σας από την αποευρετηρίαση » για να διαβάσετε την υπόλοιπη σειρά.