5 λάθη στο Instagram που πρέπει να αποφύγετε

Πριν από λίγο καιρό, εξέθεσα τα πλεονεκτήματα των εγκαταστάσεων στο Instagram και τις τεχνικές για την προώθηση επιχειρηματικών επιχειρήσεων στο Instagram. Πιστεύω ότι έχετε κάνει κινήσεις προς τη μεγιστοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών του Instagram. Για την προώθηση αυτού του εργαστηρίου μεγιστοποίησης των επιχειρήσεων, θα επιστήσω την προσοχή σε ορισμένες από τις πρακτικές που πρέπει να αποφεύγετε στο Instagram.

Μερικές από τις πιο επαναλαμβανόμενες από αυτές τις πρακτικές είναι:

1. Μαζικές μεταφορτώσεις πολυμέσων

Μπορείτε να κατανείμετε τις μεταφορτώσεις πολυμέσων σας σε εύλογο χρονικό διάστημα, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί να μην υπερφορτώνετε τις ροές των ακολούθων σας με πολλές αναρτήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση με το Twitter όπου η τάση είναι γρήγορη, το Instagram είναι πολύ πιο χαλαρό με τις αναρτήσεις του.

2. Υπερ-ετικέτες

Τα hashtags διευκολύνουν την τοποθεσία και την ανακάλυψη της εικόνας. Για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος και τη διατήρηση του ενδιαφέροντος, προορίζονται να χρησιμοποιηθούν στρατηγικά. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση, και αν θέλετε να τα παρακάνετε, φροντίστε να μην το παρακάνετε.

3. Ακολουθήστε αιτήματα

Μην στέλνετε ποτέ ανεπιθύμητη ανάρτηση άλλου ατόμου με τα σχόλιά σας. Μην το χρησιμοποιείτε ως μέσο για να προωθήσετε την επωνυμία σας ή να ζητήσετε οπαδούς.

4. Παραμέληση ανατροφοδοτήσεων

Προσπαθήστε να αλληλεπιδράσετε με τους ακόλουθούς σας, καθώς το Instagram είναι μια κοινωνική εφαρμογή! Εδραιώνετε τις σχέσεις ανταποκρινόμενοι σε σχόλια, απαντήσεις και σχόλια. Οι ευθύνες σας δεν τελειώνουν με τη δημοσίευση φωτογραφιών, αλλά και τη διαχείριση αυτών των αναρτήσεων.

5. Παραπλάνηση

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να υιοθετήσουν παράνομα φωτογραφίες άλλων ως δικές τους, και πιστέψτε με, αυτό είναι αμαρτία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Όχι μόνο θεωρείται κακό, αλλά θα μπορούσατε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βρεθείτε στη λάθος πλευρά των οπαδών σας εάν είστε ακάλυπτοι.

Κάποια άλλα λάθη στο Instagram που πιστεύετε ότι πρέπει να αποφύγουν οι επιχειρήσεις; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στα σχόλια παρακάτω.