Λίστα ιστολογίων έξυπνης φιλοξενίας SEO

Σελίδα 4

Δωρεάν πιστοποιητικό SSL για όλους τους τομείς των πελατών μας

Τον Αύγουστο του 2014, η Google ανακοίνωσε ότι πρόκειται να εξετάσει το SSL και το https ως σήματα κατάταξης. Αυτή η ανακοίνωση είναι μία από τις λίγες ανακοινώσεις στις οποίες η Google όρισε σαφώς μια ενέργεια ως παράγοντα που θα μπορούσε να εφαρμοστεί από όλους. Πολλές εταιρείες, μεταξύ των οποίων και εμείς, έκαναν όλες τις ιστοσελίδες μας προσβάσιμες με https και επωφελήθηκαν από αυτόν τον νέο παράγοντα.

input Διαβάστε περισσότερα
Σημαντική αναβάθμιση σε δίκτυο Smart SEO Hosting

Σε μια από τις μεγαλύτερες επεκτάσεις μας μέχρι σήμερα, η Smart SEO Hosting καθιέρωσε την παρουσία της σε 30+ νέα κέντρα δεδομένων από όλο τον κόσμο. Εδώ είναι αυτές οι αναρτήσεις ιστολογίου που θα εξηγήσουμε τι είναι αυτή η νέα επέκταση και γιατί θα πρέπει να είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο εμείς γι' αυτό.

input Διαβάστε περισσότερα
Τεχνικές σημειώσεις για την αποφυγή της αποευρετηρίασης Google

Αυτό είναι το 3ο άρθρο μας στη σειρά άρθρων μας σχετικά με την αποευρετηρίαση Google και πώς να την αποφύγετε.

input Διαβάστε περισσότερα
Ενέργειες περιεχομένου που πρέπει να κάνετε για να σώσετε το ιστολόγιό σας από την αποευρετηρίαση

Αυτό είναι το δεύτερο άρθρο στα άρθρα της σειράς 4 αναρτήσεων σχετικά με το πώς να αποφύγετε την αποευρετηρίαση των τομέων σας από την Google.

input Διαβάστε περισσότερα
Πώς να αποφύγετε το πρόβλημα της αποπροσαρμογής του ευρετηρίου της Google – μηδενικά μυστικά seo

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για τους ειδικούς SEO είναι η αποπροσαρμογή των τομέων τους από την Google. Έχετε πληρώσει καλά χρήματα για έναν καλό παλιό τομέα για το ιδιωτικό σας δίκτυο ιστολογίων, αλλά μετά από λίγους μήνες η Google καταργεί το ευρετήριο του τομέα σας και όλος ο χρόνος και τα χρήματα που ξοδεύετε σε αυτόν τον τομέα έχουν χαθεί.

input Διαβάστε περισσότερα
Πώς διακρίνει το Panda την ποιότητα του περιεχομένου σας;

Η Google χρησιμοποιεί μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνικές μηχανής εκμάθησης που χρησιμοποιεί πραγματικό άνθρωπο για να διαβάσει το περιεχόμενό σας και να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις για να δει αν ο ιστότοπός σας πέρασε τη λίστα ελέγχου ποιότητας.

input Διαβάστε περισσότερα
Amazon SEO: Μηχανή αναζήτησης αγορών

Εάν θέλετε να πουλήσετε κάτι, ή το αντίστροφο και θέλετε να αγοράσετε κάτι, μπορεί να είναι αλήθεια ότι συμβουλευτείτε την Google. Δηλαδή, ποιος άλλος δεν το κάνει; Η Google είναι σαν ένας καθημερινός καλύτερος φίλος. Αλλά από εδώ και πέρα, θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε δεύτερες σκέψεις. Σύμφωνα με το comScore, οι αναζητήσεις στο Amazon αυξάνονται σταθερά ενώ οι αναζητήσεις στο Google μειώνονται δραστικά.

input Διαβάστε περισσότερα