The Newbie Guide to White Papers

Λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων στις αρχές του 21ου αιώνα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ πηγαίνει σε διαδικτυακά μέσα. Καθώς δίνεται ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στο Διαδίκτυο στη λήψη αποφάσεων σχετικά με τις αγορές, εάν δεν ενισχύσετε το διαδικτυακό σας παιχνίδι A, τα αποτελέσματα θα είναι ανεπιθύμητα.

Λόγω του γεγονότος ότι υπάρχει μια αμέτρητη μέθοδος για την προώθηση των επιχειρήσεων μέσω του Διαδικτύου, θα σας έκανε πολύ καλό να είστε καλά έμπειροι σε διαφορετικές μεθόδους.

Μια μέθοδος για να τυλίξετε σε πιθανές επιχειρήσεις είναι ένα στοιχείο γνωστό ως λευκό χαρτί. Είναι πιθανό να το έχετε συναντήσει, αν και ακατάληπτα ως τις πραγματικές έννοιες και τις χρήσεις τους. Σε περίπτωση που αυτό ισχύει για εσάς, έφτιαξα αυτόν τον σύντομο οδηγό για αρχάριους.

Ορισμός

Υπάρχουν παραλλαγές ως προς το τι ακριβώς είναι ένα λευκό χαρτί. Η πλειονότητα απλώς θα το χρησιμοποιήσει σε περιβάλλοντα που βλέπει ότι άλλοι το χρησιμοποιούν, τίποτα περισσότερο. Τι ακριβώς σημαίνει λευκό χαρτί;

Από προσωπική άποψη, μια λευκή βίβλος είναι μια εγγραφή με πραγματικά στοιχεία και στοιχεία ενός οργανισμού, ενώ παραμένει ένα διαφημιστικό έγγραφο. Εναλλακτικά, είναι ένα κομμάτι που δίνει μια εικόνα για τον οργανισμό σας, που τονώνει την επιχείρησή σας. Άλλοτε αληθινό, άλλοτε κατασκευασμένο, είναι για τον αναγνώστη να ακολουθήσει μια πορεία δραστηριότητας που θέλει.

Τα χαρακτηριστικά ενός καλού λευκού χαρτιού είναι:

  • Παρέχει πραγματική έρευνα και στατιστικά στοιχεία.

  • Προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες στον χρήστη.

  • Είναι προσαρμοσμένο ώστε να επηρεάζει τον αναγνώστη.

  • Είναι επίσης ενδιαφέρον να το διαβάσετε.

Εκτός από αυτά, δεν υπάρχουν περιορισμοί στη σύνταξη μιας λευκής βίβλου. Έχετε την ελευθερία της αυθαιρεσίας και του αυθορμητισμού στο γράψιμό σας.

Χρήσεις λευκού χαρτιού.

  • Τα χαρτιά που χρησιμοποιούνται για τη λήψη διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – Δεν είναι υποχρεωτικό να προσπαθείτε να κάνετε έναν πελάτη να κάνει μια αγορά, αλλά να παρέχετε τα στοιχεία του και να εγγραφείτε σε μεταγενέστερα προγράμματα μάρκετινγκ, όπως εκπομπές αλληλογραφίας και ενημερωτικά δελτία. Θα μπορούσε να είναι πολύ πειστικό για να κάνετε έναν ενδιαφερόμενο πελάτη να εγγραφεί για ενημερωτικά δελτία. Πρακτικά ανταλλάσσουν τα στοιχεία τους με τις χρήσιμες πληροφορίες σε μια λευκή βίβλο.

  • Χαρτιά για αγορές – Αυτό είναι βασικά για να παρακαλέσετε τους πελάτες σας να αγοράσουν τα προϊόντα σας. Η λευκή βίβλος περιγράφει το φυσιολογικό ή καθημερινό πρόβλημα, τον τρόπο που επιλέξατε να το λύσετε και μαρτυρίες. Καταλήγετε με μια λεπτή παράκληση, με τη νοοτροπία ότι θα ενδιαφερθούν για το προϊόν και επικοινωνήστε μαζί σας.

  • Έγγραφα πληροφοριών ιστορικού – Αυτό είναι ένα έγγραφο που βασικά παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της εταιρείας και τις δραστηριότητές της. Μπορεί να συμβαίνει όταν ένα άτομο λαμβάνει υπόψη τα προϊόντα σας και χρειάζεται περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με την εταιρεία σας. Αυτό είναι συνήθως προς το πίσω μέρος του κύκλου συναλλαγών, αλλά μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο.

Σύνθεση Λευκής Βίβλου.

Κάθε φορά που θέλετε να γράψετε μια λευκή βίβλο, εδώ είναι μερικά ζωτικής σημασίας πράγματα που θα ήταν καλύτερο να συμπεριλάβετε:

Στατιστικά – Ερευνήστε αριθμούς και αριθμούς για να υποστηρίξετε τους ισχυρισμούς και τις προτάσεις σας. Ένας ισχυρισμός χωρίς στατιστικά στοιχεία θα είναι λιγότερο πιστευτός.

Infographics – Τα γραφήματα είναι αισθητικά ελκυστικά και διευκολύνουν την αφομοίωση των γεγονότων.

Εισαγωγή – Βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε την εργασία σας με μια εκτελεστική περίληψη όπως αποκαλείται μερικές φορές, η οποία δίνει μια εικόνα για το τι κρατά ο αναγνώστης.

Στην Έναρξη

Εάν είστε έτοιμοι να γράψετε μια λευκή βίβλο, χαρτογραφήστε τη δομή σας πριν από τη σωστή γραφή. Κάντε μερικές ερωτήσεις:

  1. Ποια είναι τα άτομα στα οποία απευθύνεται η συγγραφή και ποια είναι τα ενδιαφέροντά τους;

  2. Τι επιδιώκει να επιτύχει το χαρτί;

  3. Σε ποιο σημείο του κύκλου πωλήσεων θα εκδοθεί αυτό το χαρτί;

Ένα σωστά κατασκευασμένο λευκό χαρτί μπορεί να σας κερδίσει τον επόμενο πελάτη σας. Κάντε το με πάθος.