Γιατί η ύπαρξη περισσότερων εισερχόμενων συνδέσμων είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για το seo σας.

Οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης στη σελίδα σας (SEO). Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μαζί σας μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε εισερχόμενους συνδέσμους και να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο δημοφιλή.

Τι είναι ένας εισερχόμενος σύνδεσμος;

Ένας εισερχόμενος σύνδεσμος είναι ένας υπερσύνδεσμος από έναν ιστότοπο σε έναν άλλο. Αποτελούν το ψωμί και το βούτυρο της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης και είναι επίσης μια σημαντική πτυχή της διαδικτυακής παρουσίας της επωνυμίας σας.

Αποτελούν μέτρο δημοτικότητας (όσο πιο δημοφιλής είναι ο άλλος ιστότοπος, τόσο περισσότερα άτομα θα είναι πιθανό να συνδεθούν με εσάς), σημασία (όσο πιο έγκυρος είναι ο ιστότοπός σας, τόσο περισσότερα άτομα θα είναι πιθανό να συνδεθούν με εσάς), αξιοπιστία (το πιο αξιόπιστοι στον τομέα σας, τόσο πιο πιθανό είναι οι άνθρωποι να θέλουν να συνδεθούν μαζί σας) και συνάφεια (οι σύνδεσμοι μπορούν να θεωρηθούν ως ένδειξη ότι το περιεχόμενό σας ταιριάζει καλά με αυτό που αναζητούν).

Ένας εισερχόμενος σύνδεσμος είναι ένας τύπος υπερ-σύνδεσης σε ιστότοπο τρίτου μέρους που οδηγεί στον ιστότοπό σας.


  • Ένας εισερχόμενος σύνδεσμος είναι ένας τύπος υπερ-σύνδεσης σε ιστότοπο τρίτων που οδηγεί στον ιστότοπό σας. Με άλλα λόγια, είναι η απλούστερη μορφή διαφήμισης για κάθε επιχείρηση. Είναι επίσης ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τον καθορισμό του τρόπου με τον οποίο η Google θα κατατάξει τον ιστότοπό σας (περισσότερα για αυτό αργότερα).

  • Οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι οδηγούν πίσω στη σελίδα σας και λένε στην Google ότι είστε αρκετά σημαντικοί για να θέλουν και άλλα άτομα να επισκέπτονται άτομα σαν κι αυτούς. Όσο πιο δημοφιλείς είστε, τόσο πιο πιθανό είναι και άλλοι να θέλουν να συνδεθούν ξανά μαζί σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ύπαρξη πολλών καλών εισερχόμενων συνδέσμων μπορεί να είναι τόσο σημαντική: δείχνει στην Google ότι αυτά που έχουν βρει στις “Αναζητήσεις Google” από χρήστες είναι αρκετά πολύτιμα για άλλες μηχανές αναζήτησης όπως το Bing ή το Yahoo! Η αναζήτηση (η οποία χρησιμοποιεί πολλά στοιχεία από την Google) θα ήταν επίσης αρκετά επιθυμητή."

Οι εισερχόμενες συνδέσεις πρέπει να αποτελούν μέρος της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης εκτός σελίδας (SEO).


Οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι αποτελούν κρίσιμο μέρος της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης εκτός σελίδας (SEO). Οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν εισερχόμενους συνδέσμους ως μέτρο δημοτικότητας. Όταν άλλοι ιστότοποι συνδέονται με τον δικό σας, λέει στην Google ότι το περιεχόμενό σας είναι αρκετά σημαντικό ώστε οι άλλοι να το συζητούν στον δικό τους ιστότοπο - κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες κατατάξεις και περισσότερη επισκεψιμότητα για εσάς!

Στην πραγματικότητα, ο αλγόριθμος κατάταξης σελίδων της Google χρησιμοποιεί τόσο παράγοντες στη σελίδα (όπως χρήση λέξεων-κλειδιών) όσο και παράγοντες εκτός σελίδας (όπως εισερχόμενους συνδέσμους από άλλους ιστότοπους). Ο αλγόριθμος της Google εξετάζει πόσα άτομα συνδέονται με τη σελίδα σας όταν αναλύει πόσο δημοφιλής είναι η σελίδα σας και εξετάζει επίσης πόσο σχετικές είναι αυτές οι σελίδες με το περιεχόμενο της σελίδας σας. Με άλλα λόγια: αν κάποιος άλλος πιστεύει ότι αυτό που έχετε να πείτε αξίζει να το μοιραστεί με το κοινό του, τότε είναι πολύ καλές οι πιθανότητες να το σκεφτεί και η Google! Επομένως, εάν θέλετε να βελτιώσετε την κατάταξή σας στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google, η καταβολή προσπάθειας για τη συλλογή ποιοτικών εισερχόμενων συνδέσμων θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε ποιοτικούς εισερχόμενους συνδέσμους. Θα χρειαστεί να το δουλέψετε διαφορετικά μπορεί να συμβεί φυσικά. Μια άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσετε το δικό σας ιδιωτικό δίκτυο ιστολογίων.


Μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε ποιοτικούς εισερχόμενους συνδέσμους. Θα χρειαστεί να το δουλέψετε διαφορετικά μπορεί να συμβεί φυσικά. Μια άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσετε το δικό σας ιδιωτικό δίκτυο ιστολογίων. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείτε ένα δίκτυο τοποθεσιών που συνδέονται μεταξύ τους, έτσι ώστε κάθε ιστότοπος να επωφελείται από την επισκεψιμότητα που προέρχεται από τους άλλους ιστότοπους του δικτύου. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τις μικρές επιχειρήσεις και τις νεοφυείς επιχειρήσεις που δεν έχουν μεγάλο προϋπολογισμό για πληρωμένη διαφήμιση ή καμπάνιες PPC με το Google Adwords ή το Bing Ads, να οδηγήσουν την ποιοτική επισκεψιμότητα πίσω στους ιστοτόπους τους χωρίς να ξοδέψουν τα χρήματα!

Μια άλλη επιλογή είναι η αγορά συνδέσμων από υπηρεσίες όπως το Fiverr, οι οποίες είναι φθηνές αλλά γενικά δεν περνούν μεγάλη αξία SEO στον ιστότοπό σας. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτή τη μέθοδο λήψης περισσότερων backlinks, μιλήστε πρώτα με έναν επαγγελματία SEO πριν αποφασίσετε πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψετε σε αυτούς τους τύπους υπηρεσιών, επειδή θα μπορούσαν να κοστίσουν περισσότερο από ό,τι αξίζουν εάν αξίζουν. δεν έγινε καλά!

συμπέρασμα

Συνοπτικά, περισσότεροι εισερχόμενοι σύνδεσμοι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για το SEO σας. Μην φοβάστε να τους ζητήσετε (ή να προσφέρετε να το κάνετε για άλλους ανθρώπους), επειδή μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε ποιοτικούς εισερχόμενους συνδέσμους. Θα χρειαστεί να το δουλέψετε για να συμβεί φυσικά. Η τελική επιλογή είναι να δημιουργήσετε το δικό σας ιδιωτικό δίκτυο ιστολογίων με τη βοήθεια ενός παρόχου φιλοξενίας SEO.